Thanksgiving tripla 2019
több mint 4 éve
Miert kell a hosszu jatekokat eroltetni mikor szarra szopatjak a falat?
több mint 4 éve
Cruyffista
3 345
Most realizálom, hogy megéltem, hogy a Patsen kívül egy AFC East csapat játékában, építkezésében értelmes koncepciót vélek felfedezni. Nem gondoltam volna.
több mint 4 éve
FunHun
1 482
afc beárazás lesz ez a meccs, azt érzemHáááát...
Sztroga
Tulajdonképpen ez is az lesz 😉
több mint 4 éve
Innen még van visszaút szvsz
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
mondjuk a helyzet reménytelen, ilyenkor szoktunk diadalmasan felmászni egálig, hogy aztán kiszopjunk.Dak 14 pont hátrány alatt nem adja oda a sörét senkinek.
több mint 4 éve
akkor hova is van árazva az AFC? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
FunHun
1 482
Uff több Bills meccset kell néznem, ez egy tökös csapat.Nekem is kifejezetten tetszik ahogy játszanak
"Eldőlt mint a rohadt nád" 😁
Tony Adams
több mint 4 éve
Maher is remelem repul a picsaba
több mint 4 éve
Na jo, ez az eldolt, mint a rohadt nad ott volt 😀Sanyi egy entertainer
casaubon
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
sok mindenre gondoltam meccs előtt (még a vereséget nem zártam ki), de az eszembe sem jutott, hogy Arlingtonban agyonver minket a Bills.úgy látszik, Richard nem látott még futó irányítót
Antonius
több mint 4 éve
Slow az hogy kozunk nincs a meccshez az nem a HC hibaja?
több mint 4 éve
Uff több Bills meccset kell néznem, ez egy tökös csapat."Eldőlt mint a rohadt nád" 😁
több mint 4 éve
Antonius
1 700
sok mindenre gondoltam meccs előtt (még a vereséget nem zártam ki), de az eszembe sem jutott, hogy Arlingtonban agyonver minket a Bills.
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
casaubon
2 391
Na jo, ez az eldolt, mint a rohadt nad ott volt 😀
több mint 4 éve
Ez a vereseg meg belefer. Igy is ugy is az eagles meccs dont.
több mint 4 éve
Badabumm
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Remélem JJ agyvérzést kap a meccs után. 😀
több mint 4 éve
valami Trent akárki volt az irányítójuk (Edwards?), alias Captain Checkdownvasárnap egyébként ugye Folk volt a Pats rúgója, amiről eszembe jutott, hogy anno mi draftoltuk őt 2007-ben, és pont a Bills ellen volt az első nagy pillanata, amikor az ötödik heti meccsen (amikor Tony 5 interception-t dobott, de az utolsó fél percben TD-onside kick-FG-t csináltunk, akkor) kétszer rúgta be 52 yardról.Az egyik legbizarrabb meccs volt, amit életemben láttam. Talán 49 pont volt úgy, hogy egyébként mindkét offense szarul játszott. A Bills O nem is szerzett egy pontot se.
slowmotion
Kampman
több mint 4 éve
anyád picsáját Lewis, faszért ugrod át az embert, amikor az a feladatod, hogy hozzáérjbe vannak szarva, hogy zászlót dobnak rájuk 😀
slowmotion
több mint 4 éve
FunHun
1 482
vasárnap egyébként ugye Folk volt a Pats rúgója....Most vasárnap tuti nem Ő lesz...
slowmotion
több mint 4 éve
Teljes csod a labda mindket oldalan.
több mint 4 éve
Kampman
28 290
előtte se, valami 15 év után kaptak újra 2007-benvasárnap egyébként ugye Folk volt a Pats rúgója, amiről eszembe jutott, hogy anno mi draftoltuk őt 2007-ben, és pont a Bills ellen volt az első nagy pillanata, amikor az ötödik heti meccsen (amikor Tony 5 interception-t dobott, de az utolsó fél percben TD-onside kick-FG-t csináltunk, akkor) kétszer rúgta be 52 yardról.utána jó sokáig nem is volt a Billsnek MNF meccse 😀
és akkor éppen ő volt a következő franchise kicker, de aztán két év után megsérült a csípője, és kitettük.
de rég volt...
slowmotion
Löfli