Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Burrow szerintem felnőtt a ligához.... Kár hogy nem Saints playa.....
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Közép-nyugatElég esélyes, hogy az AFC meg NFC döntő is football weatherben lesz.az hol van? melyik allam?
Cubehor
gabor25
több mint 2 éve
Jaja, ezt vinni kell tovább. Sajnos...elnézve a szerződését jövőre még marad tannehillSzerintem meg pont nem. Ez kellett ahhoz hogy ne tartsatok ki egy rossz qb mellett, most lesz esely hogy szerezzetek valakit ( h kit azt nem tudom mondjuk...) akivel feljebb léphet ez a csapat es valodi eselyese is lehessen akár ennek az afcnek.Persze, ez nem vitás. Arra jó volt, hogy Mariotát megbuktassa, de ennyi, ezzel vége neki is, és nekünk is. Megyünk vissza a ligaalja csapatok közé.Ez egy bőven, nagyon bőven átlag alatti teljesítmény volt. Nem akarom beléd döfni a kést de ha berakod ebbe a O-ba Daltont ennél jobbat hozott volna. DALTONT.Ha Goffot kitették a ramsből azután a PO meccs után mi lesz Tannehill sorsa ez után? Elföldelik?Tannehill soha nem fog SB-t játszani. Egy átlag irányító, aki megelelő személyzettel alapszakasz-menő, de több nincs benne. Nem rakjuk ki, de ezzel vége is van évtizedekre a halvány SB esélyeinknek.
davemayer
Nandito
davemayer
Nandito
davemayer
briareos
Music City Miracle
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Elég esélyes, hogy az AFC meg NFC döntő is football weatherben lesz.az hol van? melyik allam?
Cubehor
több mint 2 éve
Ryan Tannehill's first play of the game:
— SB Nation (@SBNation) January 23, 2022
> interception
Ryan Tannehill's last play of the game:
> interception pic.twitter.com/WzkLXAs25v
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
elnézve a szerződését jövőre még marad tannehillSzerintem meg pont nem. Ez kellett ahhoz hogy ne tartsatok ki egy rossz qb mellett, most lesz esely hogy szerezzetek valakit ( h kit azt nem tudom mondjuk...) akivel feljebb léphet ez a csapat es valodi eselyese is lehessen akár ennek az afcnek.Persze, ez nem vitás. Arra jó volt, hogy Mariotát megbuktassa, de ennyi, ezzel vége neki is, és nekünk is. Megyünk vissza a ligaalja csapatok közé.Ez egy bőven, nagyon bőven átlag alatti teljesítmény volt. Nem akarom beléd döfni a kést de ha berakod ebbe a O-ba Daltont ennél jobbat hozott volna. DALTONT.Ha Goffot kitették a ramsből azután a PO meccs után mi lesz Tannehill sorsa ez után? Elföldelik?Tannehill soha nem fog SB-t játszani. Egy átlag irányító, aki megelelő személyzettel alapszakasz-menő, de több nincs benne. Nem rakjuk ki, de ezzel vége is van évtizedekre a halvány SB esélyeinknek.
davemayer
Nandito
davemayer
Nandito
davemayer
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=kclBnbejwYYboomeres a 4…? talan nemcsak lefejelted a billentyuzetet. 😋túláradó öröm részemről a W-nek!igeeeeeeeen!!!!!!!!!!4mi?
meme
gabor25
meme
gabor25
Adirotor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Szerintem meg pont nem. Ez kellett ahhoz hogy ne tartsatok ki egy rossz qb mellett, most lesz esely hogy szerezzetek valakit ( h kit azt nem tudom mondjuk...) akivel feljebb léphet ez a csapat es valodi eselyese is lehessen akár ennek az afcnek.Persze, ez nem vitás. Arra jó volt, hogy Mariotát megbuktassa, de ennyi, ezzel vége neki is, és nekünk is. Megyünk vissza a ligaalja csapatok közé.Ez egy bőven, nagyon bőven átlag alatti teljesítmény volt. Nem akarom beléd döfni a kést de ha berakod ebbe a O-ba Daltont ennél jobbat hozott volna. DALTONT.Ha Goffot kitették a ramsből azután a PO meccs után mi lesz Tannehill sorsa ez után? Elföldelik?Tannehill soha nem fog SB-t játszani. Egy átlag irányító, aki megelelő személyzettel alapszakasz-menő, de több nincs benne. Nem rakjuk ki, de ezzel vége is van évtizedekre a halvány SB esélyeinknek.
