Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Na végre... lehet egy kis izgalom így talán 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
nemigaz bazzzzmeg
több mint 9 éve
ne csináld már... édes istenem.... McCoy... uramatyám
több mint 9 éve
Ne bassz... 😕
több mint 9 éve
ezeket a screen passzokat miért dobja mindkét QB-nk magasan? olyan nehéz?
több mint 9 éve
nfl_lover
912
annál a falnál, ahol az előző meccsen zsinórban főzhette az eszpresszókat?Nem értem, miért futnak ellenünk, miközben ilyen secondarynk van 😀mustainehogy ne érjen oda Tonyhoz a pass rushslowmotion
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Nekem am 17–1 rémlik, vagy 18–1egyszer már kikaptunk úgy. asszem 20-1 vagy 21-1 a mérlegslowmotionMert ha meglesz a 20 futás Murraynek, akkor nyernek. A statisztika nem hazudikWyattNem értem, miért futnak ellenünk, miközben ilyen secondarynk van 😀mustainehogy elhiggyétek, nyerhettekStez
több mint 9 éve
egyszer már kikaptunk úgy. asszem 20-1 vagy 21-1 a mérlegMert ha meglesz a 20 futás Murraynek, akkor nyernek. A statisztika nem hazudikWyattNem értem, miért futnak ellenünk, miközben ilyen secondarynk van 😀mustainehogy elhiggyétek, nyerhettekStez
több mint 9 éve
Dehogy tudod, nincs az odaírvaDe faszom akkor megtudom az eredményt... 😕zsoeosopcast liket tudtok adni? felvenném a mecccset valahogyzsoeoA meccs felét? | Inkább tőcsd majd le torrentről | mustaine
több mint 9 éve
ez igazAttól még Cox fantasztikusan játszik ma 😊HulkeinsteinD-LINE POWAHulkeinsteinfos playcallin' powa inkábbShilkor
több mint 9 éve
nfl_lover
912
bennem felsejlett egyébként az, hogy Romo nem teljesen egészséges. eddig oké volt, hogy ennyit futottak, de most már ilyen hátrányban, és még csak célba sem veszi Dezt? a többiekről nem is beszélve? kétlem, hogy mindenkit, de pláne Bryant-et ennyire tökéletesen fognák, szvsz gond van Romo-val.
több mint 9 éve
Is.Attól még Cox fantasztikusan játszik ma 😊HulkeinsteinD-LINE POWAHulkeinsteinfos playcallin' powa inkábbShilkor
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Mert ha meglesz a 20 futás Murraynek, akkor nyernek. A statisztika nem hazudikNem értem, miért futnak ellenünk, miközben ilyen secondarynk van 😀mustainehogy elhiggyétek, nyerhettekStez
több mint 9 éve
De faszom akkor megtudom az eredményt... 😕sopcast liket tudtok adni? felvenném a mecccset valahogyzsoeoA meccs felét? | Inkább tőcsd majd le torrentről | mustaine
több mint 9 éve
Attól még Cox fantasztikusan játszik ma 😊D-LINE POWAHulkeinsteinfos playcallin' powa inkábbShilkor
több mint 9 éve
Nem értem, miért futnak ellenünk, miközben ilyen secondarynk van 😀mustaineEz volt a taktik, Fletcher meg Williams altat egész szezonban, meg volt beszélve melyik meccseket bukjuk be, most meg beast mode, meg shutdown mode on
több mint 9 éve
Nem értem, miért futnak ellenünk, miközben ilyen secondarynk van 😀mustainehogy ne érjen oda Tonyhoz a pass rush
több mint 9 éve
Nem értem, miért futnak ellenünk, miközben ilyen secondarynk van 😀mustainehogy elhiggyétek, nyerhettek
több mint 9 éve
sopcast liket tudtok adni? felvenném a mecccset valahogyzsoeoA meccs felét? | Inkább tőcsd majd le torrentről |
több mint 9 éve
sopcast liket tudtok adni? felvenném a mecccset valahogyzsoeoÉn adok egy (Y)-ot.
több mint 9 éve
a punt már tetszik 😊Jajjajj, nem tetszik amit látok eddig a második félidőbenHighlanderMár a Cowboys-nak szurkolsz?Sixo67
több mint 9 éve
D-LINE POWAHulkeinsteinfos playcallin' powa inkább
több mint 9 éve
nfl_lover
912
hát...ez így csúnya lesz Gyuláéknak
több mint 9 éve
sopcast liket tudtok adni? felvenném a mecccset valahogy