Denver Broncos - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Nekem mindegy ki nyer csak e kettő közül nyerje majd vki a SBt 😀Nekem mindegy ki nyer csak ne ez a kettő közül nyerje meg 😉
dande
több mint 8 éve
Ez valóban zászlózható lett volna...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Sporik.....
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 8 éve
Hogy a picsába van nektek TD amikro nekem most jön a 2&10?😀Ekkora expert már mindenki itt, a formációból látták előre a td-t
Coolearie
baggio
több mint 8 éve
Abbahagyhatnák már a Pats elkapói a rinyálást egyébként
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Nemzeti Sport melléklete: ja melyik riportercsaj a bögyösebb...az sb-t felvezető trash talkból is meg fogjuk tudni, hogy dombitibi meg valami huszadrangú celebpicsa hol és milyen körülmények között nézik a meccset
Old Green Bay
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Jól hallottam? "Brady kapja meg puhán a labdát"
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Nemzeti Sport melléklete: ja melyik riportercsaj a bögyösebb...vagy MVP-k legszebb felségei
Old Green Bay
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Höri, Rivera játékosmúltja smafu?Kubiakkal annyira messze se kellett volna menni 😊
Jakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Nemzeti Sport melléklete: ja melyik riportercsaj a bögyösebb...
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Nekem mindegy ki nyer csak e kettő közül nyerje majd vki a SBt 😀
több mint 8 éve
#NSOreklám
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Höri, Rivera játékosmúltja smafu?és Pedersoné? ő is HOF irányító lesz!
Jakehomer
több mint 8 éve
Azért az kemény, hogy ez volt PM második TD-je idén hazai pályán... 😛
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
mondjuk Colarado nagy kedvencemNa megkaptam a gépet, hajrá narancsosok.Vigyázz, még a végén rászoksz 😀
Már megint.
gaben
StormST
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
van ahol 30-40 mp késés is vanDe ennyire? Most lett TD.Hogy a picsába van nektek TD amikro nekem most jön a 2&10?😀késik a stream
Coolearie
kapitnono
Coolearie
több mint 8 éve
PM old school
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Nem, csak akkor nem rakna fel 40 pontot a pats...Vége lehetne már a meccsnek...Te is a masikra varsz?
mukijoe
Janek
több mint 8 éve
Nem gyenge kezdés...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Vége lehetne már a meccsnek...Kapcsold ki a tévét, neked vége lesz, az asszony se fogja bámulni Brady-t 😉
mukijoe
több mint 8 éve
Hogy a picsába van nektek TD amikro nekem most jön a 2&10?😀Ekkora expert már mindenki itt, a formációból látták előre a td-t
Coolearie
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Vége lehetne már a meccsnek...Te is a masikra varsz?
mukijoe
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Vége lehetne már a meccsnek...