Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 7 éve
zsojti
4 063
mondjuk lett volna célpont...talán agholor volt ott
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Nem.tudom ez mi akart lenni az első drive után
több mint 7 éve
zero0
333
Az nem volt kurvanagy DPI? Na nem mintha zavarna hogy nem zászlóztak.
több mint 7 éve
Darby kurvajó lesz.nagyon örülök neki, hogy felépült, elit matéria.
balintbaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Többször rohantek felé ketten is de mindig megtalálta az üres wr-tFrancba Prescott nagyon jol adja nyomás alattOlyan a playcall hogy nem lehet odaérni
MrMiksa
mustaine
több mint 7 éve
Darby kurvajó lesz.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Francba Prescott nagyon jol adja nyomás alattOlyan a playcall hogy nem lehet odaérni
MrMiksa
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Francba Prescott nagyon jol adja nyomás alatt
több mint 7 éve
ezt megettük
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
nem E., hanem L.Playoffs?Jim Morának ma volt aztán látod mi történt veleFrancba, pedig már annyira megörültem, hogy Donald gondolt rám. Aztán persze az is eszembe jutott, hogy nem is ma van a születésnapom.Szerintem azért van hogy a youtube nehezebben szúrja ki az illegál tevékenységet és ne lője le a streametMiért megy Scooter a TD után azon a streamen amit nézek? Nagyon random.Még a kickoff előtt nekem bejátszott egy videót is, ahol Trump gratulált nekem és boldog születésnapot kívánt
zero0
Kampman
mustaine
Kampman
baggio
Kampman
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Ez a fia, az ex Seahawks HC.Playoffs?Jim Morának ma volt aztán látod mi történt veleFrancba, pedig már annyira megörültem, hogy Donald gondolt rám. Aztán persze az is eszembe jutott, hogy nem is ma van a születésnapom.Szerintem azért van hogy a youtube nehezebben szúrja ki az illegál tevékenységet és ne lője le a streametMiért megy Scooter a TD után azon a streamen amit nézek? Nagyon random.Még a kickoff előtt nekem bejátszott egy videót is, ahol Trump gratulált nekem és boldog születésnapot kívánt
zero0
Kampman
mustaine
Kampman
baggio
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Playoffs?Jim Morának ma volt aztán látod mi történt veleFrancba, pedig már annyira megörültem, hogy Donald gondolt rám. Aztán persze az is eszembe jutott, hogy nem is ma van a születésnapom.Szerintem azért van hogy a youtube nehezebben szúrja ki az illegál tevékenységet és ne lője le a streametMiért megy Scooter a TD után azon a streamen amit nézek? Nagyon random.Még a kickoff előtt nekem bejátszott egy videót is, ahol Trump gratulált nekem és boldog születésnapot kívánt
zero0
Kampman
mustaine
Kampman
baggio
több mint 7 éve
Jim Morának ma volt aztán látod mi történt veleFrancba, pedig már annyira megörültem, hogy Donald gondolt rám. Aztán persze az is eszembe jutott, hogy nem is ma van a születésnapom.Szerintem azért van hogy a youtube nehezebben szúrja ki az illegál tevékenységet és ne lője le a streametMiért megy Scooter a TD után azon a streamen amit nézek? Nagyon random.Még a kickoff előtt nekem bejátszott egy videót is, ahol Trump gratulált nekem és boldog születésnapot kívánt
zero0
Kampman
mustaine
Kampman
örülök amúgy, hogy pasta visszatért a jó zenés szokásához 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
mmdan
329
Van olyan linkje is ami “SNF without memes” úgyhogy nem hiszemSzerintem azért van hogy a youtube nehezebben szúrja ki az illegál tevékenységet és ne lője le a streametMiért megy Scooter a TD után azon a streamen amit nézek? Nagyon random.Még a kickoff előtt nekem bejátszott egy videót is, ahol Trump gratulált nekem és boldog születésnapot kívánt
zero0
Kampman
mustaine
több mint 7 éve
És hogy Sobri lieblingje egy önző pöcs.Francba, pedig már annyira megörültem, hogy Donald gondolt rám. Aztán persze az is eszembe jutott, hogy nem is ma van a születésnapom.Szerintem azért van hogy a youtube nehezebben szúrja ki az illegál tevékenységet és ne lője le a streametMiért megy Scooter a TD után azon a streamen amit nézek? Nagyon random.Még a kickoff előtt nekem bejátszott egy videót is, ahol Trump gratulált nekem és boldog születésnapot kívánt
zero0
Kampman
mustaine
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Francba, pedig már annyira megörültem, hogy Donald gondolt rám. Aztán persze az is eszembe jutott, hogy nem is ma van a születésnapom.Szerintem azért van hogy a youtube nehezebben szúrja ki az illegál tevékenységet és ne lője le a streametMiért megy Scooter a TD után azon a streamen amit nézek? Nagyon random.Még a kickoff előtt nekem bejátszott egy videót is, ahol Trump gratulált nekem és boldog születésnapot kívánt
zero0
Kampman
mustaine
több mint 7 éve
második TDnél Vinnie Pazt is rakjon be, ne csak a szutyok west coast!!!
több mint 7 éve
Szerintem azért van hogy a youtube nehezebben szúrja ki az illegál tevékenységet és ne lője le a streametMiért megy Scooter a TD után azon a streamen amit nézek? Nagyon random.Még a kickoff előtt nekem bejátszott egy videót is, ahol Trump gratulált nekem és boldog születésnapot kívánt
zero0
Kampman
több mint 7 éve
Miért megy Scooter a TD után azon a streamen amit nézek? Nagyon random.Valami Cowboysos arc játszik be random számokat. Nagy része idegesítő, de a Scooter jöhet minden mennyiségben. 😊
zero0
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Miért megy Scooter a TD után azon a streamen amit nézek? Nagyon random.Még a kickoff előtt nekem bejátszott egy videót is, ahol Trump gratulált nekem és boldog születésnapot kívánt
zero0
több mint 7 éve
Ez az elkapás Barnertől legalább akkora bravúr volt mint Clementé néhány héttel ezelőtt
több mint 7 éve
Miért megy Scooter a TD után azon a streamen amit nézek? Nagyon random.Pasta streamje, kurvajó. 😀
zero0
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Miért megy Scooter a TD után azon a streamen amit nézek? Nagyon random.Pasta szórakozik. 😀 Már a Pats-Oak meccsen is ez volt. 😊
zero0
több mint 7 éve
Csita
339
Ez gyors volt! 😕