Dallas Cowboys - Tampa Bay Buccaneers
több mint 5 éve
dinkaaa
1 044
csak megjegyzem,hogy a minden sebből vérző Giants vezet a Colts ellen.
több mint 5 éve
tamas424
1 758
És kezdünk egy fasza 3&out-tal...Tényleg csak ennyit tudunk sajnos és mindezt egy liga alja védelem ellen
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Csak Elliott....Hátsó kameraállásból most látszott, hogy volt szabad elkapó...Fáj
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
dinkaaa
1 044
mi ez a fos?
több mint 5 éve
Schultz for the win
több mint 5 éve
Antonius
1 700
majdnem én is beírtam, hogy ha az ellenfeleket akarjuk ezzel elkábítani, akkor az tök felesleges, úgyis tudja mindenki, hogy DAK nem tud ennél többet 😀 😀Pesszimista véleményem szerint: ennyit tudunk. Optimista véleményem szerint: titkoljuk, mit tudunk.a héten végig arról szóltak a hírek, hogy LInehan agyongyakoroltatta a RZ playeket, ehhez képest ma 1x jutottunk el RZ-ba, annyira szar a támadójátékunk. MInden futással akarunk megoldani, alig vannak a szokásos 3-6 yardos rövid passzokmeglesz a PO?Reméljük. Meg azt is, hogy ott tényleg új bajnokság kezdődik, mert ebben a régiben egyre rosszabb a támadóegységünk, Prescott-al az élen.
rva
Charlie Firpo
Antonius
Charlie Firpo
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Mostmar 16. Hete titkoljuk...Pesszimista véleményem szerint: ennyit tudunk. Optimista véleményem szerint: titkoljuk, mit tudunk.a héten végig arról szóltak a hírek, hogy LInehan agyongyakoroltatta a RZ playeket, ehhez képest ma 1x jutottunk el RZ-ba, annyira szar a támadójátékunk. MInden futással akarunk megoldani, alig vannak a szokásos 3-6 yardos rövid passzokmeglesz a PO?Reméljük. Meg azt is, hogy ott tényleg új bajnokság kezdődik, mert ebben a régiben egyre rosszabb a támadóegységünk, Prescott-al az élen.
rva
Charlie Firpo
Antonius
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Pesszimista véleményem szerint: ennyit tudunk. Optimista véleményem szerint: titkoljuk, mit tudunk.a héten végig arról szóltak a hírek, hogy LInehan agyongyakoroltatta a RZ playeket, ehhez képest ma 1x jutottunk el RZ-ba, annyira szar a támadójátékunk. MInden futással akarunk megoldani, alig vannak a szokásos 3-6 yardos rövid passzokmeglesz a PO?Reméljük. Meg azt is, hogy ott tényleg új bajnokság kezdődik, mert ebben a régiben egyre rosszabb a támadóegységünk, Prescott-al az élen.
rva
Charlie Firpo
Antonius
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Antonius
1 700
a héten végig arról szóltak a hírek, hogy LInehan agyongyakoroltatta a RZ playeket, ehhez képest ma 1x jutottunk el RZ-ba, annyira szar a támadójátékunk. MInden futással akarunk megoldani, alig vannak a szokásos 3-6 yardos rövid passzokmeglesz a PO?Reméljük. Meg azt is, hogy ott tényleg új bajnokság kezdődik, mert ebben a régiben egyre rosszabb a támadóegységünk, Prescott-al az élen.
rva
Charlie Firpo
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Antonius
1 700
jogos 😀 😀miért, amúgy van? 😀meglesz a PO?ha ma nem nyerünk, semmi keresnivalónk a PO-ban
rva
Antonius
rva
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
meglesz a PO?Reméljük. Meg azt is, hogy ott tényleg új bajnokság kezdődik, mert ebben a régiben egyre rosszabb a támadóegységünk, Prescott-al az élen.
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
miért, amúgy van? 😀meglesz a PO?ha ma nem nyerünk, semmi keresnivalónk a PO-ban
rva
Antonius
több mint 5 éve
Nincs is jobb omen mint 3 zacskoval PO-ba menni 😂Bízzunk a Texansban 😉meglesz a PO?Ha ma kikapunk fixen elfaszra huz a Giants minket idegenben
rva
Blevi
tamas424
több mint 5 éve
Antonius
1 700
meglesz a PO?ha ma nem nyerünk, semmi keresnivalónk a PO-ban
rva
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
tamas424
1 758
Bízzunk a Texansban 😉meglesz a PO?Ha ma kikapunk fixen elfaszra huz a Giants minket idegenben
rva
Blevi
több mint 5 éve
meglesz a PO?Ha ma kikapunk fixen elfaszra huz a Giants minket idegenben
rva
több mint 5 éve
meglesz a PO?
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Prescott végtelenül gyenge. Nem lát, nem hall, nem dob.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Antonius
1 700
Viszont Linehan vagy Prescott miattt faszán a nyakunkra jönnek.Sajnos Prescott is megint nagyon enervált. alig volt jó megmozdulása. Remélhetőleg az utolsó negyedben megint feltámad
Charlie Firpo
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
summa summárom az O ma is 0, 1 jó támadás annyi...így nem lehet sokáig menetelni
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Viszont Linehan vagy Prescott miattt faszán a nyakunkra jönnek.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
mmdan
329
mocskos húzás volt ez a zebráktól