Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
milyen Sancho option-t tolunk ma 😀
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Jaja, láttad milyen cselt csinált a futásánál is? Én mondtam neki!sanchezzel?HöriÉpp most szakmázgatok MárkkalWyattHé Iktriad, ne idézgessél Twitteren jó? Nem kéne belemenni a privát szférámba cimbi!WyattLebuktál, te vagy respektvv4laci.iktriad
több mint 9 éve
Akkor ő Barkley? Vagy Chip?sanchezzel?HöriÉpp most szakmázgatok MárkkalWyattHé Iktriad, ne idézgessél Twitteren jó? Nem kéne belemenni a privát szférámba cimbi!WyattLebuktál, te vagy respektvv4laci.iktriad
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Az nem, mert félek Somebodytól. Maradok AndánálAkkor Krisztián vagy?mustaineÉpp most szakmázgatok MárkkalWyattHé Iktriad, ne idézgessél Twitteren jó? Nem kéne belemenni a privát szférámba cimbi!WyattLebuktál, te vagy respektvv4laci.iktriad
több mint 9 éve
sanchezzel?Épp most szakmázgatok MárkkalWyattHé Iktriad, ne idézgessél Twitteren jó? Nem kéne belemenni a privát szférámba cimbi!WyattLebuktál, te vagy respektvv4laci.iktriad
több mint 9 éve
Matuz Krisztián is te vagy? Wow.Épp most szakmázgatok MárkkalWyattHé Iktriad, ne idézgessél Twitteren jó? Nem kéne belemenni a privát szférámba cimbi!WyattLebuktál, te vagy respektvv4laci.iktriad
több mint 9 éve
Akkor Krisztián vagy?Épp most szakmázgatok MárkkalWyattHé Iktriad, ne idézgessél Twitteren jó? Nem kéne belemenni a privát szférámba cimbi!WyattLebuktál, te vagy respektvv4laci.iktriad
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Épp most szakmázgatok MárkkalHé Iktriad, ne idézgessél Twitteren jó? Nem kéne belemenni a privát szférámba cimbi!WyattLebuktál, te vagy respektvv4laci.iktriad
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
ja meg a 49ers meccs is tv voltés a hawks elleni is tv-s leszMrMiksaez idén a 3. sport tv-s meccsJanek4. Colts, Panthers, Packers és most ez.somebody08
több mint 9 éve
De azért Krisztián még jöhet, ugye?nem is tudtam,hogy velem lakikJanekAzokat sorolta.Sixo67amit én tv-n nézek....Janekez idén a 3. sport tv-s meccsJanek4. Colts, Panthers, Packers és most ez.somebody08
több mint 9 éve
Akkor nézz jobban körül.nem is tudtam,hogy velem lakikJanekAzokat sorolta.Sixo67amit én tv-n nézek....Janekez idén a 3. sport tv-s meccsJanek4. Colts, Panthers, Packers és most ez.somebody08
több mint 9 éve
ideje lenne felnézni a padlásranem is tudtam,hogy velem lakikJanekAzokat sorolta.Sixo67amit én tv-n nézek....Janekez idén a 3. sport tv-s meccsJanek4. Colts, Panthers, Packers és most ez.somebody08
több mint 9 éve
Hé Iktriad, ne idézgessél Twitteren jó? Nem kéne belemenni a privát szférámba cimbi!WyattLebuktál, te vagy respektvv4laci.
több mint 9 éve
nem is tudtam,hogy velem lakikAzokat sorolta.Sixo67amit én tv-n nézek....Janekez idén a 3. sport tv-s meccsJanek4. Colts, Panthers, Packers és most ez.somebody08
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
és a hawks elleni is tv-s leszez idén a 3. sport tv-s meccsJanek4. Colts, Panthers, Packers és most ez.somebody08
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Hé Iktriad, ne idézgessél Twitteren jó? Nem kéne belemenni a privát szférámba cimbi!
több mint 9 éve
Azokat sorolta.amit én tv-n nézek....Janekez idén a 3. sport tv-s meccsJanek4. Colts, Panthers, Packers és most ez.somebody08
több mint 9 éve
amit én tv-n nézek....ez idén a 3. sport tv-s meccsJanek4. Colts, Panthers, Packers és most ez.somebody08
több mint 9 éve
de bazmeg, látjuk, hogy azért nagy ez a fal, de mégis beszorítjuk a play-t a hashmarkok közé, még véletlenül sem próbáljuk meg széthúzni a pályát... hát ezt a büdös életbe nem fogom megérteni.
több mint 9 éve
baszki mennyire nyomatják a foxon az exodust
több mint 9 éve
a 2 fg helyett31-10 lenne, akkor azért jobban érezném magamMrMiksaez a fő, tessék Eagles belehúzni!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ez idén a 3. sport tv-s meccsJanek4. Colts, Panthers, Packers és most ez.
több mint 9 éve
HADEN???Meglepően halk ezen a meccsen. 😀😀
Ricsi médiumJanek
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
a 2 fg helyett31-10 lenne, akkor azért jobban érezném magam