Detroit Lions - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Teccett, hogy a 25-ös mutogatott a társának, te figyelj Adamsre, én majd fogom Lazardot.
nagylaza
Teccett, hogy a 25-ös mutogatott a társának, te figyelj Adamsre, én majd fogom Lazardot.Nem akart úgy járni mit Ramsey tavaly.
nagylaza
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Bakhtnak vastagabb a karja, mind nekem a derekam.
több mint 2 éve
akdestroyer
4 750
Akartam rakni egy 5000-est a Lions W-re, de inkább tekertem belőle egy slukkot.Jó döntés volt.
több mint 2 éve
Teccett, hogy a 25-ös mutogatott a társának, te figyelj Adamsre, én majd fogom Lazardot.
több mint 2 éve
szép, hosszú drive
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Lázár megérdemelte.
több mint 2 éve
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Adams közelít Nelson rekordjához
több mint 2 éve
Ezért a first downért semmit nem adtam volna.
több mint 2 éve
Dillon jó blokkja
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Rodgers bevett valami boldogságtablettát?Lions ellen öröm játszani
nagylaza
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Kampman
28 290
3:35-ig tartott ki az időkérés nélküli sorozat.Remélem valaki jegyzetelte ezeket egész szezonban.
több mint 2 éve
Rodgers bevett valami boldogságtablettát?
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
már hiányzott egy jó 69-es,a pályán is...
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
MLF nem tűnik túl izgatottnak.
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Pls, linket lecci kuldjon vkiii!bfstrms.xyz/watch/nfl-6.php?sport=american-football
Koszonom szepen
jossbeaumont
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Csongúz
19
Hajrá Packers!
több mint 2 éve
Hát, akkor lássuk! Go Pack Go!
több mint 2 éve
Jó estét, Go Pack!
több mint 2 éve
akdestroyer
4 750
Az megvan, hogy Terry a FOX Gyurcsókja?Nem egyszer volt idén, hogy úgy ült ott hosszú percekig, hogy nem lehetett megállapítani, ébren van, alszik, vagy már órák óta halott, csak senki nem vette észre.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 2 éve
Packers inactives: CB Jaire Alexander,
S Shawn Davis,
RB Aaron Jones,
LB De'Vondre Campbell,
OL Jake Hanson,
DL Jack Heflin,
DL Kingsley Keke.
jó estét, hajrá Packers!
több mint 2 éve
19:00