Denver Broncos - New England Patriots
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Hagyd, egy pats fannak MINDIG igaza van. Ők kizárólag a felkészülésnek, a tehetségnek és az elképesztő munkának tulajdonítják az eredményeket. Személyes szimpátiához, és a gigantikus mákfaktornak ehhez SEMMI köze. Na de ha véletlenül valaki elveri a Patset, akkor aztán semmisüljön meg az egész kurva galaxis, mert. És még csodálkoznak....Senki nem mondott ilyet, ez simán zászló, de már hányadik a Pats-nek.....MEgint a sárgaMost mondd meg... pedig Ward soha nem paraszt... oh wait...
flzoli
Boston
flzoli
több mint 7 éve
Köszi, nem kérek az észosztásból.nem kötelező egyenlően osztani a zászlókat, ne a aptst szidd, hanem wardot, hogy lefújás után minek vágja földhöz az elkapót, amikor tudja, hogy az szabálytalan..Senki nem mondott ilyet, ez simán zászló, de már hányadik a Pats-nek.....MEgint a sárgaMost mondd meg... pedig Ward soha nem paraszt... oh wait...
flzoli
Boston
flzoli
winston
több mint 7 éve
Sherman szerintem nem ilyen, maximum trashtalkol, de amugy korrekt.Vannak dolgok, amik nem változnak: Ward maradt ugyanaz a tahó.Ebben a kategóriában azért Sörmen verhetetlen. 😀
Burkus
Cypress
több mint 7 éve
Cypress Pats gyülölete legendás
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Vájemsziéj a helyszínen??? Ezek nem százasok...Minek örülnek?
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
mindig bejön trollkodni a pats meccsbe és teljesen szétcseszi a normális hangulatotTe mindig ilyen barom vagy vagy csak most tisztelsz meg minket?Vannak dolgok, amik nem változnak: Ward maradt ugyanaz a tahó.Ebben a kategóriában azért Sörmen verhetetlen. 😀
Burkus
Cypress
Adirotor
nem tudom mi a rákért nem rakják ki a modik
több mint 7 éve
vagy ismeri a szabálykönyvet...Sherman azért ilyeneket nem csinál max pofázikVannak dolgok, amik nem változnak: Ward maradt ugyanaz a tahó.Ebben a kategóriában azért Sörmen verhetetlen. 😀
Burkus
Cypress
ThundersNFL
több mint 7 éve
nem kötelező egyenlően osztani a zászlókat, ne a aptst szidd, hanem wardot, hogy lefújás után minek vágja földhöz az elkapót, amikor tudja, hogy az szabálytalan..Senki nem mondott ilyet, ez simán zászló, de már hányadik a Pats-nek.....MEgint a sárgaMost mondd meg... pedig Ward soha nem paraszt... oh wait...
flzoli
Boston
flzoli
több mint 7 éve
Tudom, Nálad ez majdhogynem pajzsod címerének jelmondata 😊Vannak dolgok, amik nem változnak: Ward maradt ugyanaz a tahó.Én erre nem válaszolhatok... Mert cunami lesz megint.. 😀
Burkus
kyobalu
több mint 7 éve
Sherman azért ilyeneket nem csinál max pofázikVannak dolgok, amik nem változnak: Ward maradt ugyanaz a tahó.Ebben a kategóriában azért Sörmen verhetetlen. 😀
Burkus
Cypress
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Te mindig ilyen barom vagy vagy csak most tisztelsz meg minket?Vannak dolgok, amik nem változnak: Ward maradt ugyanaz a tahó.Ebben a kategóriában azért Sörmen verhetetlen. 😀
Burkus
Cypress
több mint 7 éve
Senki nem mondott ilyet, ez simán zászló, de már hányadik a Pats-nek.....MEgint a sárgaMost mondd meg... pedig Ward soha nem paraszt... oh wait...
flzoli
Boston
több mint 7 éve
Vannak dolgok, amik nem változnak: Ward maradt ugyanaz a tahó.Én erre nem válaszolhatok... Mert cunami lesz megint.. 😀
Burkus
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Vannak dolgok, amik nem változnak: Ward maradt ugyanaz a tahó.Ebben a kategóriában azért Sörmen verhetetlen. 😀
Burkus
több mint 7 éve
Vannak dolgok, amik nem változnak: Ward maradt ugyanaz a tahó.XDDDDDDDDD
Burkus
több mint 7 éve
MEgint a sárgaMost mondd meg... pedig Ward soha nem paraszt... oh wait...
flzoli
Do your job
több mint 7 éve
Vannak dolgok, amik nem változnak: Ward maradt ugyanaz a tahó.
több mint 7 éve
Tudod nem egyformák az emberekMég új vagyok itt, de ezt a gyűlöletet ami itt a New England -et övezi...Komolyan azt gondoljátok hogy azért nem jönnek a sárgák mert ez a Pats? Ne vicceljünk márSzemélyesen hány Pats szurkolót ismersz? Én hármat is, kivétel nélkül mindegyik egy nagyképű sutyerák. (Nyugodtan jöhet a sav, don't care.)
Volford
Cypress
több mint 7 éve
Hálistennek Ward hülye volt! 😀
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
Es ezert a hitert kap ki a denverhanem? megkerülni előtte az elkapót? értem én a dühödet, de ez hülyeség szerintem.Mondjuk nem hátulról érkezni, kezdésként...Ez simán defenseless WR... Esélye nem volt felkészülni az ütésre...mit kellett volna tennie a védőnek, hogy szabályosan szerelhesssen?
StormST
winston
StormST
winston
Hat ez a pecccc
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Whatever kedves, de még nyugodtan rugózzál rajta...Lehet te nem, deMég új vagyok itt, de ezt a gyűlöletet ami itt a New England -et övezi...Komolyan azt gondoljátok hogy azért nem jönnek a sárgák mert ez a Pats? Ne vicceljünk márNem, simán azért, mert hülyék a bírók. Én egy szóval nem mondtam, hogy azért nem dobják be, mert a Pats az ellenfél...
Volford
StormST
Más csapatnál tuti, de ez a Pats...vpi
Cypress
több mint 7 éve
Oldalról érkezett.Mondjuk nem hátulról érkezni, kezdésként...Ez simán defenseless WR... Esélye nem volt felkészülni az ütésre...mit kellett volna tennie a védőnek, hogy szabályosan szerelhesssen?
StormST
winston
StormST
több mint 7 éve
Egyébként nem a bírókon múlik, mert szarok vagyunk, de ha már az egész első félidőben a mi holdingjainkon ment a csámcsogás, akkor hadd jegyezzem már meg a grounding-ot pl., én se vitattam a holding-ot...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!