Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 11 éve
megérte ennyit költeni erre a védelemre... döbbenet
több mint 11 éve
Hihetetlen szarok vagyunk...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 11 éve
mi van Alexel? nem szokott így kapkodni...
több mint 11 éve
Ultimate tease volt ez a pick six helyett offside 😊
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Pék faszát!
több mint 11 éve
no comment.
több mint 11 éve
Kacsázott rendesenAz mi rugás volt?PM_the_sheriffNem egy Prater a srác, azért ez elég tisztán látszik...StormST
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 11 éve
Az mi rugás volt?PM_the_sheriffNem egy Prater a srác, azért ez elég tisztán látszik...
több mint 11 éve
Az mi rugás volt?
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 11 éve
Azért halftime adjustments büntet idén.
több mint 11 éve
Foxtól? szerintem életében nem csinált még ilyet 😀na, negyedikre nekimenni vagy sem?TomifinnFake field goalPM_the_sheriff
több mint 11 éve
na, negyedikre nekimenni vagy sem?TomifinnEszünkbe ne jusson, ezzel a védelemmel! 😛
Inkább 7 és hosszabbítás esetleg, mint a szopás...
több mint 11 éve
na, negyedikre nekimenni vagy sem?TomifinnFake field goal
több mint 11 éve
na, negyedikre nekimenni vagy sem?
több mint 11 éve
Ball 1 lábon is kemény! 😀
több mint 11 éve
Ball, egylábon! szép
több mint 11 éve
Most vki mondja el nekem, hogy Andy Reid miért nem kétpontosra ment... Ennyire ostoba HC-kat... Nem tudom megérteni... Nem tudnak számolni? A csapatok 80%-nál ez van. Ez kb hihetetlen.Soldadosöhömm öhömm xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Most vki mondja el nekem, hogy Andy Reid miért nem kétpontosra ment... Ennyire ostoba HC-kat... Nem tudom megérteni... Nem tudnak számolni? A csapatok 80%-nál ez van. Ez kb hihetetlen.Soldadosdehogynem tud, csak a biztosra ment és hogy majd TD-t szerzünk 😊
több mint 11 éve
Denver szurkolóként elhiszem. Amúgy hihetetlen ostobaság.Most vki mondja el nekem, hogy Andy Reid miért nem kétpontosra ment... Ennyire ostoba HC-kat... Nem tudom megérteni... Nem tudnak számolni? A csapatok 80%-nál ez van. Ez kb hihetetlen.SoldadosSzerintem jól csináltaPM_the_sheriff

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Ritkaság, de egyetértek Soldival, 5 vagy 4 totál mindegy...Most vki mondja el nekem, hogy Andy Reid miért nem kétpontosra ment... Ennyire ostoba HC-kat... Nem tudom megérteni... Nem tudnak számolni? A csapatok 80%-nál ez van. Ez kb hihetetlen.SoldadosSzerintem jól csináltaPM_the_sheriff
több mint 11 éve
Most vki mondja el nekem, hogy Andy Reid miért nem kétpontosra ment... Ennyire ostoba HC-kat... Nem tudom megérteni... Nem tudnak számolni? A csapatok 80%-nál ez van. Ez kb hihetetlen.SoldadosSzerintem jól csinálta
több mint 11 éve
pfú de kellett ez a plussz a ST-től!
több mint 11 éve
Caldwell javított egy kicsit... 😊
több mint 11 éve
Most vki mondja el nekem, hogy Andy Reid miért nem kétpontosra ment... Ennyire ostoba HC-kat... Nem tudom megérteni... Nem tudnak számolni? A csapatok 80%-nál ez van. Ez kb hihetetlen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Se nyomás, se passz D, tényleg nem értem, hogy mi a fenét csinál az a 7-8 ember, aki nem megy épp lagymatagon a QB ellen...