Detroit Lions - Minnesota Vikings
több mint 7 éve
A felpördülő labdáknak pedig a kurva anyját
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 7 éve
várható volt, h ez lesz a vége
több mint 7 éve
Na game over
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Grat a vikingsnek
több mint 7 éve
a cserecsapattal lehet, de ez nem az a sport, ahol beküldesz a meccs végén egy embert sorsdöntő 11-est rúgnide most komolyan a csereqb az edzésen a cheerleadereket kúrja vagy esetleg edz a csapattal is néhanapján?Ha csak FG lesz akkor jó döntés volt nem rámenni a 2 pontosra.jó ez nem így működik
bcsarli
abban a helyzetben, pláne Stafford sérülésével nincs hc az nfl-ben, aki nekiment volna
baggio
NB2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Vagy mi ha rúgónk sincs 😛Nyilván nem sokan vállalták volna be. Talán Tomlin 😊Ha csak FG lesz akkor jó döntés volt nem rámenni a 2 pontosra.jó ez nem így működik
bcsarli
abban a helyzetben, pláne Stafford sérülésével nincs hc az nfl-ben, aki nekiment volna
baggio
bcsarli
több mint 7 éve
baromira nem volt jelentősége ennek a meccsnek az arsenal szempontjából..Hétvégén már megvolt az örömötök ellenünk de azért ez...Off:ne is mond. arsenal foreva
Most nézem arsenal 😀😀😀 | köln arsenal 1-0 |
dande
ulpianus
dande
több mint 7 éve
de most komolyan a csereqb az edzésen a cheerleadereket kúrja vagy esetleg edz a csapattal is néhanapján?Ha csak FG lesz akkor jó döntés volt nem rámenni a 2 pontosra.jó ez nem így működik
bcsarli
baggio
több mint 7 éve
Nyilván nem sokan vállalták volna be. Talán Tomlin 😊Ha csak FG lesz akkor jó döntés volt nem rámenni a 2 pontosra.jó ez nem így működik
bcsarli
baggio
több mint 7 éve
Ja most már 8 perc van csak, akkor hülyeség volt. Ne zavarjon, hogy 14 volt, és azóta támadtak egyet a sántával, és Tate hülyesége miatt akadt meg a drive. Én Vikingsra tettem, túlképp nem is zavar, ha nyer. De én feladtam, ha itt az a hülye, aki a csereirányítóval nem mennek neki a kétpontosnak 14 perccel a vége előtt, akkor én is hülye vagyok, és inkább nem olvasom a fórumot, hanem nézem ezt a vackot csak simán, mert ezt így feleslegesnek érzemCsigavér 😀 tudom 14 volt hátra, de szerintem pont azért kell megragadni a lehetőséget, ha adódik, mert nem tudhatod mi lesz 5- 10 perc múlva. Caldwell mondjuk pont nem erről híres, hogy őrültkedjen 😊
Wyatt
több mint 7 éve
Baszd mellé
több mint 7 éve
Ha csak FG lesz akkor jó döntés volt nem rámenni a 2 pontosra.jó ez nem így működik
bcsarli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Ha csak FG lesz akkor jó döntés volt nem rámenni a 2 pontosra.
több mint 7 éve
Hétvégén már megvolt az örömötök ellenünk de azért ez...Off:ne is mond. arsenal foreva
dande
ulpianus
több mint 7 éve
Diggs-et sem az eszéért szeretik😊
több mint 7 éve
Hány centi?
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Ja most már 8 perc van csak, akkor hülyeség volt. Ne zavarjon, hogy 14 volt, és azóta támadtak egyet a sántával, és Tate hülyesége miatt akadt meg a drive. Én Vikingsra tettem, túlképp nem is zavar, ha nyer. De én feladtam, ha itt az a hülye, aki a csereirányítóval nem mennek neki a kétpontosnak 14 perccel a vége előtt, akkor én is hülye vagyok, és inkább nem olvasom a fórumot, hanem nézem ezt a vackot csak simán, mert ezt így feleslegesnek érzem
több mint 7 éve
Túl sok nincs, csak 8 perc...egy sántával. És most FG helyett tuti TD kell. Ha megpróbálták volna is rossz esetben ez a helyzet. De lett volna esély az ellenkezőjére legalábbIgen, van. És vajon mire számít 11 emberrel a védelem, ha a csere QB jön be? Áhh, tuti nem a futásra.Van hand off is a világon a futónak 😊 egy 2 pontos nem csak egy kezdő QB-n múlhatEz kmoly, hogy nem 2 pontra mentek...röhejes hibaGondold át, hogy ki sérült meg éppen.
Chargers LT
Bazzani
Chargers LT
Komolyan nem értem, mit nem értenek az emberek ebben a helyzetben, pláne ennyivel a vége előtt
Wyatt
Ha várják is a futást, jó a Lions OL és 2 yard nem a világ vége
több mint 7 éve
Off:ne is mond. arsenal foreva
dande
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Na legyen egy turnover, kijárna lassan.