Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Na akkor meltdown party 3...2...1... | tudom kussoljak |
több mint 9 éve
Haladjanak már basszus, reggel megyek zéhát írni! Mindjárt írok is egy SMS-t Krisztiánnak.mustaineTwittert jobban figyeli, próbálkozz ott.
több mint 9 éve
Ezek a Half Time showk évről évre alacsonyabb színvonalat hoznak 😀krisz0621fogadok nem tudod ki volt 2 éve :p
több mint 9 éve
1088 tavaly a Snow Bowlon720 hszJanekvolt már nálunk ezer/ezerötszáz is😀dande
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
ez felfoghatatlan, nem is értem nonszensz az egész 😀de annyira rossz hogy dollármilliókat lehet keresni egy bemagolt szöveg gagyi alapzenére való felmondásával XD 😀😀 anyám...HighlanderDe a legszebb, hogy ez egy kullancs pióca. Mindig betársul valakihez 😊MrMiksa
Pont hogy nem, az énekesek állnak sorban nála hogy adja a nevét meg a halandzsáját a dalukhoz mert így sokkal eladhatóbb.egonj
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Hiányos öltözető Justin Bieber? AztakurvaFú bmeg ha kinn lennék a meccsen visszakérném a pénzem az biztos.. Ez a halftime show csak egyvalamire jó: nehéz lesz alulmúlni.egonjHát nem egy hiányos öltözetű Selena Gomez, az biztos...somebody08
Én már egy jó Justin Bieberrel is ki lennék békülve, csak Pitbullt ne.. Ő a popzene Colt McCoya.egonj
több mint 9 éve
nfl_lover
912
Ezek a Half Time showk évről évre alacsonyabb színvonalat hoznak 😀krisz0621mert erre van kereslet. miért? mert igénytelenedik a világ.
több mint 9 éve
egonj
149
Nem ő most a franchise QB Washingtonban?iktriadFú bmeg ha kinn lennék a meccsen visszakérném a pénzem az biztos.. Ez a halftime show csak egyvalamire jó: nehéz lesz alulmúlni.egonjHát nem egy hiányos öltözetű Selena Gomez, az biztos...somebody08
Én már egy jó Justin Bieberrel is ki lennék békülve, csak Pitbullt ne.. Ő a popzene Colt McCoya.egonj
Pitbull is felkapott de ettől még nem lesz jó 😊
HTTR
több mint 9 éve
720 hszJanekvolt már nálunk ezer/ezerötszáz is😀
több mint 9 éve
Haladjanak már basszus, reggel megyek zéhát írni! Mindjárt írok is egy SMS-t Krisztiánnak.mustaineKi ne felejtsd, hogy ma született a gyereked 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Nem ő most a franchise QB Washingtonban?Fú bmeg ha kinn lennék a meccsen visszakérném a pénzem az biztos.. Ez a halftime show csak egyvalamire jó: nehéz lesz alulmúlni.egonjHát nem egy hiányos öltözetű Selena Gomez, az biztos...somebody08
több mint 9 éve
be is szart pitbull azt mondja ennyi elég is lesza hangmérnök is unja már ...Dripa végére csak felébredt 😀nfl_lover
több mint 9 éve
dinkaaa
1 044
Ezek a Half Time showk évről évre alacsonyabb színvonalat hoznak 😀
több mint 9 éve
egonj
149
Fú bmeg ha kinn lennék a meccsen visszakérném a pénzem az biztos.. Ez a halftime show csak egyvalamire jó: nehéz lesz alulmúlni.egonjHát nem egy hiányos öltözetű Selena Gomez, az biztos...somebody08
Én már egy jó Justin Bieberrel is ki lennék békülve, csak Pitbullt ne.. Ő a popzene Colt McCoya.
HTTR
több mint 9 éve
Haladjanak már basszus, reggel megyek zéhát írni! Mindjárt írok is egy SMS-t Krisztiánnak.mustaineAnda most mással van elfoglalva ^^
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
És nem az az első, hogy belinkeledgyorsan visszanézem youtube-onHöriÉs mennyire jó is volt!Wyattlegalább idén nincs Enríkke 😀slowmotiontavaly Selena volt, helloHöri
több mint 9 éve
Jah és annyit azért csinált, hogy a legjobb FBS csapat ellen , 3 negyedig meccsben tartotta a UCF-et , hogy aztán kikapjanak, és mindenki azt higgye , hogy jók.de annyira rossz hogy dollármilliókat lehet keresni egy bemagolt szöveg gagyi alapzenére való felmondásával XD 😀😀 anyám...HighlanderBortles még ennyit sem csinál, mégis 20 milliós kontraktja van 😀mustaine
több mint 9 éve
Tudom miért akadozik a Dallas offense. A halftime showra tartogatták a tüzijáték 80%át.
több mint 9 éve
Ezt még Uhrin Benedek is jobban nyomta volna
több mint 9 éve
Pózolj laggolva by pitbull