Detroit Lions - Minnesota Vikings
több mint 9 éve
Kicsit nehezen indult, de annál könnyebb lett a vége. 4-2, jöv héten jöhet az 5. siker.
több mint 9 éve
Nickname
18
Na ez is megvolt, így kell lezárni egy hosszú, dolgos hetet. Grat a Vikingsnek
több mint 9 éve
Gratula a vikingeknek!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Dear Martha Firestone Ford,Dear Lions fans,
Please sell the Lions.
Your family has proven your incompetence for 50+ years. Sincerely, ALL Lions fans
Bazzani
as long as it brings in millions, we won't.
Love,
Ford family
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
Ha előző héten rugtunk amikor értelme nem volt akkor most miért nem ? Több értelme lett volna most... 2 possession game volt így is úgy is , csak most így még mindig az...Caldwell
Nickname
képzeljük ide a history channeles mémet, annyit nem ér az egész Lions, hogy megcsináljam.
Az egész egy fos. Mindenki húzzon a gecibe, de főleg a Ford család, Mayhew, Caldwell, Retardi, az OLine és aki kitalálta, hogy zónázzanak.
több mint 9 éve
Dear Martha Firestone Ford, Please sell the Lions.
Your family has proven your incompetence for 50+ years. Sincerely, ALL Lions fans
több mint 9 éve
Nickname
18
Ha előző héten rugtunk amikor értelme nem volt akkor most miért nem ? Több értelme lett volna most... 2 possession game volt így is úgy is , csak most így még mindig az...
több mint 9 éve
Na most FG-t kellett volna rúgni, 11 pontnál mindegy. Ezek totál fogalmatlanok.
több mint 9 éve
W!😛
több mint 9 éve
Caldwell tapsol. Neki tetszett.Hogy erelné meg egy lamantin.
több mint 9 éve
Szerintem fussunk egyet középre Lombardi.De ha lehet, a 4. számú futónkkal
Te fasz.
Bazzani
több mint 9 éve
kivédekezzük!
több mint 9 éve
A Megatron elkapás TD volt.Barom Caldwell nem pirosozott.
több mint 9 éve
INT 😀
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Én úgy hallottam annyira szar ez a csoport, hogy jövőre a NFC North győztes helyett az AFC south másodikja indul a PO-ban.Hát legyen igazad ..de én azt érzem h jövőre ez már egy nagyon kemény csoport lesz ,ha nem kurjátok el a draftot ennyi pénzből ami nektek lesz lehet versenyképes a csapat , a vikings építkezhet tovább , Lionsban van potenciál csak kell egy normális stáb , egy nagy hirigből a 4 csapat közül kicsúszhat a Viks, de ne legyen igazam 😊Én olyan sokra nem tartom Bridgewatert. Ma jól játszik. Bár az offense fala köpedelem. Szerintem amíg Rodgers irányít, addig nem nyer csoportot a Vikes. Se más.Nem szeretem a Vikingst, de ezt a védelmet azért jó nézni. S nem csak a mai meccsen.Igen ez a vikings ha így fejlődik tovább főleg Hídvíz akkor jövőre el is lophatja előlünk már ezt a csoportot ..
tüsi91
nando89
tüsi91
nando89
több mint 9 éve
nando89
3 865
Hát legyen igazad ..de én azt érzem h jövőre ez már egy nagyon kemény csoport lesz ,ha nem kurjátok el a draftot ennyi pénzből ami nektek lesz lehet versenyképes a csapat , a vikings építkezhet tovább , Lionsban van potenciál csak kell egy normális stáb , egy nagy hirigből a 4 csapat közül kicsúszhat a Viks, de ne legyen igazam 😊Én olyan sokra nem tartom Bridgewatert. Ma jól játszik. Bár az offense fala köpedelem. Szerintem amíg Rodgers irányít, addig nem nyer csoportot a Vikes. Se más.Nem szeretem a Vikingst, de ezt a védelmet azért jó nézni. S nem csak a mai meccsen.Igen ez a vikings ha így fejlődik tovább főleg Hídvíz akkor jövőre el is lophatja előlünk már ezt a csoportot ..
tüsi91
nando89
tüsi91
több mint 9 éve
0 yardos futás, rossz passz és sack a tippem a következő drive-ra.Amúgy már -4 yardunk van a második félidőben.
több mint 9 éve
@MacPhisto tessék itt egy újabb rekord: Stafford-ot ma hétszer sackeltük, ez karriercsúcs nála 😀Próbálok meglepetést színlelni.
KmetyG
több mint 9 éve
néha tényleg elég unott pofával ül a padon, mintha már csak azt várná, hogy hazaérjünk és mehessen aludniÉn olyan sokra nem tartom Bridgewatert. Ma jól játszik. Bár az offense fala köpedelem. Szerintem amíg Rodgers irányít, addig nem nyer csoportot a Vikes. Se más.Nem szeretem a Vikingst, de ezt a védelmet azért jó nézni. S nem csak a mai meccsen.Igen ez a vikings ha így fejlődik tovább főleg Hídvíz akkor jövőre el is lophatja előlünk már ezt a csoportot ..
tüsi91
nando89
tüsi91
több mint 9 éve
@MacPhisto tessék itt egy újabb rekord: Stafford-ot ma hétszer sackeltük, ez karriercsúcs nála 😀
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Én olyan sokra nem tartom Bridgewatert. Ma jól játszik. Bár az offense fala köpedelem. Szerintem amíg Rodgers irányít, addig nem nyer csoportot a Vikes. Se más.Nem szeretem a Vikingst, de ezt a védelmet azért jó nézni. S nem csak a mai meccsen.Igen ez a vikings ha így fejlődik tovább főleg Hídvíz akkor jövőre el is lophatja előlünk már ezt a csoportot ..
tüsi91
nando89
több mint 9 éve
Ámen!!!