Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 3 éve
Gregorynak is jo meccse van
több mint 3 éve
tûzoltó
853
Amilyen balfasz ez a brigád, biztos vagyok benne hogy jövő héten nyerünk csak azért, hogy a Cowboys menjen a playoffba és szarabb helyen draftoljunkA Giants is tud erről?
mustaine
több mint 3 éve
Amilyen balfasz ez a brigád, biztos vagyok benne hogy jövő héten nyerünk csak azért, hogy a Cowboys menjen a playoffba és szarabb helyen draftoljunkPont azt akartam írni, hogy rá kéne most már menni a jobb draft pozícióra. 😛 | (nem másért 😀 ) |
mustaine
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Invincible
801
Olyan csoportból nem bejutni a PO-ba, ahol az utolsó héten is még 3 csapatnak van erre esélye, nem szégyen.
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 3 éve
Amilyen balfasz ez a brigád, biztos vagyok benne hogy jövő héten nyerünk csak azért, hogy a Cowboys menjen a playoffba és szarabb helyen draftoljunk
több mint 3 éve
Charlie Firpo
4 569
Gallimorebol meg lehet valamiRemélem is! Kéne mellé valami hegyomlás a draftról, az alabamai, pl.
Blevi
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
Hát ez brutál csúnya volt
több mint 3 éve
Gallimorebol meg lehet valami
több mint 3 éve
28 yardról indult a drive az interception után, így sikerült 4. és 15re 8 yardot passzolni a végén. Mondjon le mindenki.
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
Stílusos lesz egy megalázó vereséggel kibaszatni a bandát
több mint 3 éve
Invincible
801
Ki nem tudta hogy ilyen play jön?
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
Ertznek volt 8mp-e, de kb 3 yardon találta meg a passz 😀
több mint 3 éve
zsojti
4 063
DP te ökör fasz...még ilyet
több mint 3 éve
😀
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
Menj neki te barom
több mint 3 éve
nehogy olyat hívj amivel van esély 15 yardra, tényleg xd
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Elit D
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
Ez tényleg edzőbuktatás, mert ilyen nincs
több mint 3 éve
Invincible
801
Ertz is csak a helyet foglalja idén286 yard, 1td idén. Parádés
mustaine
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
Ertz küzd a szerződéséért
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
Mi??
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
Momentum!! Ja nem...
több mint 3 éve
slay lső jó megmozdulása idén. mondjuk ha jó a passz akkor itt is esélytelen lett volna 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!