Denver Broncos - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 10 éve
WE CAN WIN THIS
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
az egyik oldalon egy kiégett irányítóval egy csaló csapat, a másikon egy atom védelemmel egy kezetlen qb. HAJRÁ COWBOYS!
több mint 10 éve
twitter.com/PP_Rich_Hill/status/691350672483172353

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Heroes onboard, csajok készíthetik a váltásbugyikat.
több mint 10 éve
Egyszer meghallgatnám az usanka himnuszt Király Lindustól is.Én mást hallgatnák meg tőle.
mukijoe
több mint 10 éve
Go Broncos!!!
több mint 10 éve
Egyszer meghallgatnám az usanka himnuszt Király Lindustól is.Egy sor talán abból is beleférne a fejébe 😛
mukijoe

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Hajrá Denver!!!!!!
több mint 10 éve
Egyszer meghallgatnám az usanka himnuszt Király Lindustól is.
több mint 10 éve
GOOOO BRONCOS !!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 10 éve
Számomra sokat jelent, mert anno Colts - Saints SB döntő volt életem első meccse és nagyra tartom Manning-et! Valamint akármennyire is ellenszenves ( no offense) a Patriots, Brady-t nem lehet nem tisztelni! Így számomra kiemelt jelentőségű ez a meccs!Mivan??? Olyan mint a többi meccs.Akkor most mindenki szépen foagdja meg kisdobos becsületszóra: nem csaló Patsezek nem tahó Broncosozok nem bírózok nem Ricsizek nem Sanyizok csak a meccsről írok stb stb stb.... Jó szórakozást 😉 😊Ezt a meccset meg KELL tisztelni azzal, hogy kulturáltan ír mindenki a meccsel kapcsolatban! Támogatom az indíttatást!
dande
Toto21
Bazzani
több mint 10 éve
Azt hittem a vadászgépek szőnyegbombázni jöttek az "énekest"...
több mint 10 éve
ki lesz a mulatós előadó a HT showban?Orbán-Nemcsák - Fehérvári huszárok
mustaine
több mint 10 éve
Kilátni kilátok csak nehezen veszek levegőt.Vedd le a zacskót a fejedről, mindjárt jobban fogod élvezni. 😀Mivan??? Olyan mint a többi meccs.Akkor most mindenki szépen foagdja meg kisdobos becsületszóra: nem csaló Patsezek nem tahó Broncosozok nem bírózok nem Ricsizek nem Sanyizok csak a meccsről írok stb stb stb.... Jó szórakozást 😉 😊Ezt a meccset meg KELL tisztelni azzal, hogy kulturáltan ír mindenki a meccsel kapcsolatban! Támogatom az indíttatást!
dande
Toto21
Bazzani
peterk2005
több mint 10 éve
jó kezdés xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ajjaj, a sport csennöl szerint dráma lesz...
több mint 10 éve
ki lesz a mulatós előadó a HT showban?Bunyós Pityut méltánytalanul kihagytuk eddig.
mustaine
több mint 10 éve
A technika ördöge lecsapott... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
ki lesz a mulatós előadó a HT showban?írták már Alekosz, de most szabadult ki Lagzi Lajcsi is
mustaine
több mint 10 éve
ki lesz a mulatós előadó a HT showban?höri
mustaine

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!