davemayer
Nandito
davemayer
Nandito
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
boomeres a 4…? talan nemcsak lefejelted a billentyuzetet. 😋túláradó öröm részemről a W-nek!igeeeeeeeen!!!!!!!!!!4mi?
meme
gabor25
meme
gabor25
több mint 2 éve
Cubehor
318
Elég esélyes, hogy az AFC meg NFC döntő is football weatherben lesz.
több mint 2 éve
meme
2 102
az a túláradó 😀 lemaradt a shift 😀es a 4…? talan nemcsak lefejelted a billentyuzetet. 😋túláradó öröm részemről a W-nek!igeeeeeeeen!!!!!!!!!!4mi?
meme
gabor25
meme
gabor25
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Előbb utóbb ki fog bukni, hogy irányító nélkül nem megyünk semmire... Kb mint Schaub esetében.Persze, ez nem vitás. Arra jó volt, hogy Mariotát megbuktassa, de ennyi, ezzel vége neki is, és nekünk is. Megyünk vissza a ligaalja csapatok közé.Nem látom, hogy mi vagy a Texans és a Titans egyhamar egy szinten legyen...
Nandito
iktriad
Music City Miracle
több mint 2 éve
én mindig is emlékezni fogok rátokPersze, nem... Csak itt is szopás az NFL elég régóta, még ha kevesen is veszik észre a Titanst...its just a game bro, nem rajtad múlt mit kell emésztenedIgen, vannak. Nem sokan, de például én rendszeresen kommentelek. Csak nézz be néha a csapat tokijába is... Bár most eltűnök egy időre, mert a folyamatos kudarcot nem könnyű megemészteni...vannak olyanok? meg nem lattam oket. 😉 pedig szimpi caapat.még a titans szurkolók se jelentek megamugy még egyszer se fagyott le az oldalSmall market csapatoknak kell mindig játszania, ennyi!
Adirotor
r.baggio
Adirotor
gabor25
Nandito
briareos
Nandito
több mint 2 éve
Persze, nem... Csak itt is szopás az NFL elég régóta, még ha kevesen is veszik észre a Titanst...its just a game bro, nem rajtad múlt mit kell emésztenedIgen, vannak. Nem sokan, de például én rendszeresen kommentelek. Csak nézz be néha a csapat tokijába is... Bár most eltűnök egy időre, mert a folyamatos kudarcot nem könnyű megemészteni...vannak olyanok? meg nem lattam oket. 😉 pedig szimpi caapat.még a titans szurkolók se jelentek megamugy még egyszer se fagyott le az oldalSmall market csapatoknak kell mindig játszania, ennyi!
Adirotor
r.baggio
Adirotor
gabor25
Nandito
briareos
Music City Miracle
több mint 2 éve
az nem mac jones?Hát Titans védelem tovább akart menni, de az offense nem... Úgy látszik az AFCt megint simán nyeri a KC, Mahomes szopkodás folytatódik...Mahomes az AFC új Bradyje 🙂
Sifur
ThundersNFL
több mint 2 éve
Persze, ez nem vitás. Arra jó volt, hogy Mariotát megbuktassa, de ennyi, ezzel vége neki is, és nekünk is. Megyünk vissza a ligaalja csapatok közé.Nem látom, hogy mi vagy a Texans és a Titans egyhamar egy szinten legyen...
