Denver Broncos - Pittsburgh Steelers
2 hónapja
Return team szarKicking team jó
life as usual
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Fields se néz ki sokkal jobban mint Nix mondjuk
2 hónapja
Vonster
1 036
Wide open wr 5 yarddal túldobva
2 hónapja
az a geci idegesítő mint múlt héten hogy minimálisan kompetens O# és nyerhető lenne
2 hónapja
Van ilyen irányítónk, ott sétálgat nálatok. Ez egy félremenedzselt keret, elsősorban az általatok foglalkoztatott Wilson úr megszerzése és foglalkoztatása okàn. Itt nincs pénz ilyen zsenikre, mint Winston.Igazoltam volna egy Minsú kalibert. Mondjuk egy Winstont...Ezt már leírtam itt, és azt is, hogy viszont Stidy meg Zach Wilson van még itt a kereten. Te melyikkel mennél neki az idénynek?Jött is....NIX-nek ez a szint sok....ha egy Maye-t nem kezdetnek, őt aztán pláne nem kellene. Nincs kész erre még..Na végre valami kreatív playAztán most jön a tiki taka
Vonster
Zalán
Klemó
Zalán
Klemó
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
2 hónapja
Felejtsük már el Williamset a kibaszott kva életbe már. Mintha egy lassított félvetel lenne a csávó.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
2 hónapja
Klemó
5 656
Nem érted. Lehet Nix-et elhozni, de rögtön rá támaszkodni úgy, hogy igazán nincs skill személyzet szerintem nagy kockázat. Bedobni a szezon második felében sokkal kevesebb nyomás.Ezt csináltuk az elmúlt 8 évben, elég volt kösziIgazoltam volna egy Minsú kalibert. Mondjuk egy Winstont...Ezt már leírtam itt, és azt is, hogy viszont Stidy meg Zach Wilson van még itt a kereten. Te melyikkel mennél neki az idénynek?Jött is....NIX-nek ez a szint sok....ha egy Maye-t nem kezdetnek, őt aztán pláne nem kellene. Nincs kész erre még..Na végre valami kreatív playAztán most jön a tiki taka
Vonster
Zalán
Klemó
Zalán
Klemó
Vonster
Szerkesztette: Klemó
2 hónapja
Szerzünk egyeltalán ma pontot?Nem ez a cél.
Heisman nádor
2 hónapja
Szerzünk egyeltalán ma pontot?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Vonster
1 036
Ezt csináltuk az elmúlt 8 évben, elég volt kösziIgazoltam volna egy Minsú kalibert. Mondjuk egy Winstont...Ezt már leírtam itt, és azt is, hogy viszont Stidy meg Zach Wilson van még itt a kereten. Te melyikkel mennél neki az idénynek?Jött is....NIX-nek ez a szint sok....ha egy Maye-t nem kezdetnek, őt aztán pláne nem kellene. Nincs kész erre még..Na végre valami kreatív playAztán most jön a tiki taka
Vonster
Zalán
Klemó
Zalán
Klemó
2 hónapja
Na futtassuk le az órát.
2 hónapja
Klemó
5 656
Igazoltam volna egy Minsú kalibert. Mondjuk egy Winstont...Ezt már leírtam itt, és azt is, hogy viszont Stidy meg Zach Wilson van még itt a kereten. Te melyikkel mennél neki az idénynek?Jött is....NIX-nek ez a szint sok....ha egy Maye-t nem kezdetnek, őt aztán pláne nem kellene. Nincs kész erre még..Na végre valami kreatív playAztán most jön a tiki taka
Vonster
Zalán
Klemó
Zalán
2 hónapja
Vonster
1 036
Undorító, hogy mennyire nem lehet védekezni a mai NFL-ben
2 hónapja
Cory Trice a tavalyi sérülése után remélem idén berobban 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
2 hónapja
Fields > Surtain
2 hónapja
Surtain istenem.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
2 hónapja
PS2-nak se megy ma
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
2 hónapja
Ezt már leírtam itt, és azt is, hogy viszont Stidy meg Zach Wilson van még itt a kereten. Te melyikkel mennél neki az idénynek?Jött is....NIX-nek ez a szint sok....ha egy Maye-t nem kezdetnek, őt aztán pláne nem kellene. Nincs kész erre még..Na végre valami kreatív playAztán most jön a tiki taka
Vonster
Zalán
Klemó
2 hónapja
Vonster
1 036
24 éves, 61 kezdő meccse volt az egyetemen, mikor lesz készen akkor? Ezért tartom óriási red flagnek, ha egy qb ennyi ideig marad az egyetemen...Jött is....NIX-nek ez a szint sok....ha egy Maye-t nem kezdetnek, őt aztán pláne nem kellene. Nincs kész erre még..Na végre valami kreatív playAztán most jön a tiki taka
Vonster
Zalán
Klemó
2 hónapja
Trice 😉
2 hónapja
Klemó
5 656
Jött is....NIX-nek ez a szint sok....ha egy Maye-t nem kezdetnek, őt aztán pláne nem kellene. Nincs kész erre még..Na végre valami kreatív playAztán most jön a tiki taka
Vonster
Zalán
2 hónapja
Fuck, pedig valami kezdett alakulni...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 hónapja
Ez innen látszott hogy végig Suttont nézte
Tepper takarodj!
2 hónapja
fika lett ittNa végre valami kreatív playAztán most jön a tiki taka
Vonster
Zalán
2 hónapja
Idióta...