Dallas Cowboys - Tampa Bay Buccaneers
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
egy Anthony Brown picket várok még ma esteMivel nem játszik, hosszú estéd lenne! 😊
rva
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
egy Anthony Brown picket várok még ma este
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Valami knock-ot mondtak a közvetítésben.... crown of the NFC EAST ?????? 😊
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
mondjuk azt eltaláltam, hogy egy Cooper yard after catch jön, csak a 40-et nem... 😀4 ? 😊
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
mondjuk azt eltaláltam, hogy egy Cooper yard after catch jön, csak a 40-et nem... 😀
több mint 5 éve
dinkaaa
1 044
funfact: Rod Smith -7 yard 2 cipelésből
több mint 5 éve
meg amíg haladunk előreértem én, 1&17-re futunk, 2&18-ra futunk, és 3&14-re nyilván egy incomplete passz jön?Nem kockáztat, öli az időt futással. Mindez addig tökéletes, míg Zeke bírja.
hol van a jövő évi első körösünk? Coopernek ideje lenne már futni egy 40 yardot after catch
rva
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Antonius
1 700
Senki se tudja, mi van az Ő fejében...Nem tudom, mi van Linehan fejében. A futás ma nem megy, erőltetjük mégis.értem én, hogy hátul vagyunk, de egy próbát megért volna, hogy passzolunk egy screen-t vagy valami hasonlót és nem két futással kezdünk3.-ra csak megdobta Dak. ÉN is akartam írni, hogy nem fogjuk megúszni a passzt, ha ki akarunk jönni onnan
rva
Antonius
Charlie Firpo
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
értem én, 1&17-re futunk, 2&18-ra futunk, és 3&14-re nyilván egy incomplete passz jön?Nem kockáztat, öli az időt futással. Mindez addig tökéletes, míg Zeke bírja.
hol van a jövő évi első körösünk? Coopernek ideje lenne már futni egy 40 yardot after catch
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Antonius
1 700
ez milyen már, hogy abban a pillanatban, amikor nem Wentz játszik hanem Foles az iggles feltámad?szerencsétlen Wentz fejét el bírom képzelni, ahogy ül és néz maga elé: na ne már, megint...? 😀
rva
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Ja és az Eagles nyerWash-elen? 😊
krisz0621
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
értem én, 1&17-re futunk, 2&18-ra futunk, és 3&14-re nyilván egy incomplete passz jön? hol van a jövő évi első körösünk? Coopernek ideje lenne már futni egy 40 yardot after catch
több mint 5 éve
dinkaaa
1 044
Ja és az Eagles nyer
több mint 5 éve
dinkaaa
1 044
És ha a Vikings kikap jövőhéten a Bears ellen be is jutnak. Mármint az Eagles
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Nem tudom, mi van Linehan fejében. A futás ma nem megy, erőltetjük mégis.értem én, hogy hátul vagyunk, de egy próbát megért volna, hogy passzolunk egy screen-t vagy valami hasonlót és nem két futással kezdünk3.-ra csak megdobta Dak. ÉN is akartam írni, hogy nem fogjuk megúszni a passzt, ha ki akarunk jönni onnan
rva
Antonius
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
ez milyen már, hogy abban a pillanatban, amikor nem Wentz játszik hanem Foles az iggles feltámad?
több mint 5 éve
Antonius
1 700
facom, az Ígülsz megveri a Texanszt, a Pecc így visszaveszi a 2. kiemelést...
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
nyilván holding Smith-en, ma még alig dobtak rá (ja nem)
több mint 5 éve
tamas424
1 758
Ez sajnos az volt
több mint 5 éve
Antonius
1 700
értem én, hogy hátul vagyunk, de egy próbát megért volna, hogy passzolunk egy screen-t vagy valami hasonlót és nem két futással kezdünk3.-ra csak megdobta Dak. ÉN is akartam írni, hogy nem fogjuk megúszni a passzt, ha ki akarunk jönni onnan
rva
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
tamas424
1 758
értem én, hogy hátul vagyunk, de egy próbát megért volna, hogy passzolunk egy screen-t vagy valami hasonlót és nem két futással kezdünkPasszoltunk 😊
rva
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
értem én, hogy hátul vagyunk, de egy próbát megért volna, hogy passzolunk egy screen-t vagy valami hasonlót és nem két futással kezdünkOtt van a! Nem olyan bonyolult.
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
értem én, hogy hátul vagyunk, de egy próbát megért volna, hogy passzolunk egy screen-t vagy valami hasonlót és nem két futással kezdünk
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Jó, hogy korábbna észrevették a holdingot Barber futásánál...Mike Pereira szerint se volt semmi. Mindegy vak vezet világtalant szindróma.Tank nem várta meg az idő leketyegését és átnyúlt. TalánMarinellinek tényleg kellene valamit kezdeni ennyi buta szabálytalansággal.Hát ez nem volt semmi sztem. Ahogy Gregory play se, mint ahogy Woods tackle se
Charlie Firpo
krisz0621
Charlie Firpo
krisz0621
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
dinkaaa
1 044
Mike Pereira szerint se volt semmi. Mindegy vak vezet világtalant szindróma.Tank nem várta meg az idő leketyegését és átnyúlt. TalánMarinellinek tényleg kellene valamit kezdeni ennyi buta szabálytalansággal.Hát ez nem volt semmi sztem. Ahogy Gregory play se, mint ahogy Woods tackle se
Charlie Firpo
krisz0621
Charlie Firpo