NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Detroit Lions - Minnesota Vikings
több mint 7 éve
Száz év után egyszer van egy normális szezonotok és egyből nagy az arc.A throwback (és a mutatott játék) ugye nem a 0-16-ra próbál visszaemlékezni?A Lions sisakján mióta nincs logó?!Amióta throwback szerkóban játszanak.
Pizsama
MacPhisto
iktriad
több mint 7 éve
Két jatekbol is TD lehetett volna, ehrlyett FG
több mint 7 éve
Olyan semmilyen ez a semmilyen mez..🧐Mint a Lions eddigi játéka.
Blevi
több mint 7 éve
Benny Hill zene bazmeg
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 7 éve
Olyan semmilyen ez a semmilyen mez..🧐
több mint 7 éve
Ebron elkapott valamit! 😊
több mint 7 éve
Erre nincs decline?Asszem lehet, de nem járna downvesztéssel, tehát újra 4&1 lett volna
MacPhisto
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Jó hogy futkosunk, legalább megy az idő, úgyis vezetünk. Ja nem!Hosszú a meccs, meg kell pihenni a védelemnek is.
MacPhisto
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Jó hogy futkosunk, legalább megy az idő, úgyis vezetünk. Ja nem!
több mint 7 éve
az 1934-es első szezonban hordtak ilyet, legutóbb pedig ezen a meccsen (az eredmény még akár lehet ugyanaz is)A throwback (és a mutatott játék) ugye nem a 0-16-ra próbál visszaemlékezni?A Lions sisakján mióta nincs logó?!Amióta throwback szerkóban játszanak.
Pizsama
MacPhisto
iktriad
az a negyedik negyed...
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Mea maxima culpa.Ez övön aluli volt! 😀A throwback (és a mutatott játék) ugye nem a 0-16-ra próbál visszaemlékezni?A Lions sisakján mióta nincs logó?!Amióta throwback szerkóban játszanak.
Pizsama
MacPhisto
iktriad
Geeri
több mint 7 éve
Ez övön aluli volt! 😀A throwback (és a mutatott játék) ugye nem a 0-16-ra próbál visszaemlékezni?A Lions sisakján mióta nincs logó?!Amióta throwback szerkóban játszanak.
Pizsama
MacPhisto
iktriad
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
A throwback (és a mutatott játék) ugye nem a 0-16-ra próbál visszaemlékezni?A Lions sisakján mióta nincs logó?!Amióta throwback szerkóban játszanak.
Pizsama
MacPhisto
több mint 7 éve
OK, ezt nem tudtam.A Lions sisakján mióta nincs logó?!Amióta throwback szerkóban játszanak.
Pizsama
MacPhisto
több mint 7 éve
A Lions sisakján mióta nincs logó?!Hálaadás napi alternatív szerelésben vannak szerintem.
Pizsama
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
A Lions sisakján mióta nincs logó?!Amióta throwback szerkóban játszanak.
Pizsama
több mint 7 éve
Nem értem miért kellett ezt ennyire erőltetni , semmit nem haladt a Lions , többet bukhattak volna mint amit nyernek .Mert ők is tudják hogy nem tudjuk fogni a futást.
nando89
több mint 7 éve
A Lions sisakján mióta nincs logó?!
több mint 7 éve
Miami nevelés ez a Berger, le se tagadhatná!
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
nando89
3 894
Nem értem miért kellett ezt ennyire erőltetni , semmit nem haladt a Lions , többet bukhattak volna mint amit nyernek .
több mint 7 éve
Erre nincs decline?
több mint 7 éve
Stafford csunyan tuldobta Tate-et.
több mint 7 éve
CharlieF
767
Bridgewatert úgy kezelik, mint egy megváltót. Egy kibaszott nulla volt a gyerek az első két évében. Remélem.visszakapja a helyét, mert akkor bárki reális győzelmi eséllyel lép pályára a Vikings ellen.Ez azért erős túlzás! Bridgewater egy nagyszerű karakter, mint ember, én ezért nagyon szorítok neki! Mint QB valóban bizonyítania kellene még.
tüsi91
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Bazmeg én mindjárt kikapcsolom ezt a gecitA 4. negyedben várunk vissza
MacPhisto