Dallas Cowboys - New Orleans Saints
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Valahogy éreztem a porcikáimban, hogy ez a Dallas D alkalmas lehet a stopra. Akkora fejlődésen mentek át a szezon alatt...Konkrétan kialakulóban van a liga egyik legjobb LB duója, a secondary az elmúlt években közel se volt ilyen jó, és a D line is elfogadható.
több mint 5 éve
Thomas80
261
Hát ez egy szép L lesz ma...
több mint 5 éve
tamas424
1 758
Hát ez így 0 pont...
több mint 5 éve
adam77
635
ez nem büszkeség, iróniaErre lehet is büszkének lenniNe haragudjatok, de ez kurva nagy köcsögség volt..,Befizette a bountyt
tamas424
atapapa
tamas424
több mint 5 éve
tamas424
1 758
Erre lehet is büszkének lenniNe haragudjatok, de ez kurva nagy köcsögség volt..,Befizette a bountyt
tamas424
atapapa
több mint 5 éve
Ne haragudjatok, de ez kurva nagy köcsögség volt..,Befizette a bountyt
tamas424
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Na soft Cooper kezd előjönni a Cowboysnál is. Most is hagyta a fenébe a labdát,féltette magát .
több mint 5 éve
Ne haragudjatok, de ez kúrva nagy köcsögség volt..,En nem haragszom.
tamas424
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
3-kor keltem, nem kockáztattam be, hogy felkelek az elejére.Bátyám azt mondta, hogy nem nézi, sima Saints. Nagyon nem szeretem a Cowboyst, de akkora mosoly került az arcomra 10-0-nál! 😊
+ pont akkor mondta Ricsi, hogy a Saints megszerezte az 1. 1st downt, és le is pörgött az idő az 1. negyed végén.
több mint 5 éve
Ne haragudjatok, de ez kúrva nagy köcsögség volt..,Én nem haragszom
tamas424
több mint 5 éve
Igazabol ma johet az L. A donto jovo heten lesz ellenetek.Most kell levinni a kezdot, es lesz mire fogni a vereseget 😀mindenki tudta hogy kikaptok kezdők ide vagy oda.
beltazor
Janek
több mint 5 éve
Most kell levinni a kezdot, es lesz mire fogni a vereseget 😀mindenki tudta hogy kikaptok kezdők ide vagy oda.
beltazor
több mint 5 éve
elmennek a picsába ezzel a rengetek büntetéssel.....
több mint 5 éve
Most kell levinni a kezdot, es lesz mire fogni a vereseget 😀