Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Inkább maradok a falban. Esetleg az utolsó playnél játszok ballhawk DBt, akinek a kezébe dobják az interceptiont!OLB-nek elférne, elképesztően vonzza a lasztit. #KFLshawnkaNe biztasd mert még megpróbálja, oszt a végén a remek RB állománnyal rendelkező Colts-nál köt ki. Örülnél te annak?Sixo67Majd ha te is futsz 28 TD-t egy szezonban, te is hívhatod így.StezNem én hívom így, hanem LaDanian Tomlinson. Komolyan.iktriadEzt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
több mint 9 éve
karriercsúcs xD jajj istenem, utóbb még vele kell Super Bowlt nyerni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hozzáteszel egy A betűt és már is egy jó autót kapsz.Én a Matuzra gondoltam, aki szerint Celek, Szeliksomebody08ez nem randioldal! 😀😀😀gabenKrisztián, Te vagy az?somebody08Szeliksomebody08Értékelem a hozzászólásodat..a sport a lélek legnevelőteljesebb eszköze..Anda
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Azóta csak bántják a SzelekÉn a Matuzra gondoltam, aki szerint Celek, Szeliksomebody08ez nem randioldal! 😀😀😀gabenKrisztián, Te vagy az?somebody08Szeliksomebody08Értékelem a hozzászólásodat..a sport a lélek legnevelőteljesebb eszköze..Anda
több mint 9 éve
Már azóta korrigáltÉn a Matuzra gondoltam, aki szerint Celek, Szeliksomebody08ez nem randioldal! 😀😀😀gabenKrisztián, Te vagy az?somebody08Szeliksomebody08Értékelem a hozzászólásodat..a sport a lélek legnevelőteljesebb eszköze..Anda
több mint 9 éve
köszi Wil
több mint 9 éve
ezt be kell hogy vigyük, nem fér bele még egy elpuskázott RZ
több mint 9 éve
Én a Matuzra gondoltam, aki szerint Celek, Szelikez nem randioldal! 😀😀😀gabenKrisztián, Te vagy az?somebody08Szeliksomebody08Értékelem a hozzászólásodat..a sport a lélek legnevelőteljesebb eszköze..Anda
több mint 9 éve
Mondjuk pass-rushban a faluville jaguars is jó.OLB-nek elférne, elképesztően vonzza a lasztit. #KFLshawnkaNe biztasd mert még megpróbálja, oszt a végén a remek RB állománnyal rendelkező Colts-nál köt ki. Örülnél te annak?Sixo67Majd ha te is futsz 28 TD-t egy szezonban, te is hívhatod így.StezNem én hívom így, hanem LaDanian Tomlinson. Komolyan.iktriadEzt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
több mint 9 éve
kéne egy td a félidő előtt 😊
több mint 9 éve
ez nem randioldal! 😀😀😀Krisztián, Te vagy az?somebody08Szeliksomebody08Értékelem a hozzászólásodat..a sport a lélek legnevelőteljesebb eszköze..Anda
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
nem kell ez!!!!! 😕
több mint 9 éve
ááá 😀Szeliksomebody08Értékelem a hozzászólásodat..a sport a lélek legnevelőteljesebb eszköze..Anda
több mint 9 éve
ejjha az hosszú volt, maradjunk már a 1st down-nál
több mint 9 éve
OLB-nek elférne, elképesztően vonzza a lasztit. #KFLNe biztasd mert még megpróbálja, oszt a végén a remek RB állománnyal rendelkező Colts-nál köt ki. Örülnél te annak?Sixo67Majd ha te is futsz 28 TD-t egy szezonban, te is hívhatod így.StezNem én hívom így, hanem LaDanian Tomlinson. Komolyan.iktriadEzt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
több mint 9 éve
Krisztián, Te vagy az?Szeliksomebody08Értékelem a hozzászólásodat..a sport a lélek legnevelőteljesebb eszköze..Anda
több mint 9 éve
nem is értem miért let ez volna holding
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
azért mondom... ott holdingrol szó sem volt
több mint 9 éve
T-Richnél majdnem minden jobb.Ne biztasd mert még megpróbálja, oszt a végén a remek RB állománnyal rendelkező Colts-nál köt ki. Örülnél te annak?Sixo67Majd ha te is futsz 28 TD-t egy szezonban, te is hívhatod így.StezNem én hívom így, hanem LaDanian Tomlinson. Komolyan.iktriadEzt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
több mint 9 éve
isszuk minden mondatod!Nem iszom alkoholt, szóval szar a hasonlat. Mint a poénjaim többsége.iktriadja és 10-szer annyiért is megveszi a hülyegabenIk szerint a jó poén, olyan , mint a bor, az idő múltával javul.Sixo67Ezt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
És te panaszkodsz Iktriad poénjaira 😀Szeliksomebody08...a kenyeret.mustaine
több mint 9 éve
LaDainian Tomlinson kommentátor alteregója.Miért, ő ki?WyattNem én hívom így, hanem LaDanian Tomlinson. Komolyan.iktriadEzt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
több mint 9 éve
a Colts ellen már futott egyszer, bár azt nem tudom volt-e TD-je 😊Majd ha te is futsz 28 TD-t egy szezonban, te is hívhatod így.StezNem én hívom így, hanem LaDanian Tomlinson. Komolyan.iktriadEzt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad