Dallas Cowboys - Washington Redskins
több mint 8 éve
caffeine is a helluva drug 😮Felkeresem, mert a Jack fogyóban és hátha adna egy csíkot is...😀Csak 2,5 literes kólával és popcornnal tudok szolgálni. Meg fárasztó beszólásokkal.
nexion218
iktriad
több mint 8 éve
Nekem literes van csak, de oldszkúl üveges! 😛Felkeresem, mert a Jack fogyóban és hátha adna egy csíkot is...😀Csak 2,5 literes kólával és popcornnal tudok szolgálni. Meg fárasztó beszólásokkal.
nexion218
iktriad
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
Na azééé.😊Semmi, semmi..ááááá.Meeer? Mi vele a gond???Sziasztok!Ilyesmire gondoltál????
Jó meccset, sok pontot és ne a bírókról szóljon a meccs!
nagir
Charlie Firpo
nagir
Biztos rosszul láttam....áááá - sítok.
Charlie Firpo
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
Anyám fizikatanár.Anyám szintén (biológia-földrajz) tanár volt (már nyugdíjas). A témazáró dolgozatok javításai mindig kimeríthetetlen humorforrásokként szolgáltak. All time favorite "a földigiliszta gerinces és emlős."
Múltkor mesélte h a közlekedőedényt tanította és diktálta h a pl. rá a teáskanna.
Szorgalmas nebuló pedig megkérdi: "Az milyen jé?"
empty taxi
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Semmi, semmi..ááááá.Meeer? Mi vele a gond???Sziasztok!Ilyesmire gondoltál????
nagir
Charlie Firpo
nagir
Biztos rosszul láttam....áááá - sítok.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Sajnálom, de a rendszer nem enged két láLYkot adni...😀Anyám fizikatanár.Mondjuk egyszer saját szememmel láttam a következő hirdetést:Manapság az nyelvúyítás a menő. 😊direkt írtad pontoslyével????😀Naaa, ne szeméjeskedjünk, mert nem fogadok. Mert aki fogad, az veszít...A labda lehet vizes, csak legyen teljesen felfújva!elèg vicces, hogy mindenki kesztyűben tolja 😀Mér, vizes nem lehet a labda? Idegesek, izzadnak, idegesen izzadnak, ilyen.
NB2
Charlie Firpo
iktriad
Charlie Firpo
nexion218
twitter.com/_lofli_/status/801756512586711041
iktriad
"Hülytő eladó, nagyon jól hüjt!"
nexion218
Múltkor mesélte h a közlekedőedényt tanította és diktálta h a pl. rá a teáskanna.
empty taxi
több mint 8 éve
jeló léböl, tehát j-vel😊| tőlem megkérdezték 1x, hogy a teát j-vel vagy ly-nal írják 😮 |Mondjuk egyszer saját szememmel láttam a következő hirdetést:Manapság az nyelvúyítás a menő. 😊direkt írtad pontoslyével????😀Naaa, ne szeméjeskedjünk, mert nem fogadok. Mert aki fogad, az veszít...A labda lehet vizes, csak legyen teljesen felfújva!elèg vicces, hogy mindenki kesztyűben tolja 😀Mér, vizes nem lehet a labda? Idegesek, izzadnak, idegesen izzadnak, ilyen.
NB2
Charlie Firpo
iktriad
Charlie Firpo
nexion218
iktriad
nexion218
toam
több mint 8 éve
Meeer? Mi vele a gond???😁😁😁Sziasztok!Ilyesmire gondoltál????
nagir
Charlie Firpo
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
Felkeresem, mert a Jack fogyóban és hátha adna egy csíkot is...😀Csak 2,5 literes kólával és popcornnal tudok szolgálni. Meg fárasztó beszólásokkal.
nexion218
több mint 8 éve
Hogy Jerry bácsi azt a fránya tetőt sohasem húzza be érdekes 😀be van a tető húzva, látszott a FG-kísérlet visszajátszásánál
Mr.Breaker
több mint 8 éve
Anyám fizikatanár.Mondjuk egyszer saját szememmel láttam a következő hirdetést:Manapság az nyelvúyítás a menő. 😊direkt írtad pontoslyével????😀Naaa, ne szeméjeskedjünk, mert nem fogadok. Mert aki fogad, az veszít...A labda lehet vizes, csak legyen teljesen felfújva!elèg vicces, hogy mindenki kesztyűben tolja 😀Mér, vizes nem lehet a labda? Idegesek, izzadnak, idegesen izzadnak, ilyen.
NB2
Charlie Firpo
iktriad
Charlie Firpo
nexion218
iktriad
nexion218
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
| tőlem megkérdezték 1x, hogy a teát j-vel vagy ly-nal írják 😮 |Mondjuk egyszer saját szememmel láttam a következő hirdetést:Manapság az nyelvúyítás a menő. 😊direkt írtad pontoslyével????😀Naaa, ne szeméjeskedjünk, mert nem fogadok. Mert aki fogad, az veszít...A labda lehet vizes, csak legyen teljesen felfújva!elèg vicces, hogy mindenki kesztyűben tolja 😀Mér, vizes nem lehet a labda? Idegesek, izzadnak, idegesen izzadnak, ilyen.
NB2
Charlie Firpo
iktriad
Charlie Firpo
nexion218
iktriad
nexion218
több mint 8 éve
Mr.Breaker
1 903
Hogy Jerry bácsi azt a fránya tetőt sohasem húzza be érdekes 😀
több mint 8 éve
Felkeresem, mert a Jack fogyóban és hátha adna egy csíkot is...😀Azt meg tudom erteni, hogy iktriad alapbol iszik/tolja az anyagot.. (reszvetem), de egy Boys-fantol, plane az elso negyedben, azert nem vartam ezt.. 😕Fogadjunk, hogy számított rám nővér!Naaa, ne szeméjeskedjünk, mert nem fogadok. Mert aki fogad, az veszít...A labda lehet vizes, csak legyen teljesen felfújva!elèg vicces, hogy mindenki kesztyűben tolja 😀Mér, vizes nem lehet a labda? Idegesek, izzadnak, idegesen izzadnak, ilyen.
