NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Detroit Lions - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Szegénynek nagyon beakadt az a 2017. januári két 50+ FG Crosbytól a Jerry Dome-ban, azóta kizárólag így hívja.nem tudtam, hogy így hívja és es elnézést kérek 😀na Crozbar mellékérlek ne vedd át Skip Bayless szavajárását.
Gergőbácsi
Kampman
a Shanonnal folytatott párbeszédeinél skippelem Clueless barátunkat.
Igazából csak a Shanoon-féle "Skiiiiiiip"-ek miatt nézem néha
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Nem azért kaptunk ki ott, mert sokat pihentek a kezdők.Biztos nem neztetek a Giants Packerst 2012benMiért kockáztattok sérülést? Tét nincs max PO-ra veszthettek embereketEz az, amit nem ért senki. Minek ezt?
zsoeo
shagi0206
amaru
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 846
és lekeverik a Cult-ot, köcsögök...
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Leginkabb az utobbi.Van valami rekord amit meg kell dönteni vagy ösztönzők?Miért kockáztattok sérülést? Tét nincs max PO-ra veszthettek embereketEz az, amit nem ért senki. Minek ezt?
zsoeo
shagi0206
Vagy 2 hét pihi kivenné a lendületet?
zsoeo
Rekord Adamsnek mar megvan, Prestonnak kene sack nemi pluszpenzhez.
több mint 2 éve
nem tudtam, hogy így hívja és es elnézést kérek 😀na Crozbar mellékérlek ne vedd át Skip Bayless szavajárását.
Gergőbácsi
Kampman
a Shanonnal folytatott párbeszédeinél skippelem Clueless barátunkat.
Igazából csak a Shanoon-féle "Skiiiiiiip"-ek miatt nézem néha
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
amaru
151
Biztos nem neztetek a Giants Packerst 2012benMiért kockáztattok sérülést? Tét nincs max PO-ra veszthettek embereketEz az, amit nem ért senki. Minek ezt?
zsoeo
shagi0206
több mint 2 éve
nando89
3 894
Baltimore szinte végigNem tudja valaki, D.Adams-et tilos amúgy duplázni?Volt mar, aki probalta, mersekelt sikerrel 😁
Van erre valami szabály?
akdestroyer
casaubon
több mint 2 éve
A képek alapján nincs gond. Bízzunk benne.Vmi a hátával van mintha azt hallottam volna közvetítésbenSzerintem se sérülés, csak belekóstolt a játékba.Nem ugy tunt, nagyon vigyorgott az oldalvonalnalBak ki is szállt .. Nah ez a baj nem az eredményremélhetőleg nem sérült rá
nando89
Gergőbácsi
casaubon
nagylaza
nando89
több mint 2 éve
Van valami rekord amit meg kell dönteni vagy ösztönzők?Miért kockáztattok sérülést? Tét nincs max PO-ra veszthettek embereketEz az, amit nem ért senki. Minek ezt?
zsoeo
shagi0206
Vagy 2 hét pihi kivenné a lendületet?
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 846
bazdmeg kiköptem a söröm!Crosby... Közelebb kellene vinni az extrát.Biztos az edző bá meccs előtt mondta, hogy csak semmi extrát srácok és crosby komolyan vette
nagylaza
amaru
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
hegedusggergo
105
MVSnekVmi a hátával van mintha azt hallottam volna közvetítésbenSzerintem se sérülés, csak belekóstolt a játékba.Nem ugy tunt, nagyon vigyorgott az oldalvonalnalBak ki is szállt .. Nah ez a baj nem az eredményremélhetőleg nem sérült rá
nando89
Gergőbácsi
casaubon
nagylaza
nando89
On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Az MVSVmi a hátával van mintha azt hallottam volna közvetítésbenSzerintem se sérülés, csak belekóstolt a játékba.Nem ugy tunt, nagyon vigyorgott az oldalvonalnalBak ki is szállt .. Nah ez a baj nem az eredményremélhetőleg nem sérült rá
nando89
Gergőbácsi
casaubon
nagylaza
nando89
több mint 2 éve
nando89
3 894
Vmi a hátával van mintha azt hallottam volna közvetítésbenSzerintem se sérülés, csak belekóstolt a játékba.Nem ugy tunt, nagyon vigyorgott az oldalvonalnalBak ki is szállt .. Nah ez a baj nem az eredményremélhetőleg nem sérült rá
nando89
Gergőbácsi
casaubon
nagylaza
több mint 2 éve
amaru
151
Crosby... Közelebb kellene vinni az extrát.Biztos az edző bá meccs előtt mondta, hogy csak semmi extrát srácok és crosby komolyan vette
nagylaza
több mint 2 éve
Szerintem se sérülés, csak belekóstolt a játékba.Nem ugy tunt, nagyon vigyorgott az oldalvonalnalBak ki is szállt .. Nah ez a baj nem az eredményremélhetőleg nem sérült rá
nando89
Gergőbácsi
casaubon
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 846
Le a kalappal Matt LaFleur előtt.Kellett ez a drive.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Miért kockáztattok sérülést? Tét nincs max PO-ra veszthettek embereketEz az, amit nem ért senki. Minek ezt?
zsoeo
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Nem tudja valaki, D.Adams-et tilos amúgy duplázni?Volt mar, aki probalta, mersekelt sikerrel 😁
Van erre valami szabály?
akdestroyer
több mint 2 éve
Kampman
28 290
na Crozbar mellékérlek ne vedd át Skip Bayless szavajárását.
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Crosby... Közelebb kellene vinni az extrát.
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Nem ugy tunt, nagyon vigyorgott az oldalvonalnalBak ki is szállt .. Nah ez a baj nem az eredményremélhetőleg nem sérült rá
nando89
Gergőbácsi
több mint 2 éve
na Crozbar mellé
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Miért kockáztattok sérülést? Tét nincs max PO-ra veszthettek embereket
több mint 2 éve
második félidőben jöhet doktor Love
több mint 2 éve
minő td