Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 2 éve
First road playoff win
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Na Vrabelt kiraják mint Muralkeyt? 😊Nem ő a probléma, sőt.
dande
több mint 2 éve
Sifur
1 118
Hát Titans védelem tovább akart menni, de az offense nem... Úgy látszik az AFCt megint simán nyeri a KC, Mahomes szopkodás folytatódik...
több mint 2 éve
gabor25
5 144
de mar 3 szezon ota."Ahogy mindenki várta a szezon előtt."AFC döntős a CINCY!!!Szezon előtt erre számítani lehetett 😀
iktriad
shagi0206
iktriad
több mint 2 éve
én egyszer voltam velük meccsnézésen, jaguars - titans tnfVannak, csak kevesen.vannak olyanok? meg nem lattam oket. 😉 pedig szimpi caapat.még a titans szurkolók se jelentek megamugy még egyszer se fagyott le az oldalSmall market csapatoknak kell mindig játszania, ennyi!
Adirotor
r.baggio
Adirotor
gabor25
Kampman
több mint 2 éve
"Ahogy mindenki várta a szezon előtt."AFC döntős a CINCY!!!Szezon előtt erre számítani lehetett 😀
iktriad
shagi0206
több mint 2 éve
akkor 9 sack utan elmondhato h nem a d nyeri a meccset po ban. 🤔de csak az INT többet ér
gabor25
több mint 2 éve
gabor25
5 144
hát túléltük reméljük többi jobb lesztobbi? mar csak egy lesz ma max. 😉
briareos
több mint 2 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Gyenge ez a Bengals, de nekik fogok szurkolni.Hozzájuk képest mi kb hol vagyunk?
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
meme
2 102
Gyenge ez a Bengals, de nekik fogok szurkolni.győztes csapatról ilyet állítani? Hm....
NB2
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Ezt Tucker is megirigyelte volna
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Na Vrabelt kiraják mint Muralkeyt? 😊
több mint 2 éve
gedam
5 905
mondtam én hogy a felfüggesztés az mvp
több mint 2 éve
Beszarás....3 éve hol volt a Cincy...most meg AFC döntő....tavaly hol volt?
ThundersNFL
szezon előtt hova várták?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Grat Bengals 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
akkor 9 sack utan elmondhato h nem a d nyeri a meccset.csak a bajnokságot
gabor25
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Vannak, csak kevesen.vannak olyanok? meg nem lattam oket. 😉 pedig szimpi caapat.még a titans szurkolók se jelentek megamugy még egyszer se fagyott le az oldalSmall market csapatoknak kell mindig játszania, ennyi!
Adirotor
r.baggio
Adirotor
gabor25
több mint 2 éve
Beszarás....3 éve hol volt a Cincy...most meg AFC döntő....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Nájsz!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
meme
2 102
igeeeeeeeen!!!!!!!!!!4
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...