NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
több mint 3 éve
Invincible
801
Mondjuk nálunk DRC is szar volt.annyira felbasztam magam, igen 😊Haha, drc-t írtál először, azért kötekedtem 😀nrc nagy igazolás volt....top 5 slot cb jahh bazmegKolbért jött cserébe a Cardinalstól 2011 körül. Sztem kívül jobb lenne Asomugha helyén.
zsojti
mustaine
mustaine
zsojti
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 3 éve
Itt már csak DiNucci segíthet rajtunk vagy a piócás ember
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
Jöjjön Sudfeld, vele már megnyertük volna a meccset 😆jöhetne már carsonAzt mondod, hogy Hurts kiégett?
😀
eaglesmcnabb
mustaine
több mint 3 éve
Charlie Firpo
4 569
Jó Deion, anyám.....fuxparade
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 3 éve
zsojti
4 063
hihetetlen milyen szar playek jönnek sorra...az első két drive után DP visszavette az irányítást vagy mi ??!
több mint 3 éve
persze, de nagyobb volt a füstje mint a lángja 😀jöhetne már carsonAzt mondod, hogy Hurts kiégett?
😀
eaglesmcnabb
mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
jöhetne már carsonAzt mondod, hogy Hurts kiégett?
😀
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
jöhetne már carson😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
zsojti
4 063
annyira felbasztam magam, igen 😊Haha, drc-t írtál először, azért kötekedtem 😀nrc nagy igazolás volt....top 5 slot cb jahh bazmegKolbért jött cserébe a Cardinalstól 2011 körül. Sztem kívül jobb lenne Asomugha helyén.
zsojti
mustaine
mustaine
több mint 3 éve
Haha, drc-t írtál először, azért kötekedtem 😀nrc nagy igazolás volt....top 5 slot cb jahh bazmegKolbért jött cserébe a Cardinalstól 2011 körül. Sztem kívül jobb lenne Asomugha helyén.
zsojti
mustaine
több mint 3 éve
Na most megy el a kovi szezon.. papa top 10 pick
több mint 3 éve
nrc nagy igazolás volt....top 5 slot cb jahh bazmegKolbért jött cserébe a Cardinalstól 2011 körül. Sztem kívül jobb lenne Asomugha helyén.
zsojti
több mint 3 éve
NRC megkávézott mielőtt elindult Lamb után 😀Újabb értelmes CB igazolás volt egész szezonban kiváló a srác
mustaine
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
1 perces td drivokat vezetnek sorra
több mint 3 éve
tamas424
1 758
A Philly 37-es védője nem sok erőfeszítést tett, hogy szerelje CeeDee-t...
több mint 3 éve
MrMiksa
3 787
Beszarok komolyan
több mint 3 éve
Eagles D sem az a vilagszam na :/
több mint 3 éve
Ennyit számít Cox 0 nyomás
több mint 3 éve
hát ez teljesen nyilvánvaló volt, már akkor amikor megfogant az ötlet 😀és még így se jön be...fake térdelés, utoljára maddenben láttam ilyet 😀valahol meg van annak a bája, hogy egy 5-9-es, csere QB-val felálló, ligautolsó futás elleni védelemmel rendelkező csapat ellen ilyenekre van szükségünk, hogy egyáltalán meccsben legyünk 😀
mustaine
eaglesmcnabb
rva
Itt ma csak akkor nyerónk, ha valamelyik dallasi csinál valami ordas nagy benny hill showba illőt, ezt mi ma önerőből nem nyerjük meg az kurvaélet 😀
több mint 3 éve
zsojti
4 063
a DC hülye rendszere, ha nem illesz oda, kibasz a baromÉs ahová mennek ott kiderül hogy nem is olyan szarokSok sok éve a legalja a cb sorunk, de még aki van, azokat is elküldjük, hogy mégszarabb legyen...Nem Zsakettel van bajom, aki amúgy de, kurva rossz, hanem azzal, aki odarakta és nem igazolt megfelelő mélységet a CB sorba, pedig lett volna rá alkalom.Zsakett helyett beállhatna akár Wentz is CB-nekudfa CB, és egyébként nem olyan rossz, mást is szoptana a dallas wr sor nem csak őt
mustaine
zsojti
mustaine
MrMiksa
zsoeo
több mint 3 éve
zsojti
4 063
reagor előtt csak 4 en blokkoltak.... erre belesétál az első védőbe