Denver Broncos - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Nekem mindegy ki nyer csak e kettő közül nyerje majd vki a SBt 😀Nekem mindegy ki nyer csak ne ez a kettő közül nyerje meg 😉
dande
több mint 10 éve
Ez valóban zászlózható lett volna...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Sporik.....
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Hogy a picsába van nektek TD amikro nekem most jön a 2&10?😀Ekkora expert már mindenki itt, a formációból látták előre a td-t
Coolearie
baggio
több mint 10 éve
Abbahagyhatnák már a Pats elkapói a rinyálást egyébként
több mint 10 éve
Nemzeti Sport melléklete: ja melyik riportercsaj a bögyösebb...az sb-t felvezető trash talkból is meg fogjuk tudni, hogy dombitibi meg valami huszadrangú celebpicsa hol és milyen körülmények között nézik a meccset
Old Green Bay
több mint 10 éve
Jól hallottam? "Brady kapja meg puhán a labdát"
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Nemzeti Sport melléklete: ja melyik riportercsaj a bögyösebb...vagy MVP-k legszebb felségei
Old Green Bay
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Höri, Rivera játékosmúltja smafu?Kubiakkal annyira messze se kellett volna menni 😊
Jakehomer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nemzeti Sport melléklete: ja melyik riportercsaj a bögyösebb...
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Nekem mindegy ki nyer csak e kettő közül nyerje majd vki a SBt 😀
több mint 10 éve
#NSOreklám
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 10 éve
Höri, Rivera játékosmúltja smafu?és Pedersoné? ő is HOF irányító lesz!
Jakehomer
több mint 10 éve
Azért az kemény, hogy ez volt PM második TD-je idén hazai pályán... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
mondjuk Colarado nagy kedvencemNa megkaptam a gépet, hajrá narancsosok.Vigyázz, még a végén rászoksz 😀
Már megint.
gaben
StormST
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
van ahol 30-40 mp késés is vanDe ennyire? Most lett TD.Hogy a picsába van nektek TD amikro nekem most jön a 2&10?😀késik a stream
Coolearie
kapitnono
Coolearie

több mint 10 éve
PM old school
több mint 10 éve
Nem, csak akkor nem rakna fel 40 pontot a pats...Vége lehetne már a meccsnek...Te is a masikra varsz?
mukijoe
Janek
több mint 10 éve
Nem gyenge kezdés...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Vége lehetne már a meccsnek...Kapcsold ki a tévét, neked vége lesz, az asszony se fogja bámulni Brady-t 😉
mukijoe
több mint 10 éve
Hogy a picsába van nektek TD amikro nekem most jön a 2&10?😀Ekkora expert már mindenki itt, a formációból látták előre a td-t
Coolearie

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Vége lehetne már a meccsnek...Te is a masikra varsz?
mukijoe
több mint 10 éve
Vége lehetne már a meccsnek...