Denver Broncos - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Brady eddig eléggé kiégett.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Brady 21.1-es rating... az egyik öreg a másik szar se Osweiler se Garoppolo 😕
több mint 10 éve
Valar Morghulis!helyre kis szektád lett így az évek alatt 😀@kosdidavid lincselés leszA sok kis minion/padawan.
Edelman TD-t jósolok most.#ikriadpower
Minitron
Heisman Trophy
iktriad
Kampman
több mint 10 éve
Ticketgate
több mint 10 éve
helyre kis szektád lett így az évek alatt 😀@kosdidavid lincselés leszA sok kis minion/padawan.
Minitron
Heisman Trophy
iktriad
több mint 10 éve
Viccelsz? Sőt, még mindig minden ugyanott van az emberekben....😀Vki megkérdezhetné sms-ben az anat pótszigorlat kérdéseit is, hátha...😀 Engem már ugyan nem érint, de sokaknak hasznos lenne....Ó gecc, olyanok még mindig vannak?
nexion218
füligjimmy
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
twitter.com/CVCrawfordBP/status/691370196766846976

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Vki megkérdezhetné sms-ben az anat pótszigorlat kérdéseit is, hátha...😀 Engem már ugyan nem érint, de sokaknak hasznos lenne....Ó gecc, olyanok még mindig vannak?
nexion218
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Kezd megint hasonlítani önmagára a Denver O. False start, sack, DT labdaejtés. Így nehéz lesz, akármennyire is jól dolgozik a defense...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Vki megkérdezhetné sms-ben az anat pótszigorlat kérdéseit is, hátha...😀 Engem már ugyan nem érint, de sokaknak hasznos lenne....
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
itt van Brédimezbe a bébi, #legfiatalabbszurkolóMinek? 😊 Írjanak az újdonsült "kamu" apák, meg a tanulósok.Akkor írhattok majd SMS-t 😉Durva, ami van.... sokan az ellenkezőjére gondoltakén úgy csináltam, hogy a Denver győzelmét akartam, de a Play Off Challenge-ben teleraktam a csapatot NE játékosokkal. Így valamilyen szinten lesz örömöm, bármi lesz. Csak a 2. meccsen nyerjen a Cards is, és jöjjön össze a Denver-Arizona döntő, így bátyámmal élvezni fogjuk azt a meccset (Ő Denver szurkoló).
Chargers LT
shagi0206
moncsy91
shagi0206
több mint 10 éve
@kosdidavid lincselés leszA sok kis minion/padawan.
Minitron
Heisman Trophy
több mint 10 éve
őőő RespectVVLaciNem létezik, hogy nem troll a csávó...@kosdidavid 1 min1 minute agoinkább hívjátok meg ide 😀
Szarok az elkapók, ez se Bradyn múlott #nflhu #gopecc #undefeatedseason
lassan bekövetem a srácot LOOOL 😊
gamerkr
Kampman
Hanni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Minek? 😊 Írjanak az újdonsült "kamu" apák, meg a tanulósok.Akkor írhattok majd SMS-t 😉Durva, ami van.... sokan az ellenkezőjére gondoltakén úgy csináltam, hogy a Denver győzelmét akartam, de a Play Off Challenge-ben teleraktam a csapatot NE játékosokkal. Így valamilyen szinten lesz örömöm, bármi lesz. Csak a 2. meccsen nyerjen a Cards is, és jöjjön össze a Denver-Arizona döntő, így bátyámmal élvezni fogjuk azt a meccset (Ő Denver szurkoló).
Chargers LT
shagi0206
moncsy91
több mint 10 éve
Thomasszal mi van? Mostanában eléggé indiszponáltan játszik.Ez inkább szép védekezés volt, de valóban leveszik eddig a pályáról...
xrace77

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Jön a törnóver.
több mint 10 éve
Nem létezik, hogy nem troll a csávó...@kosdidavid 1 min1 minute agoinkább hívjátok meg ide 😀
Szarok az elkapók, ez se Bradyn múlott #nflhu #gopecc #undefeatedseason
lassan bekövetem a srácot LOOOL 😊
gamerkr
Kampman
több mint 10 éve
@kosdidavid lincselés leszEdelman TD-t jósolok most.#ikriadpower
Minitron
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Még csak most kezdtem az egészet, majd eljutok oda is. A Youtubeos Force videói alapján ahhoz még nekem sokat kell fejlődnöm.taver brawlt javaslom 😀Itt voltam én már az elején is, csak közben elkezdtem (a legelejéről) Heartstoneozni. 😊 Majd még visszanézek.Brady főnix üzemmódban tolja ma? Az 1. félidőben kiég, majd poraiból támad fel a 2. félidőben?Na látom megjöttél te is 😀
iktriad
Wester
iktriad
Negritis
több mint 10 éve
Thomasszal mi van? Mostanában eléggé indiszponáltan játszik.
több mint 10 éve
Fuck, ezért nagy kár

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Teddy Győrből írt már sms-t, hogy miért nem Osweiler játszik?Nem, ő még vár Gáborra Kispestről.
füligjimmy