NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Denver Broncos - Los Angeles Chargers
több mint 2 éve
xrace77
4 515
Teddy alázott. 😛 😀
több mint 2 éve
Fant egy órája várta a lasztit.. De Sauber is jó.. 😊 meccs van.. Beszarok
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
TE td 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
azta kurva Teddy magic!!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
xrace77
4 515
Ez egy okos play volt.
több mint 2 éve
JWilliams hatalmas pick volt úgy szintén 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
most kell hosszú, minimum 3 pontot érő drive-ot vezetni
több mint 2 éve
Hintót ki ne hagyd a sorból.. 😊Denverben ki számít most az 1. számú elkapónak? Már ha van ilyen 😊sutton-patrick-jeudy 😀
shagi0206
Negritis
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
sutton clutch
több mint 2 éve
Petila
686
Simán rövidet dob az ember.Ma Ő is maga alatt játszik, ha nem lenne elég Lombardi play call-jai
Törpe_Tacskó
több mint 2 éve
Törpe_Tacskó
396
Simán rövidet dob az ember.
több mint 2 éve
PS2 !!!!!!!
több mint 2 éve
Petila
686
Én nem haragszom meg ha így lesz, Fangio lehet marad akkor még egy picitlehetünk 4.-ek, de azzal is be lehet érni a PO-ba mivel már 3 WC csapat van már tavalytól, amilyen erős ez az AFC WestRagozhatjuk, de sztem ebben a csoportban jelenleg a Broncos a 4. még ha nincsenek is látványos szakadékok a csapatok között, ennek ellenére nem nyerni járunk a Mile Highra (elmúlt 5 évben 1x jött össze)Mert nálunk nincs 10000 sérült, főleg a D-ben... Browns pedig Keenummal játszott, na őt a Broncosnál tudjuk milyen könnyű lenne megverni. de mondom, ha a Dallas ellen kikaptunk volna és 2 csapatot megverünk ezekből +1-ben lennénkA Raiders és a Browns jelenleg sztem jobb csapat még ha néha nüanszokon múlik is 1-1 meccs kimenetele. Eagles jó napot fogott ki azon a meccsen én úgy láttam lemeccselték a Broncos-t. Steelers jelenleg talán tényleg gyengébb, bár egy kiöregedett QB és pár kulcs sérült a D-ben azért sokat ront a megítélésükön...egy olyan win ami nem reális : a DallasVan némi igazság abban hogy jobb edzővel jobb is lehetne, de volt pár olyan win is ami szintén nem reális lásd Dallas elllenegyébként normális edzővel még jobbak lennénk. ez a mérleg Fangiora nézve hízelgő, nem a csapatra... nézd meg milyen meccseket buktunk a szezonban...Nem egy meccsen múlik de a PO és a WC szempontjából fontos csoport meccs.Eddig ez a meccs 2 dologra jó, elhitessük hogy a Broncos potens team és Fangio hátha marad a helyén, másik hogy Lombardi nem nagyon tud váltani mikor igazán kéne..Nem bánnám ha nem kéne sokáig nézni a ténykedését...Hat igencsak szomorú lenne, ha 3 év után 1 meccsen múlna Fangio sorsa….
Petila
Kétlem, hogy Paton ennyire inkompetens lenne. 😊
roberto23
A D tényleg jó ehhez ért Fangio de HC kabát nagy rá. Minden tiszteletlenség nélkül ez a mérleg hízelgő a csapatra nézve.
Petila
Heisman
Petila
volt 4 nyerhető meccsünk, ami normális stábbal meglehetett volna : Raiders (miután Grudent kirúgták), Steelers, Eagles és Browns (Baker nélkül)
utóbbi 4-nek a fele jön már +1-ben vagyunk
Heisman
Petila
Heisman
Petila
Heisman
több mint 2 éve
isten faszát ...
több mint 2 éve
buta holding volt ez nagyon
több mint 2 éve
darby b+
több mint 2 éve
xrace77
4 515
Újabb értelmetlen Fangio challenge. Pipa.
több mint 2 éve
lehetünk 4.-ek, de azzal is be lehet érni a PO-ba mivel már 3 WC csapat van már tavalytól, amilyen erős ez az AFC WestRagozhatjuk, de sztem ebben a csoportban jelenleg a Broncos a 4. még ha nincsenek is látványos szakadékok a csapatok között, ennek ellenére nem nyerni járunk a Mile Highra (elmúlt 5 évben 1x jött össze)Mert nálunk nincs 10000 sérült, főleg a D-ben... Browns pedig Keenummal játszott, na őt a Broncosnál tudjuk milyen könnyű lenne megverni. de mondom, ha a Dallas ellen kikaptunk volna és 2 csapatot megverünk ezekből +1-ben lennénkA Raiders és a Browns jelenleg sztem jobb csapat még ha néha nüanszokon múlik is 1-1 meccs kimenetele. Eagles jó napot fogott ki azon a meccsen én úgy láttam lemeccselték a Broncos-t. Steelers jelenleg talán tényleg gyengébb, bár egy kiöregedett QB és pár kulcs sérült a D-ben azért sokat ront a megítélésükön...egy olyan win ami nem reális : a DallasVan némi igazság abban hogy jobb edzővel jobb is lehetne, de volt pár olyan win is ami szintén nem reális lásd Dallas elllenegyébként normális edzővel még jobbak lennénk. ez a mérleg Fangiora nézve hízelgő, nem a csapatra... nézd meg milyen meccseket buktunk a szezonban...Nem egy meccsen múlik de a PO és a WC szempontjából fontos csoport meccs.Eddig ez a meccs 2 dologra jó, elhitessük hogy a Broncos potens team és Fangio hátha marad a helyén, másik hogy Lombardi nem nagyon tud váltani mikor igazán kéne..Nem bánnám ha nem kéne sokáig nézni a ténykedését...Hat igencsak szomorú lenne, ha 3 év után 1 meccsen múlna Fangio sorsa….
