Denver Broncos - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Akkor írhattok majd SMS-t 😉Durva, ami van.... sokan az ellenkezőjére gondoltakén úgy csináltam, hogy a Denver győzelmét akartam, de a Play Off Challenge-ben teleraktam a csapatot NE játékosokkal. Így valamilyen szinten lesz örömöm, bármi lesz. Csak a 2. meccsen nyerjen a Cards is, és jöjjön össze a Denver-Arizona döntő, így bátyámmal élvezni fogjuk azt a meccset (Ő Denver szurkoló).
Chargers LT
shagi0206
több mint 10 éve
@kosdidavid 1 min1 minute agoinkább hívjátok meg ide 😀
Szarok az elkapók, ez se Bradyn múlott #nflhu #gopecc #undefeatedseason
lassan bekövetem a srácot LOOOL 😊
gamerkr
több mint 10 éve
taver brawlt javaslom 😀Itt voltam én már az elején is, csak közben elkezdtem (a legelejéről) Heartstoneozni. 😊 Majd még visszanézek.Brady főnix üzemmódban tolja ma? Az 1. félidőben kiég, majd poraiból támad fel a 2. félidőben?Na látom megjöttél te is 😀
iktriad
Wester
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Nekem is még 2 hátravan, ráadásul az egyik holnap. Mindjárt írok is egy sms-t.nana még van UV hét jövőhéten, ne vedd má' el az utolsó reményem 😀most kezdődik a 2. félév, már senki nem tud semmit se menteniMindenki végzett a sulivalAz a baj, hogy Höri van mellette. tanulós sms volt már?hello. vv4laci itt van?Nincs, de addig megy ma is az ekézés, hogy Ricsi tuti itt lesz...😀
BalintBaba
nexion218
BalintBaba
moncsy91
Heisman Trophy
Mazzu
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Durva, ami van.... sokan az ellenkezőjére gondoltakpl. én is... simán! de azért nem bánom hogy így alakul!
Chargers LT
kíváncsi leszek mit talál ki a NE a második félidőre...ebből is TD kellene a Denvernek mert lehet fordul a
kocka a 2-ra!
több mint 10 éve
Itt voltam én már az elején is, csak közben elkezdtem (a legelejéről) Heartstoneozni. 😊 Majd még visszanézek.Brady főnix üzemmódban tolja ma? Az 1. félidőben kiég, majd poraiból támad fel a 2. félidőben?Na látom megjöttél te is 😀
iktriad
Wester
több mint 10 éve
Teddy Győrből írt már sms-t, hogy miért nem Osweiler játszik?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Durva, ami van.... sokan az ellenkezőjére gondoltakén úgy csináltam, hogy a Denver győzelmét akartam, de a Play Off Challenge-ben teleraktam a csapatot NE játékosokkal. Így valamilyen szinten lesz örömöm, bármi lesz. Csak a 2. meccsen nyerjen a Cards is, és jöjjön össze a Denver-Arizona döntő, így bátyámmal élvezni fogjuk azt a meccset (Ő Denver szurkoló).
Chargers LT
több mint 10 éve
Szürkében igen, hivatalosan azt hiszem nem és nem is lehet. Prohardveren van róla egy kimerítő teszt, ha érdekel: prohardver.hu/teszt/microsoft_surface_pro_4_teszt_tablet/megjelenes.htmlMár lehet kapni ebben a szép országban?Abból is a PRO, aranyárban. Egyébként nagyon fasza cucc, kollégámnak ilyen van.Milyen márkájúak a tabletek? 😊Szerinted?
Szurki
Microsoft Surface. 😊
xrace77
Cypress
StormST
több mint 10 éve
nana még van UV hét jövőhéten, ne vedd má' el az utolsó reményem 😀most kezdődik a 2. félév, már senki nem tud semmit se menteniMindenki végzett a sulivalAz a baj, hogy Höri van mellette. tanulós sms volt már?hello. vv4laci itt van?Nincs, de addig megy ma is az ekézés, hogy Ricsi tuti itt lesz...😀
BalintBaba
nexion218
BalintBaba
moncsy91
Heisman Trophy
több mint 10 éve
Sobri biztos 1-esszétvernél egyet?Már lehet kapni ebben a szép országban?Abból is a PRO, aranyárban. Egyébként nagyon fasza cucc, kollégámnak ilyen van.Milyen márkájúak a tabletek? 😊Szerinted?
Szurki
Microsoft Surface. 😊
xrace77
Cypress
StormST
vagy bekereteznéd?
gaben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Ezt majd a meccs után megmondom 😀szétvernél egyet?Már lehet kapni ebben a szép országban?Abból is a PRO, aranyárban. Egyébként nagyon fasza cucc, kollégámnak ilyen van.Milyen márkájúak a tabletek? 😊Szerinted?
Szurki
Microsoft Surface. 😊
xrace77
Cypress
StormST
vagy bekereteznéd?
gaben

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
@kosdidavid 1 min1 minute agoSzarok az elkapók, ez se Bradyn múlott #nflhu #gopecc #undefeatedseason
lassan bekövetem a srácot LOOOL 😊
több mint 10 éve
KDavid @kosdidavid 1m1 minute agoSzarok az elkapók, ez se Bradyn múlott #nflhu #gopecc #undefeatedseason
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
szétvernél egyet?Már lehet kapni ebben a szép országban?Abból is a PRO, aranyárban. Egyébként nagyon fasza cucc, kollégámnak ilyen van.Milyen márkájúak a tabletek? 😊Szerinted?
Szurki
Microsoft Surface. 😊
xrace77
Cypress
StormST
vagy bekereteznéd?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
most kezdődik a 2. félév, már senki nem tud semmit se menteniMindenki végzett a sulivalAz a baj, hogy Höri van mellette. tanulós sms volt már?hello. vv4laci itt van?Nincs, de addig megy ma is az ekézés, hogy Ricsi tuti itt lesz...😀
BalintBaba
nexion218
BalintBaba
moncsy91
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Brady főnix üzemmódban tolja ma? Az 1. félidőben kiég, majd poraiból támad fel a 2. félidőben?Na látom megjöttél te is 😀
iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Brady főnix üzemmódban tolja ma? Az 1. félidőben kiég, majd poraiból támad fel a 2. félidőben?
több mint 10 éve
Garoppolo timeegyértelmű, a tabletek se fognak rendesen működni, míg helyre nem áll az egyensúly
baggio
több mint 10 éve
Mindenki végzett a sulivalAz a baj, hogy Höri van mellette. tanulós sms volt már?hello. vv4laci itt van?Nincs, de addig megy ma is az ekézés, hogy Ricsi tuti itt lesz...😀
BalintBaba
nexion218
BalintBaba
több mint 10 éve
Már lehet kapni ebben a szép országban?Abból is a PRO, aranyárban. Egyébként nagyon fasza cucc, kollégámnak ilyen van.Milyen márkájúak a tabletek? 😊Szerinted?
Szurki
Microsoft Surface. 😊
xrace77
Cypress

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Durva, ami van.... sokan az ellenkezőjére gondoltak
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Eldőlt.persze
BalintBaba
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "