Denver Broncos - Pittsburgh Steelers
2 hónapja
a D# nem szenved annyira, csak szimplán szarJó estét, vacsora miatt végigpörgettem DAZNon mi volt eddig. Hát az O eddig szenvedés. De azért go Broncos!A D szenvedését nem mutatta a Dazn?
Heisman nádor
Zalán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
lábon szép volt nixtől
2 hónapja
Jó estét, vacsora miatt végigpörgettem DAZNon mi volt eddig. Hát az O eddig szenvedés. De azért go Broncos!A D szenvedését nem mutatta a Dazn?
Heisman nádor
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
2 hónapja
Jó estét, vacsora miatt végigpörgettem DAZNon mi volt eddig. Hát az O eddig szenvedés. De azért go Broncos!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
milyen jó meccs lenne már a broncos o# vs broncos d#? 😀Eddig nem hiszem el amit látok, ha nincs az a könnyű zászló a holdingra akor az a passz és elkapás milyen lett volna már.Ne éld bele magad, ellenünk mindenki jobbnak néz ki mint amilyenek... 😅
polamalu
Vonster
2 hónapja
A liga legjobb CB-je. Ezt most megúszta, de ez is nagyon csúnya volt.Még 2-3 ilyen meccs,és kezdhetjük áruba bocsájtani. Kapunk érte vagy 2-3 draftcetlit a harmadik körre...
rob3r7o
2 hónapja
Eddig nem hiszem el amit látok, ha nincs az a könnyű zászló a holdingra akor az a passz és elkapás milyen lett volna már.
2 hónapja
Kicsit túlpörögte, B. Jones. Le kell nyugodnia. Jó lesz az, csak picit meg kell nyugodni.
2 hónapja
tamaske (doki)
132
Jones ennyire kuka h csak úgy lekapják?ez a drive rajta ment el
steelwolf
2 hónapja
Jones ennyire kuka h csak úgy lekapják?
2 hónapja
A liga legjobb CB-je. Ezt most megúszta, de ez is nagyon csúnya volt.csak a fizetése alapján 😀
rob3r7o
bár lehet most az alapján se
de jövőre a kertész szósz előzi
2 hónapja
A liga legjobb CB-je. Ezt most megúszta, de ez is nagyon csúnya volt.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
2 hónapja
PS2 is elég nagy csalódás eddig idén...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
PS megint. 3rd. Szokásos.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
2 hónapja
Megindítjuk megint a safety partit?ahhoz olyan hikomat oline kell mint múlt héten volt
Vonster
vagy mint a miénk 😀
2 hónapja
Az hogy biztonsági rövid dobásokat játszatunk Nix-el,és mellette még a futás se megy,eléggé leredukálja a támadójátékunkat.Nem nehéz kiszámítani mit fogunk csinálni....
2 hónapja
Ezek nüanszokkal jobb csapatok.nem mondom hogy fixen alattunk vannak, de Commanders, Titants, Patriots is versenyben lesz a top3 pickértKi van alattunk? Panthers, Giants és még ki ???Nagyon gyenge csapat vagyunk továbbra is sajnos. Eddig 5 negyed alatt ez top3 draft.ha top 3 nem is, de simán top5
Zalán
Engem nem is az zavar, ha 0-2vel kezdünk, hanem h ugyan azok a hibák, mint tavaly. Nincs futojatek, nincs futás elleni védekezés. Egy helyben topogunk.sztem szarabbak vaguynk mint tavaly és masszív coaching problémák is vannak
rob3r7o
Negritis, a vajda
Zalán
Negritis, a vajda
8 éve nem látunk semmilyen értelmezhető offense-t Denverben. Ez hogyan létezik? Iszonyú szenvedés nézni, amikor nálunk van a labda. Hosszú és fárasztó odény lesz ez.
2 hónapja
Az a baj, h úgy várjuk Nixtol a csodát, h nincs futojatek, nincsenek nemhogy klasszis, de Sutton-t leszámítva közepes wr-ek se, és azért SP se könnyíti meg a dolgát. Ez így esélytelen.
Szerkesztette: rob3r7o
2 hónapja
Vonster
1 036
Megindítjuk megint a safety partit?
2 hónapja
Special team legalább jó
2 hónapja
Na hajrá Szpari! Linketek van? Köszi!www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
Szokol
2 hónapja
Na hajrá Szpari! Linketek van? Köszi!
2 hónapja
nem mondom hogy fixen alattunk vannak, de Commanders, Titants, Patriots is versenyben lesz a top3 pickértKi van alattunk? Panthers, Giants és még ki ???Nagyon gyenge csapat vagyunk továbbra is sajnos. Eddig 5 negyed alatt ez top3 draft.ha top 3 nem is, de simán top5
Zalán
Engem nem is az zavar, ha 0-2vel kezdünk, hanem h ugyan azok a hibák, mint tavaly. Nincs futojatek, nincs futás elleni védekezés. Egy helyben topogunk.sztem szarabbak vaguynk mint tavaly és masszív coaching problémák is vannak
rob3r7o
Negritis, a vajda
Zalán
2 hónapja
Ki van alattunk? Panthers, Giants és még ki ???Nagyon gyenge csapat vagyunk továbbra is sajnos. Eddig 5 negyed alatt ez top3 draft.ha top 3 nem is, de simán top5
Zalán
rob3r7o
Negritis, a vajda