Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Szóval a védelem a hibás, hogy nem engedett még 10 yardot a fumbliig.Azt kell csinálni, mint a liga 1. redzone Dvel rendelkező Jaguars ellen: 20 yardon kivül kell TDt szerezni.iktriadhetek óta ez a szar rz játék megyMrMiksaEgész évben sajna.Hulkeinstein
több mint 9 éve
Nagyon tartok a HTADJ-től, ha a második félidőben úgy nem fog menni a futás, mint most a félidő vége felé, akkor nehéz lehet...............
több mint 9 éve
Pitbull atyaég, én meg még azt hittem, sixónál és iktriadnál ma nem történhet rosszabb
több mint 9 éve
Kellene egy magas elkapó Riley helyett, kár hogy nem sikerült megegyezni a Tampával V-Jax-ért.Folesszal még szarabb voltmustainehetek óta ez a szar rz játék megyMrMiksaEgész évben sajna.Hulkeinstein
több mint 9 éve
Azt kell csinálni, mint a liga 1. redzone Dvel rendelkező Jaguars ellen: 20 yardon kivül kell TDt szerezni.hetek óta ez a szar rz játék megyMrMiksaEgész évben sajna.Hulkeinstein
több mint 9 éve
azért az első két Sancho meccsen 7/7 volt 😀hetek óta ez a szar rz játék megyMrMiksaEgész évben sajna.Hulkeinstein
több mint 9 éve
Folesszal még szarabb volthetek óta ez a szar rz játék megyMrMiksaEgész évben sajna.Hulkeinstein
több mint 9 éve
Cox 😀 😀
több mint 9 éve
hetek óta ez a szar rz játék megyMrMiksaEgész évben sajna.
több mint 9 éve
Perry óta őt már úgy hívják: "The smart one"Bush?Akkor hogy a túróba kormányozhatja őket az a kapitális fasz Rick Perry már évek óta?iktriadTexas-ban minden nagyobb, szebb, jobbgabenBeasley múltkor twitteren elküldte az anyjába az őket kritizáló szurkolókat a fumble-je miatt, mondván hogy ő szökőévente csak egy ilyet csinál.deyellTexas-ban gyakoribb a szökőév ,mint kis hazánkban.Sixo67
2 szezon???gaben
több mint 9 éve
nehogy hiányozzanak a végén ezek a 4 pontokMrMiksajó ez így, legalább Parkey termel szépen fantasyben megint (múlt héten 20 pontja volt)
több mint 9 éve
Az LSU-t nem fogják lealázniEgy blowout-ra a megoldás : megnézni még 2őt utána.Sixo67Texas-ban minden nagyobb, szebb, jobbgabenjogos
01:30 #5 TCU @ Texas (FOX Sports 1)
01:30 LSU @ Texas A&M (ESPN)baggio
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
hetek óta ez a szar rz játék megy
több mint 9 éve
Parkey-t mindenképp be karjuk melegíteni 😀
több mint 9 éve
Bush?Akkor hogy a túróba kormányozhatja őket az a kapitális fasz Rick Perry már évek óta?iktriadTexas-ban minden nagyobb, szebb, jobbgabenBeasley múltkor twitteren elküldte az anyjába az őket kritizáló szurkolókat a fumble-je miatt, mondván hogy ő szökőévente csak egy ilyet csinál.deyellTexas-ban gyakoribb a szökőév ,mint kis hazánkban.Sixo67
2 szezon???
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
aikman sokat volt szolizni mostanábanDexxter TailorJoe Buckkal.
több mint 9 éve
füles összeesett volna a 20-asnál
több mint 9 éve
Ez a RZ játék teljesen agyfasz, nem bírom idegekkel
több mint 9 éve
aikman sokat volt szolizni mostanábanDexxter TailorSzerintem ez mát spray.
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Na, jól van, Száncsó nem akar alázni, csak két FG-t csinált, hogy nézzék még a meccset kint