Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
csak szóljál, ha verekedni kell, megöljük a hegylakótWyattHighlanderRemélem nem alszunk el, nagyon nincs ez még megHighlanderakkor inkább ne aludjunk, a jo meccs mindent megér 😊Anda
több mint 9 éve
Láttam idén minden Philly meccset, mindig ez van.Nem is tudom ,hogy hogy tudják a Philly szurkolók elviselni ezt a secondary-t. Én minden percben szidnám őket a helyükben.Sixo67Az a baj, ez csak egy meccs majd ha a Hawks és a többiek ellen is ezt produkálják akkor egye fen e 😛dande
több mint 9 éve
kosárcsapat ellen könnyű, azoknak még sisakjuk sincsNem is tudom ,hogy hogy tudják a Philly szurkolók elviselni ezt a secondary-t. Én minden percben szidnám őket a helyükben.Sixo67Az a baj, ez csak egy meccs majd ha a Hawks és a többiek ellen is ezt produkálják akkor egye fen e 😛dande
több mint 9 éve
Nem novemberben clutch Romo?iktriadaltatunk a visszavágóra. mi különben is idegenben játszunk jobban.
több mint 9 éve
Meg a Cardinalst 😀Nem is tudom ,hogy hogy tudják a Philly szurkolók elviselni ezt a secondary-t. Én minden percben szidnám őket a helyükben.Sixo67Ajánlom figyelmedbe a packers-eagles meccset 😊MrMiksa
több mint 9 éve
Nem is tudom ,hogy hogy tudják a Philly szurkolók elviselni ezt a secondary-t. Én minden percben szidnám őket a helyükben.Sixo67Az a baj, ez csak egy meccs majd ha a Hawks és a többiek ellen is ezt produkálják akkor egye fen e 😛
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
Nem is tudom ,hogy hogy tudják a Philly szurkolók elviselni ezt a secondary-t. Én minden percben szidnám őket a helyükben.Sixo67Ajánlom figyelmedbe a packers-eagles meccset 😊
több mint 9 éve
Nem is tudom ,hogy hogy tudják a Philly szurkolók elviselni ezt a secondary-t. Én minden percben szidnám őket a helyükben.Sixo67Megtudnád amikor egész meccsen 3 mély passzt dobnak rád de az mind TD 😀😀 😀😀
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
HighlanderRemélem nem alszunk el, nagyon nincs ez még megHighlanderakkor inkább ne aludjunk, a jo meccs mindent megér 😊Anda
több mint 9 éve
így van, még fél óra parádé, aztán kezdődhet a futball
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Na pöcs Williamsnek megint gyereknap van 😀 | jó amúgy ma |
több mint 9 éve
Nem akarom még elhinni, de úristen mit játszik a csapat.
több mint 9 éve
Nem is tudom ,hogy hogy tudják a Philly szurkolók elviselni ezt a secondary-t. Én minden percben szidnám őket a helyükben.
több mint 9 éve
Nem novemberben clutch Romo?
több mint 9 éve
eaglesfan1993
233
Williams elit 😀
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
csak megvan az az int 😊
több mint 9 éve
Remélem nem alszunk el, nagyon nincs ez még megHighlanderde
több mint 9 éve
Remélem nem alszunk el, nagyon nincs ez még megHighlanderakkor inkább ne aludjunk, a jo meccs mindent megér 😊Anda
több mint 9 éve
CARYYYYYYYY
több mint 9 éve
Remélem nem alszunk el, nagyon nincs ez még megHighlander
hányszor kell még ezt a kurva képet belinkelnem? 😀
több mint 9 éve
Barwin hogy betolta pedig az emberétSzétszedjük az eddig a liga legjobbjának tartott falat 😊
több mint 9 éve
Anda
76
Remélem nem alszunk el, nagyon nincs ez még megHighlanderakkor inkább ne aludjunk, a jo meccs mindent megér 😊
több mint 9 éve
elég lett volna a fenekét meglökniJanekfúj