Detroit Lions - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Nah ez nem volt rossz passzDe jó sem. Taylor legalább szépen hozta a yardokat.
nando89
több mint 2 éve
nando89
3 894
Nah ez nem volt rossz passz
több mint 2 éve
jossbeaumont
1 180
En nagyon negativ vagyok, tudom, de Love testbeszedeben, mozgasaban, olvasasaban semmi fejlodest nem latok. Egy igazi jó passza sem volt(talan 2 eve sem).Ha Arod nem marad, kell valaki (más).
több mint 2 éve
Nem tisztem védeni Love-ot, de kicsit kevesebb, mint másfél éles meccs van a tarsolyábanEzért hajlok arra, hogy elnézzem még ezeket neki, bár a mintából úgy néz ki, mint Brian Brohm 2.0
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Rodgers bojkottálja a 2. félidőt
több mint 2 éve
Tuti az 1. kiemelés, azért nincs Rodgers?igen
steelwolf
több mint 2 éve
Tuti az 1. kiemelés, azért nincs Rodgers?
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Egyetlen dolog aggaszt ma és az Love, kapkod fel nem megy végig az olvasason , ki kell nyalni Aaron seget Gutenak az offseasonban .Ez a projekt nálam is halottnak tűnik.
nando89
több mint 2 éve
Ki a harmadik számú irányítónk? Lehet, hogy pályára kellene küldeni.
több mint 2 éve
nando89
3 894
Egyetlen dolog aggaszt ma és az Love, kapkod fel nem megy végig az olvasason , ki kell nyalni Aaron seget Gutenak az offseasonban .
több mint 2 éve
Szegeny Dillon...azért élvezi ezt AJ.
jossbeaumont
Persze ne sérüljön le 😊
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 846
ennyi, Rodgers már kikérte volna az időt.fényes a jövő
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
jossbeaumont
1 180
Szegeny Dillon...
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 846
nem értem mit paráztok amikor csak most jön Love
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
nando89
3 894
Jah én nem is fogom ezt túl reagálni egy jó kis szórakoztató edzo meccs , inkább maJó h ezeket ma kapjuk meg nem éles meccsen , bravó lions , úgy hiszem a kovi 2 hetben temetés lesz a packers topicban 😀Semmi okotok nem lenne rá pedig
nando89
davemayer
Nyeljünk be minden ilyet .
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Ha a Lions ellövi az összes trükkös játékát az alapszakaszban, a rájátszásban ezeket már nehezebben tudják majd használniHát a Lions valóban nehezen fogja 😆
Peszinter Ferenc
több mint 2 éve
Ha a Lions ellövi az összes trükkös játékát az alapszakaszban, a rájátszásban ezeket már nehezebben tudják majd használni
több mint 2 éve
Jó h ezeket ma kapjuk meg nem éles meccsen , bravó lions , úgy hiszem a kovi 2 hetben temetés lesz a packers topicban 😀Semmi okotok nem lenne rá pedig
nando89
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Huuu baszki, most mindent elohuznak akalapbol
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
A lions véresre szop@t minket.Nincs jelentősége
gerappa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
nando89
3 894
Jó h ezeket ma kapjuk meg nem éles meccsen , bravó lions , úgy hiszem a kovi 2 hetben temetés lesz a packers topicban 😀
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Minek játsszon, vele is kikapnánk jó eséllyel, és így csak nem sérül meg.Rodgers pihi?Victory formationból játszott már valaki fake playt?szerintem még nem, elég súlyos sportszerűtlenség lenne
akdestroyer
Kampman
steelwolf
több mint 2 éve
gerappa
107
A lions véresre szop@t minket.