Dallas Cowboys - Seattle Seahawks
1 feliratkozó
több mint 5 éve
több mint 5 éve
fly_gulls
103
HÁT ÉN FELADOM GECI KIBASZOTTUL FIRE SCHOTTENHEIMER
FIRE SCHOTTENHEIMER
több mint 5 éve
Sifur
1 118
Mi a franc ez a futás, ez ellen a védelmen ellen xD
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
érthetetlen
több mint 5 éve
Oszi
1 215
Ez buziiii Shoti hát mi az anyádért hívsz ilyen szarokat
több mint 5 éve
Kicsit bealudtam de látom nem sok mindenről maradtam le 😊random cici gif ébresztőnek
Tomcsik
több mint 5 éve
Kampman
28 313
Kicsit bealudtam de látom nem sok mindenről maradtam le 😊Az utóbbi 1-2 oldalon már kifejezetten a mecset néztük
Tomcsik
több mint 5 éve
Antonius
1 700
megelőzés. Neki a gerincére kell nagyon vigyázni. De ugyanilyen van pl Tyron Smith-en isvalami sérülés miatt van, vagy mi az ott?valaki mondja már meg Van der Esch tarkójánál mi az a sajtostallér?nyakvédő
Mollyhalo
Antonius
Mollyhalo
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
fly_gulls
103
A Chiefs ellen két harmadik is hosszút is ezzel a TE-nek oldalra kidobott labdával csinált meg a Seattle. Csak akkor Dickson kapta.Csak az a védelem a közelében nincs ennek... és ha hozzávesszük az előtte levő playt (RB out, 1 yardert?) kvázi feladtuk. Nagyon ki kene már nyitni azt a plwybookot jobban Schottenheimernek, mert eddig elmegy rajta
Cruyffista
FIRE SCHOTTENHEIMER
több mint 5 éve
12th member
1 053
Na jolenne kihasznalni ezt jo kiindulo helyet remelem Shotty kinyitja a playbookot rendesen vegre
több mint 5 éve
valaki mondja már meg Van der Esch tarkójánál mi az a sajtostallér?HANS
Mollyhalo
akdestroyer
több mint 5 éve
akdestroyer
4 750
valaki mondja már meg Van der Esch tarkójánál mi az a sajtostallér?HANS
Mollyhalo
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
valami sérülés miatt van, vagy mi az ott?valaki mondja már meg Van der Esch tarkójánál mi az a sajtostallér?nyakvédő
Mollyhalo
Antonius
több mint 5 éve
Antonius
1 700
valaki mondja már meg Van der Esch tarkójánál mi az a sajtostallér?nyakvédő
Mollyhalo
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Mollyhalo
112
valaki mondja már meg Van der Esch tarkójánál mi az a sajtostallér?
több mint 5 éve
Cruyffista
3 346
A Chiefs ellen két harmadik is hosszút is ezzel a TE-nek oldalra kidobott labdával csinált meg a Seattle. Csak akkor Dickson kapta.
több mint 5 éve
Kell egy safety.meg két OG
akdestroyer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
12th member
1 053
Vegre jol megindultunk erre megint ezek a hulye hivasok,Gregory eleve megolte a drivet de ezek a kulso futasok sose voltak az erossegunk
több mint 5 éve
gabor25
5 144
+1 Bar nalunk Steelers ben is ...Csak fele olyan jó lenne a mi LB sorunk, mint a 2 pályán lévő csapat bármelyikéé.azért Ti se panaszkodhattok az LB sorotokra 😊Jaylon nagyot játszott ebben a playbenNem ér egyszerre a csapatotokban tudni LVEt Leet és Smitht
Antonius
Reddit NFL streams
Antonius
Az elmúlt években az 1. körös pickek elég szarok lettek. Konkrétan egyik sem ért így utólag 1. kört. Rosennek egyelőre várnék, mert a támadószekció körülötte több, mint fos.
shagi0206