Denver Broncos - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Hogy mi? o.OMost jut csak eszembe: Hol van jinxtriad?Jags PO meccset néz
MirrMurr
Heisman Trophy
MirrMurr
több mint 8 éve
Hogy mi? o.OMost jut csak eszembe: Hol van jinxtriad?Jags PO meccset néz
MirrMurr
Heisman Trophy
több mint 8 éve
mint minden vasárnapMost jut csak eszembe: Hol van jinxtriad?Jags PO meccset néz
MirrMurr
Heisman Trophy
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Slaternem majdnem kitörték a nyakát. 😀
több mint 8 éve
na ezt nem kellene
több mint 8 éve
Most jut csak eszembe: Hol van jinxtriad?Jags PO meccset néz
MirrMurr
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Jól láttam, hogy PM fejbedobta a DB-t?
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Most jut csak eszembe: Hol van jinxtriad?
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Nem is kell nekem néznem a meccset, elég olvasgatnom a kommenteket.Ennyi.
Coolearie
több mint 8 éve
Vernon jól blokkol... Ja, nem...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Futást eddig durván fogja a Pats.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Nem is kell nekem néznem a meccset, elég olvasgatnom a kommenteket.abból a meccsről nem tudsz meg semmit
Coolearie
több mint 8 éve
Nem is kell nekem néznem a meccset, elég olvasgatnom a kommenteket.
több mint 8 éve
A rinya szar.Abbahagyhatnák már a Pats elkapói a rinyálást egyébként
mustaineAbbahagyhatnák már a Pats elkapói a rinyálást egyébkéntJa tök szar hogy rinyálnak a szabálytalanság miatt. Tök gáz...
mustaine
ParadSEC
A be nem fújt szabálytalanság mégjobban.
több mint 8 éve
Safe zone!!!! Safe zone!!!! 😀Abbahagyhatnák már a Pats elkapói a rinyálást egyébként
mustaineAbbahagyhatnák már a Pats elkapói a rinyálást egyébkéntJa tök szar hogy rinyálnak a szabálytalanság miatt. Tök gáz...
mustaine
ParadSEC
több mint 8 éve
nem érzem ezt őszinténekAbbahagyhatnák már a Pats elkapói a rinyálást egyébkéntJa tök szar hogy rinyálnak a szabálytalanság miatt. Tök gáz...
mustaine
ParadSEC
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Béke mindenkinek. A Denver fog nyerni. Pont. Ja, és max öt TD és két turnover lesz.
több mint 8 éve
Itt a Manning visszavonulós kérdés, és a családi dráma is pipa
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
metaxa17
306
Jól hallottam? "Brady kapja meg puhán a labdát"#commentatorgate
Old Green Bay
több mint 8 éve
Abbahagyhatnák már a Pats elkapói a rinyálást egyébként
mustaine
Abbahagyhatnák már a Pats elkapói a rinyálást egyébkéntJa tök szar hogy rinyálnak a szabálytalanság miatt. Tök gáz...
mustaine
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
ha celebpicsa akkor valszeg nem huszadrangúNemzeti Sport melléklete: ja melyik riportercsaj a bögyösebb...az sb-t felvezető trash talkból is meg fogjuk tudni, hogy dombitibi meg valami huszadrangú celebpicsa hol és milyen körülmények között nézik a meccset
Old Green Bay
Kampman
több mint 8 éve
Abbahagyhatnák már a Pats elkapói a rinyálást egyébkéntMeg úgy mindenki a ligában.
mustaine
Kezd elsocceresedni a dolog.
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
Abbahagyhatnák már a Pats elkapói a rinyálást egyébkénthát a foci most még nem megy, addig meg elkell csapni valamivel az időt 😀
mustaine
több mint 8 éve
Dombi Tibi az összeset látta.. Élőben.Nemzeti Sport melléklete: ja melyik riportercsaj a bögyösebb...az sb-t felvezető trash talkból is meg fogjuk tudni, hogy dombitibi meg valami huszadrangú celebpicsa hol és milyen körülmények között nézik a meccset
Old Green Bay
Kampman
több mint 8 éve
Sebii
3 526
Abbahagyhatnák már a Pats elkapói a rinyálást egyébkéntAz nfl barcája
mustaine