Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Ne biztasd mert még megpróbálja, oszt a végén a remek RB állománnyal rendelkező Colts-nál köt ki. Örülnél te annak?Majd ha te is futsz 28 TD-t egy szezonban, te is hívhatod így.StezNem én hívom így, hanem LaDanian Tomlinson. Komolyan.iktriadEzt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
több mint 9 éve
2m-re van tőle a védő, és nem jelez fair catch-t 😀 imádom 😀MrMiksacsak egyszer nehogy ledarálják
több mint 9 éve
Nem iszom alkoholt, szóval szar a hasonlat. Mint a poénjaim többsége.ja és 10-szer annyiért is megveszi a hülyegabenIk szerint a jó poén, olyan , mint a bor, az idő múltával javul.Sixo67Ezt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Miért, ő ki?Nem én hívom így, hanem LaDanian Tomlinson. Komolyan.iktriadEzt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
És Sany iTom Bredi-je milyen? 😀Ideje frissíteni az aláírásodat, mustaine 😀HulkeinsteinBú EllenHulkeinsteinvolt ő már Bő Ellen is, Gyula általmustaine
több mint 9 éve
na tessék megijedni kommentátor urak az ilyen kiírásoknál, tényleg az a következő mérkőzés!baggioszerintem azt se tudják melyik divíziókban játszanak
több mint 9 éve
Szelik
több mint 9 éve
Majd ha te is futsz 28 TD-t egy szezonban, te is hívhatod így.Nem én hívom így, hanem LaDanian Tomlinson. Komolyan.iktriadEzt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
több mint 9 éve
ja és 10-szer annyiért is megveszi a hülyeIk szerint a jó poén, olyan , mint a bor, az idő múltával javul.Sixo67Ezt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Nem én hívom így, hanem LaDanian Tomlinson. Komolyan.Ezt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
több mint 9 éve
Ideje frissíteni az aláírásodat, mustaine 😀Bú EllenHulkeinsteinvolt ő már Bő Ellen is, Gyula általmustaine
több mint 9 éve
na tessék megijedni kommentátor urak az ilyen kiírásoknál, tényleg az a következő mérkőzés!baggioAz ismeretlen gyakran ijesztő.
több mint 9 éve
2m-re van tőle a védő, és nem jelez fair catch-t 😀 imádom 😀MrMiksaneki az olyan mintha ott sem lenne
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
2m-re van tőle a védő, és nem jelez fair catch-t 😀 imádom 😀
több mint 9 éve
Jó baszod, Dallasban minden második ember DeMarcus, most közel volt, na. Ó Romo 😕WyattMár a Pats-ben is 😀
több mint 9 éve
Ik szerint a jó poén, olyan , mint a bor, az idő múltával javul.Ezt hányszor próbálod még elsütni?mustaineDeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
több mint 9 éve
basszunk már fel még egy TD-t
több mint 9 éve
Bú EllenHulkeinsteinvolt ő már Bő Ellen is, Gyula által
több mint 9 éve
Eddig a Cekk Érc a csúcs ma, de láttam már olasz streamet, ott 5 percenként van ilyen 😊DeMarcus MurrayHulkeinsteinMég mindig jobb mint a Demarco Murr.iktriad
több mint 9 éve
murait meg kéne állítaniSzép végre nincs akkora prot romon
több mint 9 éve
hupsz
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Jó baszod, Dallasban minden második ember DeMarcus, most közel volt, na. Ó Romo 😕