Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Nem értem, miért futnak ellenünk, miközben ilyen secondarynk van 😀
több mint 9 éve
Jajjajj, nem tetszik amit látok eddig a második félidőbenHighlanderMár a Cowboys-nak szurkolsz?
több mint 9 éve
Most nem azért de ennyire jó a sec,hogy Romo nem passzol?
több mint 9 éve
múlt héten is megcsináltuk ezt, csak most nem szopta be az ellenfél.slowmotionlehet pont azért nem 😀😀
több mint 9 éve
Flora-Bama!Hogy Mike Polkot idézzem: "One shitty Kenny Chesney concert". 😀😀iktriadEzek a Half Time showk évről évre alacsonyabb színvonalat hoznak 😀krisz0621fogadok nem tudod ki volt 2 éve :pHöri
több mint 9 éve
D-LINE POWA
több mint 9 éve
Jajjajj, nem tetszik amit látok eddig a második félidőbenHighlandermind abban a két percben
több mint 9 éve
MrMiksa
3 787
4. és punt 😊
több mint 9 éve
Hogy Mike Polkot idézzem: "One shitty Kenny Chesney concert". 😀😀Ezek a Half Time showk évről évre alacsonyabb színvonalat hoznak 😀krisz0621fogadok nem tudod ki volt 2 éve :pHöri
több mint 9 éve
múlt héten is megcsináltuk ezt, csak most nem szopta be az ellenfél.
több mint 9 éve
Jajjajj, nem tetszik amit látok eddig a második félidőben
több mint 9 éve
Tudom, nem is mondtam, hogy Parkey sara 😀mik ezek a buzizós kickoffok? 😀HighlanderGondolom nem Parkey találta ki, hogy így rúgja, hanem Fipp vagy Kelly mondta neki.mustaine
több mint 9 éve
mik ezek a buzizós kickoffok? 😀HighlanderGondolom nem Parkey találta ki, hogy így rúgja, hanem Fipp vagy Kelly mondta neki.
több mint 9 éve
nfl_lover
912
mik ezek a buzizós kickoffok? 😀HighlanderJerry szólt, hogy vigyázzanak a TV-re.
több mint 9 éve
Erin sighting. A meccs fénypontja.Ja, akkor nem szóltam.a superbowlon is meg itt is?HöriJayZ neje. Meg 30 mpnyi Destiny's Child reunion.iktriadEzek a Half Time showk évről évre alacsonyabb színvonalat hoznak 😀krisz0621fogadok nem tudod ki volt 2 éve :pHöri
több mint 9 éve
de amikor legutóbb Pitbull volt, akkor Enríkke volt a vendégsztárlegalább idén nincs Enríkke 😀slowmotiontavaly Selena volt, helloHöri
több mint 9 éve
mik ezek a buzizós kickoffok? 😀
több mint 9 éve
a superbowlon is meg itt is?JayZ neje. Meg 30 mpnyi Destiny's Child reunion.iktriadEzek a Half Time showk évről évre alacsonyabb színvonalat hoznak 😀krisz0621fogadok nem tudod ki volt 2 éve :pHöri
több mint 9 éve
100 ezer!!!!!Meg TrianontEazzyHaladjanak már basszus, reggel megyek zéhát írni! Mindjárt írok is egy SMS-t Krisztiánnak.mustaineKi ne felejtsd, hogy ma született a gyereked 😀Chargers LT
több mint 9 éve
Büdös életben nem társulnék mellé, leszarnám ha a híd alatt döglök is megez felfoghatatlan, nem is értem nonszensz az egész 😀MrMiksade annyira rossz hogy dollármilliókat lehet keresni egy bemagolt szöveg gagyi alapzenére való felmondásával XD 😀😀 anyám...HighlanderDe a legszebb, hogy ez egy kullancs pióca. Mindig betársul valakihez 😊MrMiksa
Pont hogy nem, az énekesek állnak sorban nála hogy adja a nevét meg a halandzsáját a dalukhoz mert így sokkal eladhatóbb.egonj
több mint 9 éve
miközben az nfl nézettsége nőttön-nő... ja várj, ezt nem ide :pEzek a Half Time showk évről évre alacsonyabb színvonalat hoznak 😀krisz0621mert erre van kereslet. miért? mert igénytelenedik a világ.nfl_lover
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
JayZ neje. Meg 30 mpnyi Destiny's Child reunion.Ezek a Half Time showk évről évre alacsonyabb színvonalat hoznak 😀krisz0621fogadok nem tudod ki volt 2 éve :pHöri
több mint 9 éve
Meg TrianontHaladjanak már basszus, reggel megyek zéhát írni! Mindjárt írok is egy SMS-t Krisztiánnak.mustaineKi ne felejtsd, hogy ma született a gyereked 😀Chargers LT
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
Fuh te hallod, ezt nem így fórumon kellett volna közölnöd vele.Haladjanak már basszus, reggel megyek zéhát írni! Mindjárt írok is egy SMS-t Krisztiánnak.mustaineKi ne felejtsd, hogy ma született a gyereked 😀Chargers LT