Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Kettővel több rossz passza van, mint Romónak. Ez már a lejtőSanchez 10/14, 158 yds, Shady 72 ydsHighlanderChipmagic 😊Hulkeinstein
több mint 9 éve
A keret legjobban kereső játékosaként illik is neki.Carr meg mint valami UDFA Rookie szánalmas.krisz0621Ne túlozz, csak szeretne olyan jó lenni xDSixo67
több mint 9 éve
Amúgy zseniális, hogy itt az Eagles drukkolók mindenkiről beszélnek, csak Sanchezről nem, mindenki más meg csak Sanchize-zal van elfoglalva 😀 😀Hulkeinsteinaz eagles drukkerek mindenről megállás nélkül beszélnek, azért járunk már másfél negyed után 400 kommentnél :p
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Amúgy zseniális, hogy itt az Eagles drukkolók mindenkiről beszélnek, csak Sanchezről nem, mindenki más meg csak Sanchize-zal van elfoglalva 😀 😀HulkeinsteinSanchez semmivel sem mutat kevesebbet, mint Foles. Sőt, szerintem dinamikusabb vele az offense. Kár, hogy van meccsenként 1-2 bitang homály passza, mert amúgy sokkal jobbak lehetnénk.
több mint 9 éve
Marinelli Giants ellen is összeszedte a védelmet a félidőbe.. most is azt kénekrisz0621read option ellen (+ Shady) zónázni szoktunk, onnantól meg nagyjából lehet tudni, hova kell bedobnia az irányítónak a labdát. főleg, ha még a zónát is elbasszuk.
több mint 9 éve
A megfejtés:Önéletrajzodból?Sixo67Nem vágod, hogy miből idéztem, mi? Mert ez egy idézet volt.iktriadEz nem vicc, Davids!iktriadIlyeneket csak Stez-nek lécci.Sixo67
több mint 9 éve
Sanchez 10/14, 158 yds, Shady 72 ydsHighlanderChipmagic 😊
több mint 9 éve
Sanchez 10/14, 158 yds, Shady 72 yds
több mint 9 éve
mondtam lesznek oda-vissza rossz ítéletek kár ezen egymást enniaz nem volt rács?dandeszerintem óriási
kár azért a rossz passzért, így tényleg szoros lehet a meccs!baggio
több mint 9 éve
tessék, twitter beolvasás.Matuzország jobban teljesít
ez már az Únió!Höri
több mint 9 éve
Carr meg mint valami UDFA Rookie szánalmas.krisz0621Ne túlozz, csak szeretne olyan jó lenni xD
több mint 9 éve
muszáj most már a Sec-nek is megint mutatnia valamit.......dandePár dpi-t?
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Amúgy zseniális, hogy itt az Eagles drukkolók mindenkiről beszélnek, csak Sanchezről nem, mindenki más meg csak Sanchize-zal van elfoglalva 😀 😀
több mint 9 éve
Carrt nem tudjuk olyan helyre rakni ahol ne okozna kárt 😀beltazorTudok ajánlani erre helyeket : 1. cserepad , 2. Jags squad
több mint 9 éve
muszáj most már a Sec-nek is megint mutatnia valamit.......
több mint 9 éve
dinkaaa
1 044
Carr meg mint valami UDFA Rookie szánalmas.
több mint 9 éve
A hét elején még Carr volt.Mekkora játékos ez a Sanchez. Stez kedvenc CB-jét oktatja.Sixo67aki ki is?Stez
több mint 9 éve
Carrt nem tudjuk olyan helyre rakni ahol ne okozna kárt 😀
több mint 9 éve
az nem volt rács?dandeszerintem óriási
kár azért a rossz passzért, így tényleg szoros lehet a meccs!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
miért nem mentünk csak simán first downra??
több mint 9 éve
dinkaaa
1 044
Marinelli Giants ellen is összeszedte a védelmet a félidőbe.. most is azt kéne
több mint 9 éve
Nooooo. Ez még hiányozni fog 😕