Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
20 napja
Az megvan, hogy nálunk is a 4. opció játszik LT-ben és backup az LG mellette és sérüléssel játszik a centrünk is? Minden csapatban tele van sérültekkel már a padlás is. Most ippeg Porter a földön nálunk. Persze igen, a center kétségtelenül nagyobb gond, nem vitatkozom, és adom is, hogy így nehéz. De mindent erre fogni becsapás lenne.Lions miért esett vissza ennyire? Konkrétan a szezonra gondolok.Bazdmeg csak ezen a meccsen a harmadik centerünk van bent. Nincs OLine, ti mi a fasznak néztek focit, a reklámokért? vagy komolyan, mit hisztek, hogy miért vannak Goff nyakán 1,5mp után vagy hogy a liga legjobb futói 20 yardon vannak?
Tudom sok a sérült.. BJ hiánya ennyire meglátszik?
steelwolf
MacPhisto
20 napja
Mert 7 all pro falemberetek hiányzik????Igen gondolom 7 all-pro hiányzótok van.Mert nálunk nincs sérült. Mert a Steelers bármit képes elbaszni....Lions miért esett vissza ennyire? Konkrétan a szezonra gondolok.Bazdmeg csak ezen a meccsen a harmadik centerünk van bent. Nincs OLine, ti mi a fasznak néztek focit, a reklámokért? vagy komolyan, mit hisztek, hogy miért vannak Goff nyakán 1,5mp után vagy hogy a liga legjobb futói 20 yardon vannak?
steelwolf
MacPhisto
polamalu
MacPhisto
Ne már. Ezek szerint nektek 32 pont a kezdés előtt járt volna? Mert 7 all pro hiányzik? Ne viccelj. Ez ilyen sport. Aki egészséges játszik. Ez is kell egy SB run-hoz. A szerencse nagyon fontos része a sikeres szereplésnek.
20 napja
Èn főként a reklámokért. Remek kajákat reklámoznak. Én a McDonald'sra szavazok. Neked melyik a kedvenced.Lions miért esett vissza ennyire? Konkrétan a szezonra gondolok.Bazdmeg csak ezen a meccsen a harmadik centerünk van bent. Nincs OLine, ti mi a fasznak néztek focit, a reklámokért? vagy komolyan, mit hisztek, hogy miért vannak Goff nyakán 1,5mp után vagy hogy a liga legjobb futói 20 yardon vannak?
steelwolf
MacPhisto
Amúgy, igen én fotelszurkoló vagyok, nem azt nézem h éppen a Lions hányadik centere van bent.
Normálisan kérdeztem, nem bazdmegolva.
További szép napot.
...és igen szurkolók a Lionsnak h jók legyenek, mert szimpatikus csapat!.
20 napja
Szóval azt mondod olyan jó a Steelers védelme?Lions miért esett vissza ennyire? Konkrétan a szezonra gondolok.Bazdmeg csak ezen a meccsen a harmadik centerünk van bent. Nincs OLine, ti mi a fasznak néztek focit, a reklámokért? vagy komolyan, mit hisztek, hogy miért vannak Goff nyakán 1,5mp után vagy hogy a liga legjobb futói 20 yardon vannak?
steelwolf
MacPhisto
20 napja
Igen gondolom 7 all-pro hiányzótok van.Mert nálunk nincs sérült. Mert a Steelers bármit képes elbaszni....Lions miért esett vissza ennyire? Konkrétan a szezonra gondolok.Bazdmeg csak ezen a meccsen a harmadik centerünk van bent. Nincs OLine, ti mi a fasznak néztek focit, a reklámokért? vagy komolyan, mit hisztek, hogy miért vannak Goff nyakán 1,5mp után vagy hogy a liga legjobb futói 20 yardon vannak?
steelwolf
MacPhisto
polamalu
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
20 napja
Mert nálunk nincs sérült. Mert a Steelers bármit képes elbaszni....Lions miért esett vissza ennyire? Konkrétan a szezonra gondolok.Bazdmeg csak ezen a meccsen a harmadik centerünk van bent. Nincs OLine, ti mi a fasznak néztek focit, a reklámokért? vagy komolyan, mit hisztek, hogy miért vannak Goff nyakán 1,5mp után vagy hogy a liga legjobb futói 20 yardon vannak?
steelwolf
MacPhisto
20 napja
Lions miért esett vissza ennyire? Konkrétan a szezonra gondolok.Bazdmeg csak ezen a meccsen a harmadik centerünk van bent. Nincs OLine, ti mi a fasznak néztek focit, a reklámokért? vagy komolyan, mit hisztek, hogy miért vannak Goff nyakán 1,5mp után vagy hogy a liga legjobb futói 20 yardon vannak?
steelwolf
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
20 napja
Sok van még és ez a DET jó csapat, bár ez ma nem látszott még
20 napja
A Steelers a playoffban, gratulálokOhhh dehogy még. Ez a meccs sincs még meg.
KeyG
20 napja
Warren megérkezett. Szép blokk volt.
20 napja
Hoppácska.. Évek óta a legtetszetősebb meccsünk
20 napja
A Steelers a playoffban, gratulálok
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
20 napja
YEEEEESSSSSSSSSSSSS!!!!!!! EZAZ!!!!
20 napja
Úgy megnézném egyszer, ahogy Metcalfnak blokkol Washington és Thielen
20 napja
Ebből TD kell, nincs mese!
20 napja
Faszom, tényleg nincs ma szerencsénkHát azután a TD után azért ezzel a szóval óvatosan bánnék.. 😀
Szokol
De tény, hogy azóta nem pattan.
20 napja
Teljesen leblokkolt a DET. Hol van már a tavaly hó, izé, az O?
20 napja
JH takarodj
We are just the Ravens!
20 napja
Faszom, tényleg nincs ma szerencsénk
20 napja
Időkérés után ezek annyira fájnak, mint KeyG-nek a Ravens-Steelers idén.
20 napja
No és egy screen.....nem hiszem el.....de tényleg.....a büdös faszát neki, de konolyan....
20 napja
Lassan már kijön az aranyere, annyit üldögél.Goffék nem sokat voltak a pályán ebben a negyedbenEz hány perces drive?Kb 8
Szokol
steelwolf
gamerkr
20 napja
Elment egy negyed ès csak a Steelers O volt a pályàn, amikor nem akkor abból a 3 próbálkozásból csináltak egy safetyt, ez minden csak nem a várakozàsaim
We are just the Ravens!
20 napja
Goffék nem sokat voltak a pályán ebben a negyedbenEz hány perces drive?Kb 8
Szokol
steelwolf