NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Denver Broncos - New York Giants
1 hónapja
Halisten végül nemItt most de azon múlt3 intet lehetett volna a végén leszedni ellenszél van de nem azon múlikIgen ezt most eléggé meg fújtak nekünkVicces ez igySzánalmas balfasz zebra bagázs
csebi
Negritis, a vajda
csebi
Negritis, a vajda
csebi
Vagy hat na
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Az oké, hogy a giants megérdemelte a vereséget, de mi sem érdemeltünk győzelmet.
1 hónapja
Mármint az, hogy a passz után nekimentek és hogy 4&19-re 18 yard-ot dobott? Ha szerinted azért lett rövid a passz, mert látta, hogy a DL még két lépés után nekimegy, akkor legyen. Én annyit mondok, hogy szép passz volt, csak nem lett volna elég. Nem vitatom se a passz utáni szabálytalanságot, se a mozdulat szépségét, csak annyit mondok, hogy ha nem megy neki a DL, akkor ott vége a meccsnek, mert turnover on downs, hiába a szép passz.ez egy playen belüli esemény volt, nem értem mi jelentősége elkülöníteni a kettőt. és mégcsak nem is véleményes flag volt. szerinted nem függött össze a kettő esemény kicsit sem?Most a passzról beszélünk, vagy a szabálytalanságról? Mert a roughing ott voltt, de attól még a passz maga nem lett volna 1st down. Így megvan?az megvan, hogy roughing the passer volt a két főokos denveri miatt?Szép volt, csak nem lett volna meg a 1st down, ha visszanézik, szóval lehetett volna 1 yard is, pont ugyanannyit ért volnaIgen ne felejtsük el sztem semVicces, hogy Dart úgy örül, mintha bármi köze lett vona a drive-hozAzért az a 4. down passz nagyon szép volt tőle.
StormST
peterk2005 udvari bolond
csebi
StormST
fake.id
StormST
fake.id

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
A jobbak keresnek..🤡Nagyon rá vagy erre fixálva, szerintem keress magadnak rá valakit, nehogy benned maradjon... 😀Menj aludni inkább.. vagy verd ki mert eléggé feszült vagyMost a passzról beszélünk, vagy a szabálytalanságról? Mert a roughing ott voltt, de attól még a passz maga nem lett volna 1st down. Így megvan?az megvan, hogy roughing the passer volt a két főokos denveri miatt?Szép volt, csak nem lett volna meg a 1st down, ha visszanézik, szóval lehetett volna 1 yard is, pont ugyanannyit ért volnaIgen ne felejtsük el sztem semVicces, hogy Dart úgy örül, mintha bármi köze lett vona a drive-hozAzért az a 4. down passz nagyon szép volt tőle.
StormST
peterk2005 udvari bolond
csebi
StormST
fake.id
StormST
remontada
StormST
1 hónapja
Nagyon rá vagy erre fixálva, szerintem keress magadnak rá valakit, nehogy benned maradjon... 😀Menj aludni inkább.. vagy verd ki mert eléggé feszült vagyMost a passzról beszélünk, vagy a szabálytalanságról? Mert a roughing ott voltt, de attól még a passz maga nem lett volna 1st down. Így megvan?az megvan, hogy roughing the passer volt a két főokos denveri miatt?Szép volt, csak nem lett volna meg a 1st down, ha visszanézik, szóval lehetett volna 1 yard is, pont ugyanannyit ért volnaIgen ne felejtsük el sztem semVicces, hogy Dart úgy örül, mintha bármi köze lett vona a drive-hozAzért az a 4. down passz nagyon szép volt tőle.
StormST
peterk2005 udvari bolond
csebi
StormST
fake.id
StormST
remontada

