NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Denver Broncos - Philadelphia Eagles
több mint 3 éve
az komoly stat 😊
több mint 3 éve
Vonster
1 036
Ezzel nem mondtál nagyot, nálunk akkor is benne van manapság, ha az egyetemi csapatunkkal játszanánk 😀az a szommorú, hogy ma magunkat vertük meg, nem rosszból, de ez az Eagles nem egy erős gárda... de mi semDe nem is annyira gyenge, bőven benne volt, hogy kikap a Broncos.
Heisman
balintbaba
több mint 3 éve
- JC6
6 951
na jó éjt all
több mint 3 éve
Dick pihenjen ma már
több mint 3 éve
az a szommorú, hogy ma magunkat vertük meg, nem rosszból, de ez az Eagles nem egy erős gárda... de mi semDe nem is annyira gyenge, bőven benne volt, hogy kikap a Broncos.
Heisman
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
- JC6
6 951
ezt a csapatot semmi sem hozza visszasemmi forgatás, csak nem akarom, hogy visszahozzunk titeket 😊még egy pontszerzést akkor már meg lehet 😊forgasd csak a kést, pedig Spurs-ös is vagyok...
dande
#JC6
dande
több mint 3 éve
az a szommorú, hogy ma magunkat vertük meg, nem rosszból, de ez az Eagles nem egy erős gárda... de mi semnem az első ilyen idén
Heisman
ilyenkor jön elő hogy mennyire gyenge az edzői gárda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
hát pedig westy mindent megtettmég egy pontszerzést akkor már meg lehet 😊forgasd csak a kést, pedig Spurs-ös is vagyok...
dande
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
semmi forgatás, csak nem akarom, hogy visszahozzunk titeket 😊még egy pontszerzést akkor már meg lehet 😊forgasd csak a kést, pedig Spurs-ös is vagyok...
dande
#JC6
több mint 3 éve
- JC6
6 951
még egy pontszerzést akkor már meg lehet 😊forgasd csak a kést, pedig Spurs-ös is vagyok...
dande
több mint 3 éve
Bozontron
388
de mi legalább nem a 3-0s Seattle Green Bayt nézzük 😀
több mint 3 éve
még egy pontszerzést akkor már meg lehet 😊
több mint 3 éve
az a szommorú, hogy ma magunkat vertük meg, nem rosszból, de ez az Eagles nem egy erős gárda... de mi sem
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Shanny Magic
194
Ha itt Jeudy kicsit is akar futni sima TD
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 3 éve
azt köszi, végül is ha működik 😊
több mint 3 éve
- JC6
6 951
megsem próbál kimozogni, vagy kreatívkodni kicsit..semmi.. elengedte a srác a meccset
több mint 3 éve
Vonster
1 036
huh az a Teddy félreállás valóban kemény voltKb mint Newton ellenünk a SB-ban
dande
több mint 3 éve
- JC6
6 951
vicc mit művelt Teddy. vagyis mit nem... simán meglett volna
több mint 3 éve
huh az a Teddy félreállás valóban kemény volt
több mint 3 éve
Mármint úgy értem év végén. Mert hogy innen se pozitív szezon, se PO nem lesz az tuti.Nyilván a fumble király Gordonnal kell nekimenni, nem Williams-sel. Nevetséges.dehogy, még így is csak 50%on leszünk sajnos
Ezzel legalább biztosan vége a Fangio eranak is.
roberto23
Negritis
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Slay a return TD király 😀
több mint 3 éve
- JC6
6 951
van bárki rajtam kívül, aki kicsit megszűnt létezni? 😀ja, nekem is elment a kép 😀
Bozontron
több mint 3 éve
Taylor nem is olyan rossz LB