Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
20 napja
Ordas szopás ez a td: így elhiszem, hogy van esélyünk és nem megyek még aludni.
20 napja
Szerintem megyek eszek mert bekapcsolódott a stresszevő üzemmód
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
20 napja
Nincs, ahhaKár, hogy a Lájönsz fumble-t nem mi szedtük össze, nincs szerencsénk ma sem.Látod KeyG? Nálunk a futó így kap el, nálatok meg passzol 😁Ez szánalmas, nem hiszem el
Szokol
KeyG
Szokol
We are just the Ravens!
20 napja
De erdekes lehet haladni passzjatekkal.
20 napja
Óh, erre a HM-re emlékszünk!Azért ez a Td se lett csúnya 😊
nagylaza, főpohárnok
Jó ez Gainwell-é főleg
20 napja
Az mi elkapás 😳
20 napja
Kár, hogy a Lájönsz fumble-t nem mi szedtük össze, nincs szerencsénk ma sem.Látod KeyG? Nálunk a futó így kap el, nálatok meg passzol 😁Ez szánalmas, nem hiszem el
Szokol
KeyG
20 napja
Erre is sokáig emlékszünk majd. Ez mi volt....Ez komoly mák.....de a lényeg, hogy megérné bátran játszani simán ez ellen a Lions D ellen. Ehelyett ezt a szedált szart csinálni egész félidőben borzalom.
polamalu
20 napja
Látod KeyG? Nálunk a futó így kap el, nálatok meg passzol 😁Ez szánalmas, nem hiszem el
Szokol
We are just the Ravens!
20 napja
😱
20 napja
Erre is sokáig emlékszünk majd. Ez mi volt....
20 napja
Látod KeyG? Nálunk a futó így kap el, nálatok meg passzol 😁
20 napja
Óh, erre a HM-re emlékszünk!Es ez a play is eleg emlekezetes lett
nagylaza, főpohárnok
20 napja
Óh, erre a HM-re emlékszünk!
20 napja
DK-t én ma leültetném.... Haszna nem sok
20 napja
DK igen csak el lesz tíltva ezért az ütésért, okosElsőre azt hittem, rosszul látok.
astroid
20 napja
Meg is vagyunk. Szokásos és könnyed szétpasszolása a D-nek. Akkor most már lehet támadni is?
20 napja
na ennyi elég is volt...nagy segítséget kap a védelem az O-tól...majd a Browns ellen jó lenne kicsit komolyabban venni
20 napja
DK igen csak el lesz tíltva ezért az ütésért, okosAz évre remélem neki sent off van
astroid
We are just the Ravens!
20 napja
Nem benned van a hiba, én is unom már a barátnőd! 😁Lassan jobban élvezem mint a hétköznap estéim a barátnőmmel.Egyre jobb a meccs, mi?Hát ez elég 💩 drive volt.Nekem tetszett
steelwolf
KeyG
Szokol
KeyG
20 napja
Szarkazmus, amúgy rohadt unalmas meccs, nem szeretek olyan csapatokat nézni akik ennyire los környéki vagy visszább próbálnak támadni. A Lions jobban akarja ezt eddig, a Steelers meg amit írtam.na ez mondjuk gáz...ezzel nem dicsekednék 😀Lassan jobban élvezem mint a hétköznap estéim a barátnőmmel.Egyre jobb a meccs, mi?Hát ez elég 💩 drive volt.Nekem tetszett
steelwolf
KeyG
Szokol
KeyG
Klaci79
We are just the Ravens!
20 napja
DK igen csak el lesz tíltva ezért az ütésért, okos
20 napja
na ez mondjuk gáz...ezzel nem dicsekednék 😀Lassan jobban élvezem mint a hétköznap estéim a barátnőmmel.Egyre jobb a meccs, mi?Hát ez elég 💩 drive volt.Nekem tetszett
steelwolf
KeyG
Szokol
KeyG
20 napja
Meg is érkezett...fogalmam sincs miért nem ezt játszották végig. Keresztek, folyamatosan csak a közép. Itt totál el vagyunk veszve...Kurvára ideges vagyok az O miatt. Itt lehetet volna egy meccs, bátor game plannel és baszki azt hisszük az első stop-ok után, hogy ez egy D dominálta meccs lesz.....aztán az első TD-jük után elindul a kapkodás....