NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Thanksgiving tripla 2019
több mint 4 éve
Jerry bá feni a kaszát...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
hogy áll az afc-nfc párharc? mer úgy volt, hogy milyen szar az afc az nfc meg bivalyAFC évek óta szar miattunk 🤮🤮🤮
gedam
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
több mint 4 éve
7 perces drive ponttal lezárva, ennél jobbat nem kívánhatott a Buffalo
több mint 4 éve
KapufaaaaMajdnem
ThundersNFL
Draft
több mint 4 éve
gedam
5 901
hogy áll az afc-nfc párharc? mer úgy volt, hogy milyen szar az afc az nfc meg bivaly
több mint 4 éve
Kapufaaaa
Draft
több mint 4 éve
haha, karmaizabiccs, egy pont ugyanilyet nem fújtak be a másik oldalon, de szó szerint ugyanilyet.addig kellett volna megnyerni a meccset, amíg a bírók nem ellenünk inkonzisztensek, hanem mellettünk.
több mint 4 éve
Cruyffista
3 345
Allen és az egész Bills O elképesztően jól játszik.Igen, szerintem ez lehet a kulcs.
Ennyit számít hogy az Off cordinator nem a pálya mellől hanem fent ülve hívja a playeket???
FunHun
több mint 4 éve
Bills ellen mi is vért húgyozunk...
Draft
több mint 4 éve
fogalma sincs az intermediate crossing route-okról, össze-vissza dobálja a labdátMire gondolsz? Ha ezek a hülye intek, rövid pontatlan dobások nem lennének, nem lenne túl sok gyenge pontja.Ezek a hülyeségek választják el Prescottot az elittől. Hihetetlen, hogy ezeknek a teljesen alap dolgoknak az elhibázása még most sem kopott ki a játékából. Ez a negyedik szezonja...Hát azért még sok más is.
Cruyffista
Sixo
Cruyffista
több mint 4 éve
FunHun
1 482
Allen és az egész Bills O elképesztően jól játszik. Ennyit számít hogy az Off cordinator nem a pálya mellől hanem fent ülve hívja a playeket???
több mint 4 éve
Ma kicsit a pályafutás végi Ray Lewis jut eszembe Sean Leeről. Odaér, sok tackle-t csinál, de 5-6 yardokat késik.
több mint 4 éve
Cruyffista
3 345
Mire gondolsz? Ha ezek a hülye intek, rövid pontatlan dobások nem lennének, nem lenne túl sok gyenge pontja.Ezek a hülyeségek választják el Prescottot az elittől. Hihetetlen, hogy ezeknek a teljesen alap dolgoknak az elhibázása még most sem kopott ki a játékából. Ez a negyedik szezonja...Hát azért még sok más is.
Cruyffista
Sixo
több mint 4 éve
Dak azért figyelhetné, hova kell dobni a labdát keresztbe futó embereknek
több mint 4 éve
ja, a hatoson voltunk? nekem tíznek tűnt, lehet mert a mai offense teljesítményt is beleszámítottam 😊honnan? 6yardról nem életszerű, hogy hoz zeke 3-at, 4-et?ez a garett teljesen hüje. ha már rámegy negyedikre, harmadikra miért nem fut?mert már harmadikból meg akarta csinálni.
gedam
akkor van értelme harmadikra futni, ha azzal jó eséllyel behozza 1-3 yard köré, az meg onnan nem tűnt életszerűnek.
slowmotion
gedam
több mint 4 éve
Eselytelen teljesen a D. Hatalmas csalodas
több mint 4 éve
Ezek a hülyeségek választják el Prescottot az elittől. Hihetetlen, hogy ezeknek a teljesen alap dolgoknak az elhibázása még most sem kopott ki a játékából. Ez a negyedik szezonja...Hát azért még sok más is.
Cruyffista
több mint 4 éve
le bizony. tizenöt yarddal.lezárta a játékot, mégcsak nem is több másodperccel később jöttaz megvan, hogy a második ember emberkedett, akinek köze nem volt a tackle-höz?tök mindegy ki ellen, utálom az ilyetEzekszerint ha az irányító fut ő telibe fejelheti a védőt, de neki még a hátát se szabad megvakarni.azért azt tegyük hozzá, hogy Prescott már down by contact volt, amellett, hogy megértem, hogy mindenki a Billsnek szurkol, azért felszisszentek volna, ha Allennek ugyanezt csinálják
Sebii
slowmotion
sőt még TB-nél sem szeretem ha csak leteremtik a földre és várja a zászlót
puncifutball lett ez😕
NB2
slowmotion
NB2
több mint 4 éve
gedam
5 901
honnan? 6yardról nem életszerű, hogy hoz zeke 3-at, 4-et?ez a garett teljesen hüje. ha már rámegy negyedikre, harmadikra miért nem fut?mert már harmadikból meg akarta csinálni.
gedam
akkor van értelme harmadikra futni, ha azzal jó eséllyel behozza 1-3 yard köré, az meg onnan nem tűnt életszerűnek.
slowmotion
több mint 4 éve
Ezek a hülyeségek választják el Prescottot az elittől. Hihetetlen, hogy ezeknek a teljesen alap dolgoknak az elhibázása még most sem kopott ki a játékából. Ez a negyedik szezonja...jött a védő, jött a csoki a gatyába, megváltozott a balansz, elment a dobás
Cruyffista
több mint 4 éve
lezárta a játékot, mégcsak nem is több másodperccel később jöttaz megvan, hogy a második ember emberkedett, akinek köze nem volt a tackle-höz?tök mindegy ki ellen, utálom az ilyetEzekszerint ha az irányító fut ő telibe fejelheti a védőt, de neki még a hátát se szabad megvakarni.azért azt tegyük hozzá, hogy Prescott már down by contact volt, amellett, hogy megértem, hogy mindenki a Billsnek szurkol, azért felszisszentek volna, ha Allennek ugyanezt csinálják
Sebii
slowmotion
sőt még TB-nél sem szeretem ha csak leteremtik a földre és várja a zászlót
puncifutball lett ez😕
NB2
slowmotion
több mint 4 éve
ez a garett teljesen hüje. ha már rámegy negyedikre, harmadikra miért nem fut?mert már harmadikból meg akarta csinálni.
gedam
több mint 4 éve
Cruyffista
3 345
Ezek a hülyeségek választják el Prescottot az elittől. Hihetetlen, hogy ezeknek a teljesen alap dolgoknak az elhibázása még most sem kopott ki a játékából. Ez a negyedik szezonja...
több mint 4 éve
Hogy mi? Most én értettem valami félre, vagy tényleg azt mondták ,hogy meccs előtt a Cowboys volt a meccs esélyese?Mert úgy is volt, a bukiknál is.
Sixo
több mint 4 éve
Ez tragédia. Én szégyellem magam helyettük.