Denver Broncos - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Kár volt érte, 3 pontot csinált a Denver a második félidőben. Ha 4. helyett rúgnak, most megvan a meccs.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 819
Pedig bazza azt mondta, sima patriots 😔
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Aspect
87
Azért a Denver Defense nagyon ott volt, viszont az offense kevés lehet.
több mint 8 éve
Sobri a hibás, nem írta idén eleget hogy Brady kiégett 😉
több mint 8 éve
Aspect
87
Brutal meccs volt, grat!
több mint 8 éve
bármilyen jó ez a Denver D azért nehezen tudom elképzelni, hogy 20 pontot tartsák bármelyik NFC O-t, márpedig ez a Denver O ott se fog pontzuhatagot csinálni...Hát ez jó. NFL nr 1. DEF-ről beszélsz. Ki ha ők nem?
ozibozi
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Thomas Davis isGG. Peyton megérdemled azt a gyűrűt kurvára most már.Sajna Fitz meg inkabb megerdemli 😊
Coolearie
Danny
több mint 8 éve
ghstzR
1 279
bármilyen jó ez a Denver D azért nehezen tudom elképzelni, hogy 20 pontot tartsák bármelyik NFC O-t, márpedig ez a Denver O ott se fog pontzuhatagot csinálni...Hat megneznem oket newton ellen pl, de cards ellen se adnek nekik sok eselyt...aztan lehet rosszul gondolom 😀
ozibozi
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
de ez Gronk, mindegy, akkor csak úgy éreztem, hogy nem, miközben pedig nagyon sokat hozzátettjó meccs volt, grat mindkét félnek, a Denver sokat benne hagyott, de a a védelme kihúzta, Gronk is többet hisztizett mint villogott, jó meccs volt150 yard egy TD-vel 😊
Mazzu
Jakehomer
több mint 8 éve
he7edik
1 239
GG. Peyton megérdemled azt a gyűrűt kurvára most már.Lehet de sima NFC SB győzelem lesz.
Coolearie
több mint 8 éve
Danny
1 711
GG. Peyton megérdemled azt a gyűrűt kurvára most már.Sajna Fitz meg inkabb megerdemli 😊
Coolearie
több mint 8 éve
én szívből utálom a Pats-et, de ez volt a Super Bowlna baszki én meg szabit vettem ki február elejére
gaben
több mint 8 éve
jó meccs volt, grat mindkét félnek, a Denver sokat benne hagyott, de a a védelme kihúzta, Gronk is többet hisztizett mint villogott, jó meccs volt150 yard egy TD-vel 😊
Mazzu
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
ozibozi
16 964
bármilyen jó ez a Denver D azért nehezen tudom elképzelni, hogy 20 pontot tartsák bármelyik NFC O-t, márpedig ez a Denver O ott se fog pontzuhatagot csinálni...
több mint 8 éve
GG. Peyton megérdemled azt a gyűrűt kurvára most már.
több mint 8 éve
én szívből utálom a Pats-et, de ez volt a Super Bowl
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
kibąszottul meg van
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Manning eltette a labdát... ez nálam azt jelenti, hogy a SB után vissza is vonul
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Gratula a Pats-nek, nagy meccs lett és nagyot játszottak!!Nekünk meg:
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!! 😀
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
jó meccs volt, grat mindkét félnek, a Denver sokat benne hagyott, de a a védelme kihúzta, Gronk is többet hisztizett mint villogott, jó meccs volt,Gronk is többet hisztizett mint villogott' Mi van? Ne a Cseh 2-t nézd!
Mazzu
több mint 8 éve
ezaz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
soha rosszabb konf döntőt, kemény. Na most hajrá Cards
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
BOSTICK, A KURVA ANYÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kampman
több mint 8 éve
Taz
349
Jó meccs volt 😁 Minden tiszteletem a denveri védelemnek (főleg a pass rushnak )
több mint 8 éve
fákjeeeeeeeeeeeeeeee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!