Dallas Cowboys - Seattle Seahawks
1 feliratkozó
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Sifur
1 118
Dallas is úszott meg dolgokat, de ez az nfl, idén a pingvinek nagyon rosszakSzabályok szerinti foci rlz.Mondjuk Wright védekezése sem volt éppen szabályos.Kislányfoci rlz? 😀
Jughead
akdestroyer
(8 pontot már hoztak a sporik a Hawks-nak, hadd jegyezzem már meg, hogy az se volt szabályos)
Jughead
több mint 5 éve
fly_gulls
103
Seahawks fans, we're going to have a long talk about Brian Schottenheimer. Seattle doesn't have Blake Bortles or Case Keenum at QB.
This is Russell Wilson.
16 Wilson passes @ 8.3 YPA vs
21 non-Wilson runs @ 2.8 YPC
One of the worst called games w a good QB I can remember.
Köszönöm
FIRE SCHOTTENHEIMER
több mint 5 éve
fly_gulls
103
Ezt én is beismerem, egy hajszállal előbb odaértSzabályok szerinti foci rlz.Mondjuk Wright védekezése sem volt éppen szabályos.Kislányfoci rlz? 😀
Jughead
akdestroyer
(8 pontot már hoztak a sporik a Hawks-nak, hadd jegyezzem már meg, hogy az se volt szabályos)
Jughead
FIRE SCHOTTENHEIMER
több mint 5 éve
12th member
1 053
Megint def stop kell de Dallas most rendre jo helyrol indul(kiveve egy drivet)
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
3&20 - > screenkonzervatív hívás, nem megcsinálni akarták, csak helyet Dicksonnak.
tenorx
több mint 5 éve
Jughead
5 201
Szabályok szerinti foci rlz.Mondjuk Wright védekezése sem volt éppen szabályos.Kislányfoci rlz? 😀
Jughead
akdestroyer
több mint 5 éve
Oke, joejt mindenkinek, én feladomne add fel, most fogja eladni prescott
Reddit NFL streams
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Miért a sérült Beasley a PR?
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
3&20 - > screen
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
trükkös játék kellene
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
Mondjuk Wright védekezése sem volt éppen szabályos.Kislányfoci rlz? 😀
Jughead
több mint 5 éve
Mondjuk Wright védekezése sem volt éppen szabályos.azaz senkinek nem lehetne egy rossz szava, ha ment volna rá zászló.
Jughead
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
ez megint micsoda?
több mint 5 éve
toothy
222
Rip my overes mix
több mint 5 éve
Jughead
5 201
Mondjuk Wright védekezése sem volt éppen szabályos.
több mint 5 éve
dinkaaa
1 044
Te mást nézel.azt hittem már ezt a holdingot se fújják le, de akkor felgyújtottam volna valamitnemtudom mire dobták...
Antonius
Mollyhalo
több mint 5 éve
fly_gulls
103
A mienk, főleg a playcall.Ez a dallas SB esélyes csak hát az offense katasztrófaSzerintem nem tudod mi az a katasztrófa.
Sifur
gyeek
FIRE SCHOTTENHEIMER
több mint 5 éve
kék fehér mez, 85ös, már azthittem Ebron az a Coltsból amikor láttam hogy mi történik. :d
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
azt hittem már ezt a holdingot se fújják le, de akkor felgyújtottam volna valamitnemtudom mire dobták...
Antonius
több mint 5 éve
Ez a dallas SB esélyes csak hát az offense katasztrófaSzerintem nem tudod mi az a katasztrófa.
Sifur
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
barom nem amarira dobta, INT lett belőle
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Antonius
1 700
azt hittem már ezt a holdingot se fújják le, de akkor felgyújtottam volna valamit
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Sifur
1 118
Ez a dallas SB esélyes csak hát az offense katasztrófa
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Na menjmár ez milyen INT volt 😀Teljes értékű... 😀
jamaicababa