Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Idióta faszok...
több mint 10 éve
A tetves kurva anyátokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Ez egy vicc...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
G0007
463
Zebra bazeg ...😒
több mint 10 éve
Tomifinn
947
ez a kéz már akkor ment előre, amikor már Ware rég rángatta, komolytalan lenne ezt megítélniTomifinnmenj már az anyádba!
több mint 10 éve
obraz
170
Mi-a-fasz.
több mint 10 éve
Tomifinn
947
ez a kéz már akkor ment előre, amikor már Ware rég rángatta, komolytalan lenne ezt megítélni
több mint 10 éve
Na, azért az vicc kategória lenne, ha ezt elvennék...
több mint 10 éve
Hányszor mondja még el Ricsi, hogy nincs Karcsi meg Bogyó Erik 😕
több mint 10 éve
Ware múlt héten ugyanezt mutatta be. Ha csak annyit tesz, hogy végigalibizi a meccseket és így lezárja a végét, már megérte a pénzét. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
obraz
170
Hát ez ennyi. 😀 XD
több mint 10 éve
Ez így volt tervezve... 😛
több mint 10 éve
Rávetődni kell a labdára, nem kapirgálni utána
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
megérte ennyit költeni erre a védelemre... döbbenetTomifinnROFL
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Tomifinn
947
dat jinx 😀megérte ennyit költeni erre a védelemre... döbbenetTomifinnNem tudom mi a fenének hoztuk Ware-t, ha nem hívunk blitzet...StormST
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Csak kérned kellett. 😀megérte ennyit költeni erre a védelemre... döbbenetTomifinnNem tudom mi a fenének hoztuk Ware-t, ha nem hívunk blitzet...StormST
több mint 10 éve
Na, kellett emlegetnem Ware-t... 😀
több mint 10 éve
G0007
463
Ezért😊megérte ennyit költeni erre a védelemre... döbbenetTomifinnNem tudom mi a fenének hoztuk Ware-t, ha nem hívunk blitzet...StormST
több mint 10 éve
Jó későn jött az a zászló...
több mint 10 éve
obraz
170
Ez, létezik ilyen?
több mint 10 éve
megérte ennyit költeni erre a védelemre... döbbenetTomifinnNem tudom mi a fenének hoztuk Ware-t, ha nem hívunk blitzet...
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Same old 2013
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
skullkill29
329
csak mondani kellett és máris jön a jó passz 😊 és persze h Kelce, na Ő nagyon tetszik 😊