Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 6 éve
Kampman
28 313
Ha Slay idén nem lesz végre probowler...SuperBowl-ról ne engedik el.
anarfa
Bazzani
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Gyönyörű dobás volt, a védő külső vállához nehogy az elkapó meg tudja szerezni.Bravó Tru.Jah hát kőkeményen elbaszta. Abból a testhelyzetből és mozgásirányból védővel a seggedben mondjuk nem is lehet a mélyésig útvonalat megdobni. Slay ezt tudta, olvasta, s fellépett a rövidebb routera. Trubisky pedig elrontotta. A vége INT.
HanSolo
Vége is a meccsnek, már vagy 2 órája lassan.
több mint 6 éve
Ha Slay idén nem lesz végre probowler...SuperBowl-ról ne engedik el.
anarfa
több mint 6 éve
Gyönyörű dobás volt, a védő külső vállához nehogy az elkapó meg tudja szerezni.Bravó Tru.
több mint 6 éve
Kampman
28 313
mitch gyorsan lezárta a meccsetA Lionst amúgy sem a 2. félidőben szokták megverni
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
anarfa
477
Ha Slay idén nem lesz végre probowler...
több mint 6 éve
mitch gyorsan lezárta a meccset
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Most sem.Méltó ez a meccs a hagyományainkhoz....😊Szar, csak amikor volt a védelemnek 3 jó meccse neki is összejöttek a dolgok.
Jut eszembe, CH. Jonest csak én nem látom a LB sorban(már a pályán, mert most beszaladni az öltözőbe láttam) vagy ennyire elbújt?
csi77
Idén szereztünk már pontot 3. negyed nyitódriveból? Szerintem nem.
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Méltó ez a meccs a hagyományainkhoz....😊Szar, csak amikor volt a védelemnek 3 jó meccse neki is összejöttek a dolgok.
Jut eszembe, CH. Jonest csak én nem látom a LB sorban(már a pályán, mert most beszaladni az öltözőbe láttam) vagy ennyire elbújt?
csi77
Idén szereztünk már pontot 3. negyed nyitódriveból? Szerintem nem.
több mint 6 éve
CharlieF
767
A második félidőt TD-vél kell nyitni ha akarunk valamit10 pont különbség nem sok. Kicsi mezőnygólokkal is lehet hozni. A védelem alakul. Kicsit az O is javulna és nyílt lenne a meccs.
Tomcsik
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Legalább legyen szilárd ne híg 😊Ja a fosnál jobb a szar.Várom azokat akik szerint Caldwell nem egy ordas nagy idióta.hát még mindig 1000 caldwell mint egy john fox
Bazzani
eaglesmcnabb
Bazzani
több mint 6 éve
Méltó ez a meccs a hagyományainkhoz....😊Jut eszembe, CH. Jonest csak én nem látom a LB sorban(már a pályán, mert most beszaladni az öltözőbe láttam) vagy ennyire elbújt?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Ja a fosnál jobb a szar.Várom azokat akik szerint Caldwell nem egy ordas nagy idióta.hát még mindig 1000 caldwell mint egy john fox
Bazzani
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Vagy kibaszom Caldwellt tavaly.Bravó Mester!Én Quinn helyében vinnék a stadionba még néhány baseballütöt, hátha egy futó meg tudja ijedtében fogni a labdát.
Ne térdeljünk le, ne ám.
Hülye fasz.
Bazzani
füligjimmy
több mint 6 éve
Várom azokat akik szerint Caldwell nem egy ordas nagy idióta.hát még mindig 1000 caldwell mint egy john fox
Bazzani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Várom azokat akik szerint Caldwell nem egy ordas nagy idióta.Én remélem Quinnt is megtartják nagyon-nagyon sokáig. Hamár felülemelkedni nem tudunk, remélem legalább valaki lejjebb tud süllyedni.
Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 6 éve
2 időkérésük volt.Bravó Mester!Azért az igazság kedvéért itt senki nem térdel le, ha van az ellenfélnek időkérése. Caldwell egy hülye fasz attól függetlenül 😀
Ne térdeljünk le, ne ám.
Hülye fasz.
Bazzani
anarfa
Térdelsz 3szor.
több mint 6 éve
Bravó Mester!Én Quinn helyében vinnék a stadionba még néhány baseballütöt, hátha egy futó meg tudja ijedtében fogni a labdát.
Ne térdeljünk le, ne ám.
Hülye fasz.
Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 6 éve
tádááááámmmmm
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
anarfa
477
Bravó Mester!Azért az igazság kedvéért itt senki nem térdel le, ha van az ellenfélnek időkérése. Caldwell egy hülye fasz attól függetlenül 😀
Ne térdeljünk le, ne ám.
Hülye fasz.
Bazzani