Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 6 éve
No offense, de nem gondoltam hogy magyarázatra szorul a poénom. 😀Borzalmas, hogy Chris Prosinecki 2017-ben még kezdő lehet az NFL-ben.Ha már a horvát válogatottban nem lehet az 😛 | robert prosinecki re gondoltam, ő egyébként prosinski 😉 |
mustaine
dande
több mint 6 éve
Borzalmas, hogy Chris Prosinecki 2017-ben még kezdő lehet az NFL-ben.Ha már a horvát válogatottban nem lehet az 😛 | robert prosinecki re gondoltam, ő egyébként prosinski 😉 |
mustaine
több mint 6 éve
Pont beírtam, erre megsérült. Én jobbulást kívánok neki, ST-ben hasznos szokott lenni, de a védelembe nem való.Borzalmas, hogy Chris Prosinecki 2017-ben még kezdő lehet az NFL-ben.Remélhetőleg most megy le...
mustaine
Tomcsik
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Borzalmas, hogy Chris Prosinecki 2017-ben még kezdő lehet az NFL-ben.Remélhetőleg most megy le...
mustaine
több mint 6 éve
Borzalmas, hogy Chris Prosinecki 2017-ben még kezdő lehet az NFL-ben.Ossze is zavarodott a bekapott utestol
mustaine
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Borzalmas, hogy Chris Prosinecki 2017-ben még kezdő lehet az NFL-ben.
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Na azért megnézem, hogy ez mikor sárga zászló a másik 15 ilyen alkalommal a meccsen.
több mint 6 éve
oleewear
225
jó meccsnézést
több mint 6 éve
DaddyBear
888
Sziasztok!
több mint 6 éve
Sziasztok!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Na gyuhet Roka Janos kontra Bamba Jabba! Epic lesz!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Las Pálma - Atletico Zergebaszta meccs van?Az basszák meg. 45kor kezdik az NFL-t.
tüsi91
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Las Pálma - Atletico Zergebaszta meccs van?
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Nincs Shaheen. Szomorú arc. Nincs Amos. Vajon Houston-Carson kiszorítja Prosinskit?Van Goldman és McPhee. Előbbi fontos, nos utóbbi annyira nem. Bár rámcáfolhat.
Szoros meccs lesz remélem.