Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
az előző találkozón is eltaláltam, 2014-es Hálaadásokon még mindig 100%-os vagyokitt dőlt el a mérkőzésbaggioléci még ne mondj ilyeneket bár legyen úgy 😀dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Burkolt Mariota kérdés. 😀 😀 😀
több mint 9 éve
Az alap.Plusz itt vagyok én meg Sixo = az extra 100.iktriadAmúgy zseniális, hogy itt az Eagles drukkolók mindenkiről beszélnek, csak Sanchezről nem, mindenki más meg csak Sanchize-zal van elfoglalva 😀 😀Hulkeinsteinaz eagles drukkerek mindenről megállás nélkül beszélnek, azért járunk már másfél negyed után 400 kommentnél :pbaggio
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
Annyira attól félek amúgy folyamatosan hogy megyünk megyünk ellenállhatatlanul és hirtelen jön egy turnover
több mint 9 éve
itt dőlt el a mérkőzésbaggioléci még ne mondj ilyeneket bár legyen úgy 😀
több mint 9 éve
szakadok b+ 😀😀Dez vázolta a védelmi stratégiát 😀beltazorTOMLAF!!!toam
több mint 9 éve
Isszuk a kólácskánkat.Plusz itt vagyok én meg Sixo = az extra 100.iktriadAmúgy zseniális, hogy itt az Eagles drukkolók mindenkiről beszélnek, csak Sanchezről nem, mindenki más meg csak Sanchize-zal van elfoglalva 😀 😀Hulkeinsteinaz eagles drukkerek mindenről megállás nélkül beszélnek, azért járunk már másfél negyed után 400 kommentnél :pbaggio
több mint 9 éve
itt dőlt el a mérkőzés
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
köszi Romo
több mint 9 éve
YESSSS
több mint 9 éve
Ha ilyen ütemben égnek ki a QB-k, akkor gyorsabban fognak cserélődni a játékosok, mint az egyetemen, szerencse, hogy csak 32 csapat van és nem több ezer.kiégett 😕Dexxter TailorKettővel több rossz passza van, mint Romónak. Ez már a lejtőWyattSanchez 10/14, 158 yds, Shady 72 ydsHighlanderChipmagic 😊Hulkeinstein
több mint 9 éve
Ott nem volt amúgy egy ordas nagy holding?
több mint 9 éve
mekkora holding volt tejóég
---
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
1 holding
több mint 9 éve
Plusz itt vagyok én meg Sixo = az extra 100.Amúgy zseniális, hogy itt az Eagles drukkolók mindenkiről beszélnek, csak Sanchezről nem, mindenki más meg csak Sanchize-zal van elfoglalva 😀 😀Hulkeinsteinaz eagles drukkerek mindenről megállás nélkül beszélnek, azért járunk már másfél negyed után 400 kommentnél :pbaggio
több mint 9 éve
Na most egy Turnover
több mint 9 éve
Úgyhogy ano józan és semmit ordibált még, nem is spammelt.Amúgy zseniális, hogy itt az Eagles drukkolók mindenkiről beszélnek, csak Sanchezről nem, mindenki más meg csak Sanchize-zal van elfoglalva 😀 😀Hulkeinsteinaz eagles drukkerek mindenről megállás nélkül beszélnek, azért járunk már másfél negyed után 400 kommentnél :pbaggio
több mint 9 éve
Rámentünk a hálaadás rekordra.Amúgy zseniális, hogy itt az Eagles drukkolók mindenkiről beszélnek, csak Sanchezről nem, mindenki más meg csak Sanchize-zal van elfoglalva 😀 😀Hulkeinsteinaz eagles drukkerek mindenről megállás nélkül beszélnek, azért járunk már másfél negyed után 400 kommentnél :pbaggio
több mint 9 éve
kiégett 😕Kettővel több rossz passza van, mint Romónak. Ez már a lejtőWyattSanchez 10/14, 158 yds, Shady 72 ydsHighlanderChipmagic 😊Hulkeinstein
több mint 9 éve
s ez az elmúlt 10 évből így van kb 5-6 óta 😛Amúgy zseniális, hogy itt az Eagles drukkolók mindenkiről beszélnek, csak Sanchezről nem, mindenki más meg csak Sanchize-zal van elfoglalva 😀 😀Hulkeinsteinaz eagles drukkerek mindenről megállás nélkül beszélnek, azért járunk már másfél negyed után 400 kommentnél :pbaggio
több mint 9 éve
Chip-Chip Csóka.Sanchez 10/14, 158 yds, Shady 72 ydsHighlanderChipmagic 😊Hulkeinstein