NB2
Charlie Firpo
iktriad
Charlie Firpo
iktriad
Igor
több mint 8 éve
"Réges-régen, amikor a hülyét még pontos jével írták..."Mondjuk egyszer saját szememmel láttam a következő hirdetést:Manapság az nyelvúyítás a menő. 😊direkt írtad pontoslyével????😀Naaa, ne szeméjeskedjünk, mert nem fogadok. Mert aki fogad, az veszít...A labda lehet vizes, csak legyen teljesen felfújva!elèg vicces, hogy mindenki kesztyűben tolja 😀Mér, vizes nem lehet a labda? Idegesek, izzadnak, idegesen izzadnak, ilyen.
NB2
Charlie Firpo
iktriad
Charlie Firpo
nexion218
iktriad
nexion218
több mint 8 éve
aztat feladhattya bárki, ezt a spárban látttam 😀Mondjuk egyszer saját szememmel láttam a következő hirdetést:Manapság az nyelvúyítás a menő. 😊direkt írtad pontoslyével????😀Naaa, ne szeméjeskedjünk, mert nem fogadok. Mert aki fogad, az veszít...A labda lehet vizes, csak legyen teljesen felfújva!elèg vicces, hogy mindenki kesztyűben tolja 😀Mér, vizes nem lehet a labda? Idegesek, izzadnak, idegesen izzadnak, ilyen.
NB2
Charlie Firpo
iktriad
Charlie Firpo
nexion218
iktriad
nexion218
több mint 8 éve
Súlyosbító tényerző, hogy én ezt színjózanul produkálom?Azt meg tudom erteni, hogy iktriad alapbol iszik/tolja az anyagot.. (reszvetem), de egy Boys-fantol, plane az elso negyedben, azert nem vartam ezt.. 😕Fogadjunk, hogy számított rám nővér!Naaa, ne szeméjeskedjünk, mert nem fogadok. Mert aki fogad, az veszít...A labda lehet vizes, csak legyen teljesen felfújva!elèg vicces, hogy mindenki kesztyűben tolja 😀Mér, vizes nem lehet a labda? Idegesek, izzadnak, idegesen izzadnak, ilyen.
NB2
Charlie Firpo
iktriad
Charlie Firpo
iktriad
Igor
több mint 8 éve
Mondjuk egyszer saját szememmel láttam a következő hirdetést:Manapság az nyelvúyítás a menő. 😊direkt írtad pontoslyével????😀Naaa, ne szeméjeskedjünk, mert nem fogadok. Mert aki fogad, az veszít...A labda lehet vizes, csak legyen teljesen felfújva!elèg vicces, hogy mindenki kesztyűben tolja 😀Mér, vizes nem lehet a labda? Idegesek, izzadnak, idegesen izzadnak, ilyen.
NB2
Charlie Firpo
iktriad
Charlie Firpo
nexion218
iktriad
több mint 8 éve
csak konzekvensen, fiúk. csak konzekvensen!
több mint 8 éve
De ezt a tippet Jamon Serrano adta!na ne mondja már, CharlieNaaa, ne szeméjeskedjünk, mert nem fogadok. Mert aki fogad, az veszít...A labda lehet vizes, csak legyen teljesen felfújva!elèg vicces, hogy mindenki kesztyűben tolja 😀Mér, vizes nem lehet a labda? Idegesek, izzadnak, idegesen izzadnak, ilyen.
NB2
Charlie Firpo
iktriad
Charlie Firpo
gamerkr
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Sziasztok!Ilyesmire gondoltál????
nagir
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Azt meg tudom erteni, hogy iktriad alapbol iszik/tolja az anyagot.. (reszvetem), de egy Boys-fantol, plane az elso negyedben, azert nem vartam ezt.. 😕Fogadjunk, hogy számított rám nővér!Naaa, ne szeméjeskedjünk, mert nem fogadok. Mert aki fogad, az veszít...A labda lehet vizes, csak legyen teljesen felfújva!elèg vicces, hogy mindenki kesztyűben tolja 😀Mér, vizes nem lehet a labda? Idegesek, izzadnak, idegesen izzadnak, ilyen.
NB2
Charlie Firpo
iktriad
Charlie Firpo
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Manapság az nyelvúyítás a menő. 😊direkt írtad pontoslyével????😀Naaa, ne szeméjeskedjünk, mert nem fogadok. Mert aki fogad, az veszít...A labda lehet vizes, csak legyen teljesen felfújva!elèg vicces, hogy mindenki kesztyűben tolja 😀Mér, vizes nem lehet a labda? Idegesek, izzadnak, idegesen izzadnak, ilyen.
NB2
Charlie Firpo
iktriad
Charlie Firpo
nexion218
több mint 8 éve
Srácok, teljesen off, kolléga kérdezte... Lehet Pesten ótentikus NFL cuccot venni?
több mint 8 éve
na ne mondja már, CharlieNaaa, ne szeméjeskedjünk, mert nem fogadok. Mert aki fogad, az veszít...A labda lehet vizes, csak legyen teljesen felfújva!elèg vicces, hogy mindenki kesztyűben tolja 😀Mér, vizes nem lehet a labda? Idegesek, izzadnak, idegesen izzadnak, ilyen.
NB2
Charlie Firpo
iktriad
Charlie Firpo