Dallas Cowboys - Washington Redskins
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
anyjapicsáLYát... fogadjunk előtte még le is mérte centivel...Huszonöt centi? Nyugalmi állapotban!
nexion218
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Év elkapása TOP 5?
több mint 8 éve
anyjapicsáLYát... fogadjunk előtte még le is mérte centivel...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
de Williams csak így tud elkapni, baszki.Há hogyne!!!
ez megvan még?
www.youtube.com/watch?v=k6sFNIMcoqg
slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
John Christian Ka'iminoeauloameka'ikeokekumupa'a FairbairnHardcore NFL fanok lennénk, vagy mi a szösz. A Roethlisberger és a Schottenheimer is gond nélkül megy.Ezt bezzeg.mindegyikőtök le tudná írni helyesen!😁😱😂Számoljuk a két s bírói ítéleteket?Akkor az unneccessary roughness kettőt ér?
Charlie Firpo
empty taxi
nagir
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
de Williams csak így tud elkapni, baszki.ez megvan még?
www.youtube.com/watch?v=k6sFNIMcoqg
több mint 8 éve
Jughead
5 201
Az órát elindíthatták volna, de ne legyünk telhetetlenek. 😀
több mint 8 éve
Tisztán látszik hogy kívül van mi? 🙄Szemüveget a pufifánknak!
Blevi
több mint 8 éve
Mr.Breaker
1 903
Ez Williams specialitása 😀
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Balerina, baszki!!!!!!!!!!!!!!!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
csórikám biztos balettozott fiatalkorában😊
több mint 8 éve
Tisztán látszik hogy kívül van mi? 🙄
több mint 8 éve
nyugi Sanyi, úgyis kötelező replay lesz, ez a menekülő megoldás
több mint 8 éve
Hardcore NFL fanok lennénk, vagy mi a szösz. A Roethlisberger és a Schottenheimer is gond nélkül megy.Ezt bezzeg.mindegyikőtök le tudná írni helyesen!😁😱😂Számoljuk a két s bírói ítéleteket?Akkor az unneccessary roughness kettőt ér?
Charlie Firpo
empty taxi
nagir
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Dak-nak még sokat kell tanulnia Wittentől, de a stiff armja már bíztató 😊Mindig vártam, hogy elmondja valaki: milyen farm-ja?
slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Bocsánat. Egy dologban hibáztam. Nem nigger, hanem niga. Ezt már 2PAC is megmondta: a niggernek lánc, a nigának arany van a nyakában. 😛 (de amúgy leszarom a kérdéskört. mondom, ahogy akarom. sajnálom, de tuskó vagyok...)Nem így kell kimutatnod a Redskins imádatodat, hogy az ellenfelet szidod. El kell ismerni az ellenfelet is. Tisztelet. Ha öregebb vagy 15-nél, akkor ennek már nem szabadna váratlanul érintenie.????fakezű niggerköcsög..Na. Használd az eszed, a foci nem err9l szól-
nexion218
Wong
nexion218
Wong
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
Dak-nak még sokat kell tanulnia Wittentől, de a stiff armja már bíztató 😊
több mint 8 éve
Belul menjel le faszi!
több mint 8 éve
azt meccs közben nem lehet, szerintem a sötétítéssel variálnak 😊Nyitja csukja,nyitja csukja.Mocskos kápitálistaés még te is bontotta a tetőt, hogy befújjon a napfény 😮Számoljuk a két s bírói ítéleteket?Nem mert Jerruh mindet megvette ugyis
Charlie Firpo
Blevi
toam
Blevi
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Ezt bezzeg.mindegyikőtök le tudná írni helyesen!😁😱😂Számoljuk a két s bírói ítéleteket?Akkor az unneccessary roughness kettőt ér?
Charlie Firpo
empty taxi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Nyitja csukja,nyitja csukja.Mocskos kápitálistaés még te is bontotta a tetőt, hogy befújjon a napfény 😮Számoljuk a két s bírói ítéleteket?Nem mert Jerruh mindet megvette ugyis
Charlie Firpo
Blevi
toam
Blevi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Mocskos kápitálistaés még te is bontotta a tetőt, hogy befújjon a napfény 😮Számoljuk a két s bírói ítéleteket?Nem mert Jerruh mindet megvette ugyis
Charlie Firpo
Blevi
toam
több mint 8 éve
egyébként ott maradt a pályán még 15 yard, ha már
több mint 8 éve
www.tvproducts.hu/smart-clear-2in1-napellenzo.htmlküldöm a redskins játékosoknak
a szünetre talán odaér😊