Denver Broncos - New England Patriots
több mint 7 éve
hanem? megkerülni előtte az elkapót? értem én a dühödet, de ez hülyeség szerintem.Mondjuk nem hátulról érkezni, kezdésként...Ez simán defenseless WR... Esélye nem volt felkészülni az ütésre...mit kellett volna tennie a védőnek, hogy szabályosan szerelhesssen?
StormST
winston
StormST
több mint 7 éve
Lehet te nem, deMég új vagyok itt, de ezt a gyűlöletet ami itt a New England -et övezi...Komolyan azt gondoljátok hogy azért nem jönnek a sárgák mert ez a Pats? Ne vicceljünk márNem, simán azért, mert hülyék a bírók. Én egy szóval nem mondtam, hogy azért nem dobják be, mert a Pats az ellenfél...
Volford
StormST
Más csapatnál tuti, de ez a Pats...
Cypress
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Még új vagyok itt, de ezt a gyűlöletet ami itt a New England -et övezi...Komolyan azt gondoljátok hogy azért nem jönnek a sárgák mert ez a Pats? Ne vicceljünk márSzemélyesen hány Pats szurkolót ismersz? Én hármat is, kivétel nélkül mindegyik egy nagyképű sutyerák. (Nyugodtan jöhet a sav, don't care.)
Volford
Szerkesztette: Cypress
több mint 7 éve
Mondjuk nem hátulról érkezni, kezdésként...Ez simán defenseless WR... Esélye nem volt felkészülni az ütésre...mit kellett volna tennie a védőnek, hogy szabályosan szerelhesssen?
StormST
winston
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Nem a bírókon múlt, rég láttam ilyen fos offense-t és playcalling-ot, pedig nem olyan veretes ez a Pats, főleg nem idegenben... több volt ebben a meccsben, a D# nem tarthat ki örökké...Bye-bye PO.
több mint 7 éve
Még új vagyok itt, de ezt a gyűlöletet ami itt a New England -et övezi...Komolyan azt gondoljátok hogy azért nem jönnek a sárgák mert ez a Pats? Ne vicceljünk márNem, simán azért, mert hülyék a bírók. Én egy szóval nem mondtam, hogy azért nem dobják be, mert a Pats az ellenfél...
Volford
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Persze, ez meg sárgaA második félidőben egy sárgát dobtak a Patsre, a Broncra kilencet. Gratulálok!
flzoli
több mint 7 éve
Ward is igy csinálná (bocs). Minden védő így csinalta volna, teljesen szabályos volt.rácsapni a bubijára, de csak picitEz simán defenseless WR... Esélye nem volt felkészülni az ütésre...mit kellett volna tennie a védőnek, hogy szabályosan szerelhesssen?
StormST
winston
vpi
több mint 7 éve
Fölösleges bírózni, amíg a 3. negyedig egy Broncos holdingot sem láttak.. Nem a bírókon múlik..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
Ezt meg megkapja a PAts, hogyne. Nyomorékok
több mint 7 éve
Lassan azt kell mondjam hogy a broncos szurkolo kevesbe viseli a vereseget mint a patriotsos
több mint 7 éve
Még új vagyok itt, de ezt a gyűlöletet ami itt a New England -et övezi...Komolyan azt gondoljátok hogy azért nem jönnek a sárgák mert ez a Pats? Ne vicceljünk már
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Menjetek már a jó büdös picsába idióta bírók.
több mint 7 éve
Taps...taps...taps...igazad van, a bírók csalják el az egészet.Egyrészt a grounding 10 yard, másrészt a bírók nem mérlegelhetnek ilyet, ami szabálytalan, azt be kéne dobni...ezért megérte fennmaradni.Grounding esetleg? OK, hogy volt valaki út közben, de ahová dobta, ott 5-10 méteren belül nem volt senki...Más csapatnál tuti, de ez a Pats...
StormST
Cypress
mennyivel durvább lett volna, ha 26 yardról megy a FG nem 21-ről
vpi
StormST
vpi
Üldözési mánia, 100-as szint, gratulálok!
több mint 7 éve
ozibozi
17 134
érik Romo szerződése
több mint 7 éve
Ez simán defenseless WR... Esélye nem volt felkészülni az ütésre...mit kellett volna tennie a védőnek, hogy szabályosan szerelhesssen?
StormST
több mint 7 éve
igazad van, a bírók csalják el az egészet.Egyrészt a grounding 10 yard, másrészt a bírók nem mérlegelhetnek ilyet, ami szabálytalan, azt be kéne dobni...ezért megérte fennmaradni.Grounding esetleg? OK, hogy volt valaki út közben, de ahová dobta, ott 5-10 méteren belül nem volt senki...Más csapatnál tuti, de ez a Pats...
StormST
Cypress
vpi
StormST
több mint 7 éve
Jól megindokoltad, gratulálok!Ez simán defenseless WR... Esélye nem volt felkészülni az ütésre...Persze...
StormST
Nomac
több mint 7 éve
Ez simán defenseless WR... Esélye nem volt felkészülni az ütésre...Persze...
StormST
több mint 7 éve
Cypress
3 228
mennyivel jobb lett volna, ha ez a komment nem születik meg...ezért megérte fennmaradni.Grounding esetleg? OK, hogy volt valaki út közben, de ahová dobta, ott 5-10 méteren belül nem volt senki...Más csapatnál tuti, de ez a Pats...
StormST
Cypress
vpi
több mint 7 éve
szép védekezés volt
több mint 7 éve
Ez simán defenseless WR... Esélye nem volt felkészülni az ütésre...