Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
anyátokért van ennyi komment bazdmegDexxter Tailorés ilyen kevés SportTV üzi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
sms-t írtak???Akkor sincs, max Gumbóét vagy Boltiét szidtuk talán. 😀😀iktriadanyázás még nem is voltgabenMajd nézz vissza a playoffban.iktriaderedménykövetőben?JanekEAGLES EREDMÉNYKÖVETŐszínvonalat.shawnka
Mit vársz?Janek
több mint 9 éve
anyátokért van ennyi komment bazdmegDexxter TailorBocs, Iktriad volt az.
több mint 9 éve
Viszont akkor szarok be, ha most TD, aztán a 2.-ban megint beviszik azonnal.
több mint 9 éve
anyátokért van ennyi komment bazdmeg
több mint 9 éve
Parkey bevágta Henery az anyád 😀
több mint 9 éve
na most egy fumbli vagy Fletcher picksix és jók vagyunk
több mint 9 éve
Nem volt begyújtva.Jah, Bortlesnek nincs honnan kiégnie, ő sose volt jó.mustaineCsakúgy mint Hurns.iktriadPedig itt már mindenki rég tudja, hogy Szeleka Válasz..WyattKiégtem baszdmeg 😀mustaine
több mint 9 éve
Andy Reid hívja a playeketsomebody08Azt hittem, Mornhinweg :o
több mint 9 éve
Akkor sincs, max Gumbóét vagy Boltiét szidtuk talán. 😀😀anyázás még nem is voltgabenMajd nézz vissza a playoffban.iktriaderedménykövetőben?JanekEAGLES EREDMÉNYKÖVETŐszínvonalat.shawnka
Mit vársz?Janek
több mint 9 éve
Jah, Chargers - Oakland meccs óta nem olvastam anyázást.anyázás még nem is voltgabenMajd nézz vissza a playoffban.iktriaderedménykövetőben?JanekEAGLES EREDMÉNYKÖVETŐszínvonalat.shawnka
Mit vársz?Janek
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Na, Murray 80+ yardos TD-futás, ahogy múlt csütörtökön, és szoros a meccs
több mint 9 éve
ilyenkor de hiányzik egy colos baszom nagy TE vagy elkapó
több mint 9 éve
Jah, Bortlesnek nincs honnan kiégnie, ő sose volt jó.Csakúgy mint Hurns.iktriadPedig itt már mindenki rég tudja, hogy Szeleka Válasz..WyattKiégtem baszdmeg 😀mustaine
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
5 yardról.... 😕
több mint 9 éve
dinkaaa
1 044
Most kell 1 TD félidőt mi kezdjük és vezethetünk 😀
több mint 9 éve
Andy Reidhívja a playeketsomebody08Ő időt kérni meg challengelni tud.
több mint 9 éve
anyázás még nem is voltMajd nézz vissza a playoffban.iktriaderedménykövetőben?JanekEAGLES EREDMÉNYKÖVETŐszínvonalat.shawnka
Mit vársz?Janek
több mint 9 éve
Na ez most szar playcalling volt.
több mint 9 éve
Nem beszélek svédül.Hurnst*Sixo67Csakúgy mint Hurns.iktriadPedig itt már mindenki rég tudja, hogy Szeleka Válasz..WyattKiégtem baszdmeg 😀mustaine
több mint 9 éve
eredménykövetőben?Janektudom eagles fanként ezt lehetetlen elképzelni, de nézzél be néha az ncaa eredménykövetésbe :p
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
PO az durvább.Majd nézz vissza a playoffban.iktriaderedménykövetőben?JanekEAGLES EREDMÉNYKÖVETŐszínvonalat.shawnka
Mit vársz?Janek