Petila
roberto23
A D tényleg jó ehhez ért Fangio de HC kabát nagy rá. Minden tiszteletlenség nélkül ez a mérleg hízelgő a csapatra nézve.
Petila
Heisman
Petila
volt 4 nyerhető meccsünk, ami normális stábbal meglehetett volna : Raiders (miután Grudent kirúgták), Steelers, Eagles és Browns (Baker nélkül)
Heisman
Petila
Heisman
Petila
több mint 2 éve
sztem meg nincs különbség a KC mögött a 3 csapatbanRagozhatjuk, de sztem ebben a csoportban jelenleg a Broncos a 4. még ha nincsenek is látványos szakadékok a csapatok között, ennek ellenére nem nyerni járunk a Mile Highra (elmúlt 5 évben 1x jött össze)Mert nálunk nincs 10000 sérült, főleg a D-ben... Browns pedig Keenummal játszott, na őt a Broncosnál tudjuk milyen könnyű lenne megverni. de mondom, ha a Dallas ellen kikaptunk volna és 2 csapatot megverünk ezekből +1-ben lennénkA Raiders és a Browns jelenleg sztem jobb csapat még ha néha nüanszokon múlik is 1-1 meccs kimenetele. Eagles jó napot fogott ki azon a meccsen én úgy láttam lemeccselték a Broncos-t. Steelers jelenleg talán tényleg gyengébb, bár egy kiöregedett QB és pár kulcs sérült a D-ben azért sokat ront a megítélésükön...egy olyan win ami nem reális : a DallasVan némi igazság abban hogy jobb edzővel jobb is lehetne, de volt pár olyan win is ami szintén nem reális lásd Dallas elllenegyébként normális edzővel még jobbak lennénk. ez a mérleg Fangiora nézve hízelgő, nem a csapatra... nézd meg milyen meccseket buktunk a szezonban...Nem egy meccsen múlik de a PO és a WC szempontjából fontos csoport meccs.Eddig ez a meccs 2 dologra jó, elhitessük hogy a Broncos potens team és Fangio hátha marad a helyén, másik hogy Lombardi nem nagyon tud váltani mikor igazán kéne..Nem bánnám ha nem kéne sokáig nézni a ténykedését...Hat igencsak szomorú lenne, ha 3 év után 1 meccsen múlna Fangio sorsa….
Petila
roberto23
Petila
Heisman
Petila
Heisman
Petila
Heisman
Petila
különböző okok miatt, de ugyanott vannak jelenleg
több mint 2 éve
arra céloztam hogy nincs 😀Ez a sorrend lenne? 😀 Suttonnek utoljára a 6. héten volt 5-nél több targetje.Denverben ki számít most az 1. számú elkapónak? Már ha van ilyen 😊sutton-patrick-jeudy 😀
shagi0206
Negritis
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Ez a sorrend lenne? 😀 Suttonnek utoljára a 6. héten volt 5-nél több targetje.Denverben ki számít most az 1. számú elkapónak? Már ha van ilyen 😊sutton-patrick-jeudy 😀
shagi0206
Negritis
több mint 2 éve
Denverben ki számít most az 1. számú elkapónak? Már ha van ilyen 😊sutton-patrick-jeudy 😀
shagi0206
több mint 2 éve
Petila
686
Ragozhatjuk, de sztem ebben a csoportban jelenleg a Broncos a 4. még ha nincsenek is látványos szakadékok a csapatok között, ennek ellenére nem nyerni járunk a Mile Highra (elmúlt 5 évben 1x jött össze)Mert nálunk nincs 10000 sérült, főleg a D-ben... Browns pedig Keenummal játszott, na őt a Broncosnál tudjuk milyen könnyű lenne megverni. de mondom, ha a Dallas ellen kikaptunk volna és 2 csapatot megverünk ezekből +1-ben lennénkA Raiders és a Browns jelenleg sztem jobb csapat még ha néha nüanszokon múlik is 1-1 meccs kimenetele. Eagles jó napot fogott ki azon a meccsen én úgy láttam lemeccselték a Broncos-t. Steelers jelenleg talán tényleg gyengébb, bár egy kiöregedett QB és pár kulcs sérült a D-ben azért sokat ront a megítélésükön...egy olyan win ami nem reális : a DallasVan némi igazság abban hogy jobb edzővel jobb is lehetne, de volt pár olyan win is ami szintén nem reális lásd Dallas elllenegyébként normális edzővel még jobbak lennénk. ez a mérleg Fangiora nézve hízelgő, nem a csapatra... nézd meg milyen meccseket buktunk a szezonban...Nem egy meccsen múlik de a PO és a WC szempontjából fontos csoport meccs.Eddig ez a meccs 2 dologra jó, elhitessük hogy a Broncos potens team és Fangio hátha marad a helyén, másik hogy Lombardi nem nagyon tud váltani mikor igazán kéne..Nem bánnám ha nem kéne sokáig nézni a ténykedését...Hat igencsak szomorú lenne, ha 3 év után 1 meccsen múlna Fangio sorsa….
Petila
roberto23
Petila
Heisman
Petila
Heisman
Petila
Heisman