1 hónapja
ez egy playen belüli esemény volt, nem értem mi jelentősége elkülöníteni a kettőt. és mégcsak nem is véleményes flag volt. szerinted nem függött össze a kettő esemény kicsit sem?Most a passzról beszélünk, vagy a szabálytalanságról? Mert a roughing ott voltt, de attól még a passz maga nem lett volna 1st down. Így megvan?az megvan, hogy roughing the passer volt a két főokos denveri miatt?Szép volt, csak nem lett volna meg a 1st down, ha visszanézik, szóval lehetett volna 1 yard is, pont ugyanannyit ért volnaIgen ne felejtsük el sztem semVicces, hogy Dart úgy örül, mintha bármi köze lett vona a drive-hozAzért az a 4. down passz nagyon szép volt tőle.
StormST
peterk2005 udvari bolond
csebi
StormST
fake.id
StormST
1 hónapja
Menj aludni inkább.. vagy verd ki mert eléggé feszült vagyMost a passzról beszélünk, vagy a szabálytalanságról? Mert a roughing ott voltt, de attól még a passz maga nem lett volna 1st down. Így megvan?az megvan, hogy roughing the passer volt a két főokos denveri miatt?Szép volt, csak nem lett volna meg a 1st down, ha visszanézik, szóval lehetett volna 1 yard is, pont ugyanannyit ért volnaIgen ne felejtsük el sztem semVicces, hogy Dart úgy örül, mintha bármi köze lett vona a drive-hozAzért az a 4. down passz nagyon szép volt tőle.
StormST
peterk2005 udvari bolond
csebi
StormST
fake.id
StormST
1 hónapja
NFL íróiNFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Bekaphatja a giants kicker…Epp szedtem vna ki a fogadast erre lockolt az app
Tdog
1 hónapja
Proxyi
156
mekkora dráma és hullámvasút volt ez a 4. negyed te jó istenígy kapásból nem hiszem, hogy láttam durvább negyedet (és comeback wint) mióta NFL-t nézek
1 hónapja
Bekaphatja a giants kicker…
1 hónapja
Most a passzról beszélünk, vagy a szabálytalanságról? Mert a roughing ott voltt, de attól még a passz maga nem lett volna 1st down. Így megvan?az megvan, hogy roughing the passer volt a két főokos denveri miatt?Szép volt, csak nem lett volna meg a 1st down, ha visszanézik, szóval lehetett volna 1 yard is, pont ugyanannyit ért volnaIgen ne felejtsük el sztem semVicces, hogy Dart úgy örül, mintha bármi köze lett vona a drive-hozAzért az a 4. down passz nagyon szép volt tőle.
StormST
peterk2005 udvari bolond
csebi
StormST
fake.id

1 hónapja
A Colts ellenit most vissza kaptuk valahol
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
1 hónapja
én tudnék mást is, de inkább hagyjuk, menj és verd ki..33-32Vicces, hogy Dart úgy örül, mintha bármi köze lett vona a drive-hoztöbb köze volt hozzá, mint nektek ehhez a meccshez az biztos, de nyugi sikerült kirinyálnod
StormST
Szesze
Ennyit tudok ehhez hozzátenni
StormST
1 hónapja
Legkomolyabb sportember a ligaban.Tegyen úgy, mint egy sportemberVicces, hogy Dart úgy örül, mintha bármi köze lett vona a drive-hozSírjon?
StormST
remontada
StormST
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
33-32Vicces, hogy Dart úgy örül, mintha bármi köze lett vona a drive-hoztöbb köze volt hozzá, mint nektek ehhez a meccshez az biztos, de nyugi sikerült kirinyálnod
StormST
Szesze
Ennyit tudok ehhez hozzátenni

1 hónapja
Elismerés a Giantsnek a jó meccsért, de így igazságos.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
az megvan, hogy roughing the passer volt a két főokos denveri miatt?Szép volt, csak nem lett volna meg a 1st down, ha visszanézik, szóval lehetett volna 1 yard is, pont ugyanannyit ért volnaIgen ne felejtsük el sztem semVicces, hogy Dart úgy örül, mintha bármi köze lett vona a drive-hozAzért az a 4. down passz nagyon szép volt tőle.
StormST
peterk2005 udvari bolond
csebi
StormST
1 hónapja
a lényegre ideéértem. WOw
1 hónapja
Nem érdemeltünk győzelmet a meccs egészét nézve De WTF
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Nem tud dobni és megkapta a W-t, szánalmasMert Dart olyan jól dobott a meccsen?
KeyG
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
1 hónapja
AZT A KURVA 😀😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
A jobb csapat vesztett
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Grat
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.