Nandito
több mint 2 éve
XDDDDDDDD
Negritis
petey
Adirotor
több mint 2 éve
The @Bengals are the first team since the 1970 merger to allow 9 sacks and STILL win a playoff game. pic.twitter.com/NjawwXAMYE
— FOX Sports: NFL (@NFLonFOX) January 23, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Augusztus végéig nem lesz új kontentA fontosabb dolog, hogy megint megy a fiesta és rose bowl összefoglaló arenánŐszintén szólva kicsit már uncsi 😏😉
r.baggio
dande
De most az Íreket láthatod akkor meg majd Írországban nézheted a Nebraska-Northwesternt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
igen, all time 5be nem raknám be mostanit,Nem volt rossz, de azért sok jelenlevő tanúsíthatja, hogy milyen az, amikor az eredménykövető megörül (és ezt most pozitívumként írom),szakadokxDazt majd a Bayer-showbanpár buzit még ellőhetnél 1 hszben 😀A Bills ha valahogy megveri a KCt akkor izgi lehet a jövő hét, ennyiben bízok, nem akarom a buzi gyereket látni, Brady legalább nem jár úgy mint egy feminim köcsög, laza buziHát Titans védelem tovább akart menni, de az offense nem... Úgy látszik az AFCt megint simán nyeri a KC, Mahomes szopkodás folytatódik...azért a bills se szar
Sifur
Adirotor
Sifur
petey
Löfli
ez a mostani az egyik legjobb követő amiben részem volt
köszi srácok!
Adirotor
iktriad
plusz emlékszem amikor fb-n toltunk vmi 850 kommentes szart egy sima höri mentionnel indítva,
több mint 2 éve
gabor25
5 144
es mondta fogd meg a sorom.Ennél? Nehezen.Még több intet dob....Ez egy bőven, nagyon bőven átlag alatti teljesítmény volt. Nem akarom beléd döfni a kést de ha berakod ebbe a O-ba Daltont ennél jobbat hozott volna. DALTONT.Ha Goffot kitették a ramsből azután a PO meccs után mi lesz Tannehill sorsa ez után? Elföldelik?Tannehill soha nem fog SB-t játszani. Egy átlag irányító, aki megelelő személyzettel alapszakasz-menő, de több nincs benne. Nem rakjuk ki, de ezzel vége is van évtizedekre a halvány SB esélyeinknek.
davemayer
Nandito
davemayer
ThundersNFL
davemayer
több mint 2 éve
volt cifrább már, de van hogy nekem túl sok a kommentNem volt rossz, de azért sok jelenlevő tanúsíthatja, hogy milyen az, amikor az eredménykövető megörül (és ezt most pozitívumként írom),szakadokxDazt majd a Bayer-showbanpár buzit még ellőhetnél 1 hszben 😀A Bills ha valahogy megveri a KCt akkor izgi lehet a jövő hét, ennyiben bízok, nem akarom a buzi gyereket látni, Brady legalább nem jár úgy mint egy feminim köcsög, laza buziHát Titans védelem tovább akart menni, de az offense nem... Úgy látszik az AFCt megint simán nyeri a KC, Mahomes szopkodás folytatódik...azért a bills se szar
Sifur
Adirotor
Sifur
petey
Löfli
ez a mostani az egyik legjobb követő amiben részem volt
köszi srácok!
Adirotor
iktriad
és mivel kényszeres vagyok el kell olvassam az összeset amit írtok
na akkor meg nem látom a meccset
lehet ez is közrejátszott
több mint 2 éve
Persze, ez nem vitás. Arra jó volt, hogy Mariotát megbuktassa, de ennyi, ezzel vége neki is, és nekünk is. Megyünk vissza a ligaalja csapatok közé.Ez egy bőven, nagyon bőven átlag alatti teljesítmény volt. Nem akarom beléd döfni a kést de ha berakod ebbe a O-ba Daltont ennél jobbat hozott volna. DALTONT.Ha Goffot kitették a ramsből azután a PO meccs után mi lesz Tannehill sorsa ez után? Elföldelik?Tannehill soha nem fog SB-t játszani. Egy átlag irányító, aki megelelő személyzettel alapszakasz-menő, de több nincs benne. Nem rakjuk ki, de ezzel vége is van évtizedekre a halvány SB esélyeinknek.
davemayer
Nandito
davemayer
Music City Miracle